Menel dzięki nie pomyślałem o avantarku
Piotrek tak będzie jeżeli się nie sprzeda. Felgi będą 16/9 plus większa gleba z przodu. Do tego czarne listwy zamiast chromów i black hella+brewki ale to wszystko jeżeli się nie sprzeda.
Aha a silnik w planach dół od 2.7 jeżeli dostane.
Pytałem poważnie No niestety takie czasy dlatego skoro moc zabiera LPG trzeba to naprawić wsadzić doł od ety i to nawet na LPG powinno jeździć lepiej niż m20b20 na benzynie.
A co do wyposażenia można o tym poczytać w dziale sprzedam
Autko bardzo ladne ale mysle, ze bledem bylo malowanie nerki na czarno.
Masz duze pol czarne zderzaki, ciemny lakier i przod twojego auta stal sie troche nijaki. Chromowana nerka rozjasnila by nieco przod i dodala uroku.
Mcinek co do nerki to sam mam mieszane uczycia raz tak raz tak. Ale zacytuje Ci słowa swojej dziewczyny "jak tego nie pomalujesz to ja nie będe z Tobą jeździła " Wydaje mi się,że jak dojdą black hella plus brewki to już chromowana nerka by i tak nie pasowała.
Ze mna też by już nie jeździła 8) trzeba sobie kobietę wychować....
A w ogóle to ładne auto, zadbane i nie wiem, czy jest sens sprzedawać, co prawda ma szambo, ale takie czasy.
Czarna nerka - cóż wygląda z przodu z tym jak Fiat 125p, albo Łada, a nie BMW. Trochę to wioska (bez urazy - pokazując samochód na forum, mam nadzieję liczysz się z tym, ze oprócz peanów na cześć pięknej blachy, ktoś też po czymś pojedzie....) Wstydzisz się symbolu BMW, tak charakterystycznego?
Co do planów - czarna Hella - jak najbardziej. Co do brewek moje zdanie znasz
Pozdrawiam i obyś jej nie sprzedał, bo zła nie jest.
Nerka raczej taka zostanie sam nie wiem czemu ale lubie takie czarne przody z black hellą. Pewnie,że liczy się z negatywnymi opiniami po to między innymi pokazuje,żeby specjaliści ocenili i doradzili
Czarna nerka to tak jak w niektórych samochodach zakładanie atrapek firmy kamei audi ople tak mają mi się ten styl nawet podoba ale to jeszcze zależy w jakim samochodzie.
Tak jak jest jest dobrze pewnie jak brewki sie podobaja to zakładaj, przednie kierunki konieczne białe lub czarne, pomaluj na czarno chrom dookoła okien no i oczywsicie jakies lepsze fele bo te z tym wzorem to porażka...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ależ to nie jest zaśmiecanie klubowego serwera. na nim podajesz tylko lenki do fotek, pozatym na allegro zniknie za 7 dni i lipa
Pozwoliłem sobie więc zrobić to za ciebie: 8) mam nadzieje że się nie gniewasz
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»