Właściwie to chybapowinno byc w car audio ale niekoniecznie. Poszukuje setów z klubu EKWADOR w manieczkach bo chce Sobie nagrać do autka. Ktoś zna strone z której moge takie sety sciągnąć??
Tak jest jak juz KRISA nie ma to nie to ja dzis tam jade bo jest AMSTERDAM DANCE MISSION najlepsze sety sa te stare sprzed 3 i 4 lat wejdz tez w KAZZE tam tez cos powinno byc POZDRO .
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-28, 10:53
Manieczki są cool ale zassijcie sobie coś z QLIMAX-a to są jazdy
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-05-28, 22:25
ja polecam całe ostatnie andrzejki ... pełne godzinne mixy do zassania ... wystarczy wpisać w KaZe lub inny zaciągasz internetowy
Wysany: 2005-05-28, 23:29
a tak apropo to KRISS gdzie teraz gra ? DJ HAZEL jest spoko ... jedziemyyy .. heheh
Ostatnio zmieniony przez artvi 2005-05-28, 23:41, w caoci zmieniany 1 raz
Biały [Usunity]
Wysany: 2005-05-28, 23:34
Chłopaki nie sądziłem, że wzbudze takie zainteresowanie ale troszke zrobił się OT więc ponawiam prośbę o linki P2P odpada. Chyba, że torrent.
e-30 [Usunity]
Wysany: 2005-05-29, 13:24
Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-05-29, 22:35
to ja sie pisze na liste do ciebie e-30 chetnie bym zapodal takie plytki w mojej po osiedlu..nie jednemu sie spodoba taka muzyczka
jak cos to pisz kiedy i gdzie to podjade...
wczesniej juz pisalem (ale mod wywalil posta) ze Jacek.K z Poznania ma dojscia do manieczek bo czesto u niego jestem i bywam tam w Ekwadorze z ekipa od zglebowanych e30tek poznanskich
pzdr
Tak jest nasza ekipa bywa tam w EKWADORZE , Menel to nasz serdeczny przyjaciel z WUWUA , którego bardzo cenimy i cieszymy się jak przyjezdza bo zabawa z nim to sama przyjemność ...
Nie długo POZNAŃ zawita w stolicy i tez sie bede bawił jak Menel w Maniach !!!!!!!!!!!
POZDRO dla wszystkich jezdzących na BORBETACH ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi )
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysany: 2005-05-29, 23:40
no wlasnie... na poczatku lipca przyjezdaja do mnie kumple z Poznania( brygada od Jacka.K )
wiec jak cos to mozemy sie ustawic wspolnie do quo vadis...
jak cos to zaklepcie sobie wolny weekend
Posiadam pieknego secika z 7 urodzin KLUBU EKWADOR z lutego i moge zalatwic kilka setow z REVOLUTION bo tam kris i peran wyjasnili o co chodzi:>. a slyszalem ze kris ma byc rezydentem w Belchatowie w jakiejs imprezie .. ale nie wiem czy to prawda .. slyszalem od kogos tam .. Pozdrawiam tych co wczoraj latali na A D M na malcie i pozniej na mankach ... napiszczie jak bylo
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie
Byc moze. Tylko ze Kriss potrafil stworzyc wspaniala atmosfere- jego sie sluchalo jak mowi, a teraz zrobila sie dyskoteka jak wszystkie. owszem - dobra muza, ale dj juz nikt nie slucha.
_________________ Internet is my World, BMW is my Car
e-30 [Usunity]
Wysany: 2005-05-30, 01:43
zgadzam sie ale dla mnie HaZeL jest najlepszy zreszta jego komentarze i glos sa w tej chwili nie do przebicia wezmy np kawałek "Wez Pigułke"
A to swinia... A moze jednak nie wywalil, tylko usunal za nieprzestrzeganie regulaminu?
Nic nikomu zlosliwie nie usuwam, za to bezwzglednie kasuje posty lamiace regulamin (90% za bluzgi, ale nie tylko). Dodatkowo zawsze wysylam PW do autora danej wypowiedzi z informacja co usunalem i dlaczego. I widze ze konsekwentne dzialanie przynosi efekty, bo teraz musze to robic o wiele rzadziej niz np miesiac temu.
Wysany: 2005-05-31, 00:11
spoko bruner ...nic takiego nie mialem do ciebie(mod'a)...tak tylko wspomnialem ze wywaliles mojego posta..
ale i tak nie pamietam o czym pisalem po bylem juz po przynajmniej pol litra zoladkowej
pozdro