Wysany: 2005-04-27, 11:12 Nowa Alpina B5 i nowe M6!!!
Polecam najnowszy numer AŚ, całkiem dużo miejsca poświecili BMW - jest 2 stronnicowy artykuł o nowym M6 (fajne , niebrzydkie, tylko po co tyle tych rur z tyłu ?????) i cała strona o nowej Alpinie B5 zrobionej z nowej "piatki" (M5 przy niej wysiada - Alpina ma 500 KM i 700 Nm !!!!!!!!!!!!!!)
Super extra fury do pomarzenia - polecam
Anonymous Go
Wysany: 2005-04-27, 14:32
Zeby chociaż raz w życiu jedną z tych fur można się bylo przejechać.Nawet takie malutkie 1000m zrobic .Eh
no tak zdania są podzielone... ale dla mnie Alpina to jest w pewnym sensie kultowa furka... jest mega wykończona, ma mega moment obrotowy i te aluski szok, dla mnie jedne z najładnieszych felg w historii motoryzacji, zastanawiałe bym się tylko wtedy gdybym miał do wyboru Alpina vs. Hartge.... 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Wnetrze jest git, ale te felgi.Naprawde cud miód i orzeszki.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-04-29, 01:00
Cytat:
Przeczytajcie komentarze kozaków tego tematu na www.streetracing.pl dział M-Power....
niezłe kolegi - moim zdaniem w obu brakuje tylko tapicery z mysich psitek - dla mnie oba auta sa przesadzone i uważam, że żadne z nich nie jest fajne.... i ta nazwa Alpina - kto to słyszał - troche kojarzy mi sie z Tatrą lub Uralem,... albo M5 - to jak 4 pokoje z kuchnią - kurza stopa- niezłe rozważania - co bym wybrał alpinę czy M5 - normalnie śmiesznie się czyta - ja tam wolę trabanta - przynajmniej mi go spod bloku nie zap.. odzieją
Co bym wybrał... M6 jest poprostu genialne, fantastyczne i nieziemsko piękne (jak na produkt by Bangle )
M5 i ta Alpina B5 odpadają tylko dlatego bo mająjak dla mnie to o jedną pare dżwi za dużo...
Ale jesli wyjdzie Alpina E63 to będzie siędziało ohhhh
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
oj, piotruś nie jedz juz tyle tego zielonego...... 8)
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-04-29, 09:54
no ładnie - każdy ma prawo do własnego zdania... a ja nie ,
... a Ty Lukas pewnie chcesz tylko białą - heheheh
chłopaki, a co wy byście z tymi samochodami robili... oprócz codziennego pucowania
ja tam bym nie chciał żadnego z nich, bo jakbym już zagzował takie autko, to byście mnie zlinczowali... poza tym producent przesadził z ceną za to można kupić wiele na prawdę porządnych samochodów (patrz np. fordów focusów, które przeież też jeżdżą)
Pioter moze masz nieszczelna instalke lpg i cos ci do auta sie ulatnia To by wiele tlumaczylo, hahahhahaha
PZDR
_________________ 80' E21 323i
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-04-29, 12:26
heheh - raczej mam inny typ wyobraźni - zamiast wyobrażać sobie, że jestem właścicielem jednego z tych cudeniek, mknącym w nieznane dla wyjeżdżenia zbędnych hektolitrów paliwka, wyobrażam sobię marzycieli z gombeczką - nacierających karoserię woskiem ...a za 10 - 15 lat samochód ma przebieg 30 tys km ... prawie zupełnie tak jak niektóre wozy oferowane dziś (ale za to nigdy nie zagazowane)
Lukas mysle, ze jestes nieco zbyt nerwowy. Ja sie z Pioterem chyba jeszcze nigdy nie poklucilem a o taka bzdure to juz na pewno.
PZDR dla Piotera i Lukasa
P.S. Piotrze chwala tym kolesiom z gabeczkami, oni zachowuja dla swiata zabytki techniki. Dzieki nim dzis mozemy na zywo podziwaic takie cuda jak BMW 507 czy Mercedes Gullwing.