BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jak odnowić alufelgi?????
Autor Wiadomo
daz 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Pa 2004
Skd: lublin
Wysany: 2005-03-28, 18:42   Jak odnowić alufelgi?????

Kupiłem dziś ładne 18" ale w niektórych miejscach odszedł lakier więc chce je całe polakierować od nowa, czy ktoś może już to robił? Czym najlepiej, jaki podkład, jaki lakier bezbarwny???

duchX
[Usunity]

Wysany: 2005-03-28, 19:12   

NO to bedziesz mial klopot z autkiem przez 18" ale to juz twoj wybor wygladac napewno bedzie ladnie :) a co do odswiezenia felg to najlepiej piaskowanie i proszkowe malowanko ale to juz koszt kolo 400 pln a jak nie to tam gdzie masz ubytki zaszpachluj trzeba wszystko zmatowac prysnac podkladem i potem wymalowac :) jakim chcesz kolorem jak metalic to najlepiej potem bezbarwny

Anonymous
Go
Wysany: 2005-05-15, 23:55   

w AutoSwiecie 3 numery wstecz jest wszystko szczegółowo opisane. O ile dobrze pamiętam są nawet ceny i namiary na jakieś zakłady.

Gepard 

Pomg: 7 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2005-05-16, 10:20   

To moze kolego wrzuc jakis skan na forum bo ja jakos nie jestem stalym czytelnikiem AS. A wracajac do tematu renowacja by home jedyna metoda jaka znam to srodek co sie zowie Remosol tyllko ten w pendzelku podobno lepiej dziala to jest cos w rodzaju kwasu i wchodzi w reakcje tylko z lakierem smarujesz 15 min czekasz zmywasz woda zeskrobujesz cudujesz itp. generalnie da rade do zywego aluminium kumpel ostatnio trenowal ladnie mu to wyszlo :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: