BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
problem z m40
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-25, 09:20   problem z m40

Witam
Mam problem kupiłem silnik m40 318i bo moje serduszko wysiadło, zamontowany w aucie i niechce odpalić znaczy się odpoliło i odrazu strzelił w kolektor ssacy podejrzewam że przewody do kopułki żle podpiołem , rozrząd ustawiony poprawnie , podczas krecenia żadnych stóków, ale kopułke podłaczyłem tak jak była podpieta umnie w starym silniku ,wiec nic nierozumiema i teraz to juz wogóle nawet kichnac niechce, wiem że morze to byc jeszcze czujnik wału , prosiłbym o przypomnienie jak sie podłacza przewody do kopułki wszystkie pięć razem z cewka 1-3-4-2 a gdzie cewke bo morze coś pogubiłem . zgóry dziekuje za pomoc

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-25, 11:45   

Wiem ze pewnie cos w tym temacie bylo ale niemoge sobie poradzic

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-25, 22:08   

cewke podpinasz w środkowe wyjście kopułki.zobacz czy masz iskre na świecach i czy palec jest dobrze założony(moze sie zerwał) to jest podstawa,a jak nie to, to szukaj dopiero dalej

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-26, 17:14   

ok dzieki , była inna usterka auto ma gaz i od listwy wtryskowej idace do przekaznika który odpina wtryski podczas przełanczania na gaz ów przewody były przeciete teraz autko chodzi , szukam tylko wiatraka do wiska bo sie połamał. dziękuje i pozdrawiam.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: