Wysany: 2005-05-12, 00:06 Jak skasowac Inspekcje w e36z 96r
Witam.Bede wdzieczny jezeli ktos podpowie mi jak skasowac inspekcje w e 36 z 96roku.Slyszlem ze mozna to zrobic samemu.Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-12, 17:11
dalaczam sie do pytania.
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-14, 13:48
Sprobuj nacisnac przycisk od licznika, wlaczyc zaplon caly czas trzymajac ten przycisk wcisniety potrzymaj jakies 10 sekund i pusc. jak nie pomoze to sprobuj tak samo tylko dluzej trzymaj. Jak dalej nie pomoze to poszukam w ksiazce i ci powiem! w wiekszosci samochodow jest podobnie narka
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-14, 21:04
dzieki za odzew. sprobuje i dam znac. a wie ktos moze gdzie w e36 jest numer sterownika zaplonu?? potrzebuje to wiedziec bi chce zmienic chip.
gdzie dokladnie bo sprawdzalem ale nic nie znalazlem. moze zle szukam? na obudowie kompa czyli gdzie? mozesz mi dac jakies zdjecie? prosze to mi bardzo potrzebne
Ups, pisalem to w pospiechu i umknelo mi ze chodzi o E36 W E30 na kompie jest kilka naklejek, jedna z nich to wlasnie nr sterownika. Zajmuja 1/3 powierzchni obudowy wiec nie da sie nie zauwazyc NIe wiem czy w E36 tez tak jest, sory za wprowadzenie w blad
spox. grunt to ze sie skaples. jak wyglada komp w e36 to tam gdzie bezpieczniki czy jest gdzies w kabinie? wiem ze to glupio brzmi ale po prostu nie wiem a nie chce sie zgrywac na jakiegos experta. prosze o pomoc