Wysłany: 2005-06-19, 23:09
popieram Pawla..
porazka
biale to pasuja do sportowych i raczej takich z klatka...
no i ogolnie biale nie pasuja do czarnego koloru...
proponowalbym walnac je w kolor bardzo ciemny grafit metalik (lub cos podobnego,nie wiem jak sie nazywa ten kolor)
pzdr
Wysłany: 2005-06-19, 23:11
e-30 napisał/a:
ogolnie felgi czy ewentualny biały kolor??
felga jest ładna...
ale bialy kolor to nieporozumienie w tym wypadku
wypoleruj rant i bedziesz lepiej zadowolony niz z bailego koloru
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
e-30 [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-19, 23:12
spoko i tak kupilem je to byly juz malowane ne ten samo kolor jaki byl od nowosci troche zaczela farba schodzic wiec niemam wyjscia
ojciec chce na jakis ciemny kolor pomalowac ja myslalem nad bialym(juz sie rozmyslilem..lub na taki jaki jest teraz..
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2005-06-19, 23:57
Michał, możecie polecieć je na biało jak ojciec ubuswia styl rajdowy, nie widze przeciwwskazań, sam miałem i nadal mam taki zamiar. Możecie równie dobrze pojechac je na czarno. Równie dobrze możecie pojechac z czarnym w środek a rant wypolerowac na lustro i to bym powiedział będzie najciekawsza opcja, bo taka nieco harkorowa, tak jak wasze auto
Pozdro
Wysłany: 2005-06-20, 01:46
heh chyba tak wlasnie zrobimy,ojciec tez nie byl za bardzo za bialymi felgami..
na bialych bedzie strasznie widac pyl hamulcowy! moim zdaniem ladnie wygladalyby gdybys pomalowal je tak jak napisal menel. nie bedzie widac pylu i prawie caly czas beda wygladac ze nie sa brudne..
U mnie koleś obkleił sobie ranty folią chromowaną , do tego lusterka chrom i chlapacze od żóka o wymiarach 50 x 50 cm, z tyłu nalepki wszystkich modeli silnikowych samochodu (2.0, 2.0 16V i 2.5 V6), nalepił jeszcze 2 pasy przez środek auta ale zadużo ludzi sie z niego śmiało i zrezygnował z tego, a samochód to OPEL CALIB.....
Nie polecam białych felg, miałem przez kilak dni takowe na samochdozie i bardzo nieładnie to wygląda, nawet w czarnym aucie, kilka dni i są bardzo brudne , zwłaszcza z przodu. Odpal fotke auta w jakimś programie graficznym i pomaluj felgi na biało i zobaczysz jak wygląda