Jeżeli to nieodpowiednie miejsce na taki post to proszę wybaczyć i przenieść go tam gdzie należy, ale nie znalazłem w ogłoszeniach żadnych informacji o dobrych szrotach specjalizujących sie w BMW.
Jeżeli coś wiecie to będe wdzięczny za info
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-01-25, 22:19
specjalizacja, to może za dużo powiedziane, ale na strażackiej mają dużo części i pracuje tam koleś - Sylwek (niski, krępy, niewywrotny, o miłej facjacie) który się zna
zadzwoń i się dowiedz, ale ceny mają raczej spore:
/22/ 611-11-45
/22/ 612-92-82
wic jak potrzebujesz - najp[ierw szukaj na forum, i w ogóle w necie
Wysłany: 2005-01-25, 22:41
MCINEK co Ty gadasz , jak nie ma szrotów specjalizujących sie w BMW !??? W Wielkopolsce znam kilka miejsc gdzie są tylko i wyłacznie BMW i to przeważnie jedni specjalizuja sie w nowszych a drudzy w starszych modelach i moge z pewnościa powiedziec , że nie są to jacyś cwaniaki czy inne ludzie tylko , wiara co zna sie na rzeczy np Pan Zygmunt z Długiej Gośliny ( droga Poznań-Wągrowiec ) zajmuje sie od E21 do E34 nigdy sie na nim nie zawiodłem , kazda część była OKI i cena była adekwatna !
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysłany: 2005-01-25, 22:45
Jacek K. E30 325i napisał/a:
MCINEK co Ty gadasz , jak nie ma szrotów specjalizujących sie w BMW !??? W Wielkopolsce znam kilka miejsc gdzie są tylko i wyłacznie BMW i to przeważnie jedni specjalizuja sie w nowszych a drudzy w starszych modelach i moge z pewnościa powiedziec , że nie są to jacyś cwaniaki czy inne ludzie tylko , wiara co zna sie na rzeczy np Pan Zygmunt z Długiej Gośliny ( droga Poznań-Wągrowiec ) zajmuje sie od E21 do E34 nigdy sie na nim nie zawiodłem , kazda część była OKI i cena była adekwatna !
W takim razie Jacek zazdroszcze tak komfortowej sytuacji. W Małoplosce pod tym wzgledem nie jest tak kolorowo
_________________ 80' E21 323i
mer [Usunięty]
Wysłany: 2005-01-25, 22:51
Kiedyś jeżdziłem Peugeotem 305(zabytek) i mam dwa zarąbiste miejsca z częściami do tej fury,gdyż interCars nie wchodził w grę. A z BMW w okolicach Wawy chyba nie jest najlepiej....
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-01-26, 10:48
JAcek.K powiedz czy znasz jakis dobry szropcik blisko Konina??
sadze ze niedlugo bed emusial przeplywke kupic wiec taka informacja mi sie rpzyda
Wysłany: 2005-01-26, 12:56
A o jaką przepływke Ci chodzi jaki motor bo moze ja bede miał , a co do szrotów w okolicach Konina to kiepsko , najblizej to chłopaki z Pleszewa !?
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-01-26, 17:58 Szrot
może to nie szrot ale koles ma wszytkie cześci do bmw, nowe i używane,
Andrzej Rutkowski Wieliczka, ul.Bogucka 15, kom 608 145 500, 012-278-31-88
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-01-26, 19:28
Jacek no nei wiem czy konkretnie przeplywka mi siada ale auto dziwnie mi sie zachowuje!
np na zimnym szarpie jakos dziwnie albo trudno mi odpala jak puzniej sie rozgrzeje i ruszam spod swiatel to sie dusi na poczatku no i nei wiem chce jecha cnajpierw na ustawienie a puzneij jak cos wymeinic - sadze ze to mzoe przeplywka albo lambda
szrot w wesolej kolo mcdonalda na lubliniance... (22) 773 31 68
mer [Usunięty]
Wysłany: 2005-01-28, 16:53
Byłem dziś w kilku większych szrotach(Białołęka,Wawer,Wesoła,Rembertów) i z częściami do E30 - LIPA !!! .
Kolo na Koniecpolskiej może dużo załatwić , ale ceny zaporowe.
W Wielkopolsce znam kilka miejsc gdzie są tylko i wyłacznie BMW i to przeważnie jedni specjalizuja sie w nowszych a drudzy w starszych modelach i moge z pewnościa powiedziec , że nie są to jacyś cwaniaki czy inne ludzie tylko , wiara co zna sie na rzeczy
Jacek, potrzebuje tylny wąski zderzak... jest coś bliżej Leszna??
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
tsuru [Usunięty]
Wysłany: 2005-01-28, 23:06
fakt ...ciezko cos zdobyc do e28 ...
....u mnie kiedys byla taka jedna na szrocie to poszla na czesci w tydzien
....jedynie popmke do sprzegla udalo mi sie wyrwac
...jak przyjechalem za 2 dni po pare czesci to juz kawalek blach zostal
Mój kolega mechanik ma troche części do e28. Miał 524td i padła mu głowica, teraz sprzedaje na części ma też cała drugą bude. Można sie z nim spoko dogadać i za grosze coś wyrwać. 100km od Warszawy, pod Sokołowem Podlaskim, telefon do warsztatu (025) 7878530 prosić Andrzeja, ewentualnie ja moge cos od niego podrzucic do wawy dosyc czesto jezdze
nie wiesz cvzy ma jeszcze kolektor z turbiną i przwodami do niej? jak tak to ja biorę na 100%...
jak ma to od razu zamow u niego i daj mi znać
oczywiście po rozsądnej cenie
No ja naprawde nie wiem co ma dokładnie, dzwońcie do niego i pytajcie. Loko ty chyba jestes poza Polska, wiec w twoim imieniu sie spytam i napisze. Reszta dzwoncie sami i pytajcie
byłbym wdzieczny... w razie co to kasa na konto i po sprawie...
ale musi być w dobry stanie...
w razie co wyślę Dracka po nią... to znaczy byś ją jakoś podrzucił do wawy a on by ją oblookał i ewentualnie np. dał kase...
8)