co to za urzadzenie am je pod maska i nie wiem do czego sluzy po nie miecku nie potrafie nic wiec prosze kogos kto mi to przetlumaczy po co to ustrojstwo jest
Your vehicle protects against defective ignition cables, Brake hoses and other rubber parts against Marderbisse. The module produced in intervals inaudible ultrasonic whistlers 100 railways ±20 % extremely according to which the marder hunt. Operating voltage 12 V=/ with 23 kHz and e-characteristics!
a tak super translator internetowy to przetłumaczył na polski
Wasz środek lokomocji broni w stosunku do *defective* *ignition* kabel (depesza; depeszuje), Hamulec pończoch i inne gumowe częście w stosunku do *Marderbisse*. *module* wyprodukował w interwałach niesłyszalny ultradźwiękowy *whistlers* 100 koleje &*plusmn*;20 % nadzwyczajnie zgodnie z którym *marder* *hunt*. Działanie (operowanie) *voltage* 12 *V*=/ z 23 *kHz* i *e-characteristics*!
Wysany: 2006-01-13, 18:20
siwetnie dzieki ale nadal niec nie wiem
Peet [Usunity]
Wysany: 2006-01-13, 18:21
Według mnie to jest odstraszacz kun i tym podobnych zwierzątek które lubią sobie wejść pod maskę i trochę poobgryzać różne przewody i węże gumowe. Emituje on dźwięk o wysokiej częstotliwośći którego człowiek nie słyszy ale zwierzątka słyszą.
duchX [Usunity]
Wysany: 2006-01-13, 18:34
extra ale i tak kocie lapki mam na masce w garzau poodbijane czyli wniosek ....... niepotrzebne wywalic zasmieca kabelkami
na koty nic nie znajdziesz... chyba ze szczelny garaz...... jak przyjade autem i stawiam na podworku to wlaza na maske zeby tylki ogrzac... ostatnio podziurawily mi pokrowiec na auto (taki foliowy na gorna czesc auta) bo sie powspinac po przedniej szybie chcialy...
duchX [Usunity]
Wysany: 2006-01-13, 23:32
super na koty jest piesek ale i tak tourzadzonko wywalam !!