BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
LUX-BMW Sprzedaje Kradzione części na allegro
Autor Wiadomość
Pawel-e30 

Wysłany: 2014-04-19, 10:16   LUX-BMW Sprzedaje Kradzione części na allegro

Skradziono mi z e36 Prawie caly Mpakiet.
Nastepnego dnia po kradzieży , wieczorkie pojawila się aukcja allegrowicza LUX-BMW, sprzedaje przedni zderzak kompletny w moim kolorze cosmosshwarz. Pomyślalem sobie zadzwonie rano do człowieka i tak musze kupić zderzak, jest z województwa Mazowieckiego więc podjadę do niego.
Pan odebrał zaspany dopiero przed godz.10-tą pytam o zderzak oczywiście mowi że ma kompletny w stanie idealnym :-) czyli taki jak mój. Mówi ze w nocy wrocili z Niemiec z kolegą i będzie dzisiaj w Warszawie i moze dostarczyc zderzak więc dla mnie bomba.
Zapytalem czy ma może listwy drzwiowe mpakiet :D a on na to że ma w idealnym stanie ze spinkami z sedana czyli juz mi się humor poprawił. No to pytamy dalej zaslepki progow i zaślepka tylnego zderzaka w moim kolorze, odpowiedział że ma ale nie wie w jakim odcieniu czarnego. Po kilkunastu minutach oddzwania i mowi że w moim kolorze więc zaczynam nabierać podejzen ale i tak muszę to kupić i tak więc mówie że by jechal z towarem do mnie.
Za chwilę przeglądam jego aukcje i widzę wystawił zaślepki progowe co mnie mocno zainteresowało.
Zaślepki były cztery a przy zaślepkach tylko dwie żylki :D oczywiście żyłki takiego samego odcieniu jak moje zołte a wiecie dla czego tylko ma dwie żylki ? |Odpowiedź jest prosta: kolejne dwie żyłki zostały przy moich progach :lol:

Więc myślę sobie jak przyjedzie to albo będzie miał problem albo kupię od niego towar :)

Przyjechał!

Wyciągam zderzak z jego e36 w bananowych skórach patrzę identyczne zadrapania jak moje na tym zderzaku :D podłanczam halogeny i za nim zaświecą pytam czy świecą obydwa słyszę odpowiedź " tak proszę pana " mówie mu że u mnie jeden nie świecił bo przepaliła się żarówka :) więc halogeny zaświeciły nooooiiiii patrzę i nie wierzę świeci tylko jeden halogen :lol: (u mnie instalacja jest sprawna była przepalona żarówka ). Biorę listwy patrze że czywiście są spinki ale nie kompletne. Przykładam do swoich drzwi iiiiii brakujące spinki na listwach pokrywają się ze spinkami w moich drzwiach czyli sukces :beer:
to są wystarczające dowody.
LUX-BMW czyli Daniel Z. z Garwolina przyjechał tym e36

http://otomoto.pl/bmw-328...-C32829890.html

UWAGA jest to 323 :wink:

Jego aukcję na allegro

http://allegro.pl/sklep/35620773_lux-bmw

Jego nr. tel. 505-492-558

Jeśli komuś się chce niech powkleja aukcję jak wygasną że by było widać co i jak.

Co do policji zabrali go na dołek. Daniel sobie na luzaku wyszedł i dalej działa na allegro.
Konto nie zostało zablokowane, nie wiem jak nasza kochana Policja działa.

Jeszcze chciałem dodać że Daniel Z. jest miłośnikiem marki BMW :brawo:
Ostatnio zmieniony przez Pawel-e30 2014-04-19, 10:22, w całości zmieniany 1 raz  

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2014-04-19, 23:56   

Zgłaszałeś kradzież na policję?

pokazałeś paluchem kto ukradł.

i co? jeszcze za mało żeby ukarać złodzieja?

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Pawel-e30 

Wysłany: 2014-04-20, 09:46   

Dostanie zawiasy za paserke i tyle. Dalej dziala na allegro.

Darek W-wa 735 

Wysłany: 2014-04-20, 15:09   

Lepiej było własnoręcznie gościa doprowadzić do pokuty czyt. połamać a i"bananówkę" sfatygować ,wskazując przyczynę zaistniałej sytuacji. :wink:

DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38

MaxxxS 

Wysłany: 2014-05-23, 08:05   

za nastolatka miałem identyczną akcję. ukradłem swój własny rower sprzedawcy z allegro.

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysłany: 2014-05-26, 12:55   

A odzyskałeś swoje fanty?
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

Odpowiedz do tematu