Ładnie smoli 8) ale mam pytanie czy dawała na dwa koła? bo na fotkach widać że pięknie dymi z lewego natomiast nie jestem pewny czy drugie również kopciło.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Hehe Pawel-E30 wiem że moja bejka jest nieco podobna do tej którą Darco ma w Avatarku Ostatnio jak przypalałem moją etką to nauczyłem się blokować zwykły dyfer tak żeby smolił na dwa koła, po dłuższej chwili palonka ładnie się skleił i można było po ulicach pięknie latać bokami
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-06-19, 23:12
heheh - fajne fotostory - aż poczułem swąt spalonej gumy u siebie przed kompem
... aż chyba zaraz wyjdę na dwór i dokatuję do końca moje gumki na stalówkach, które wożę z tyłu juz od jakiegoś czasu
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i