Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-07-03, 22:41 FESTYNIARSKA E36 ALPINA
czy mozecie sie wypowiedziec na temat tej festyniarskiej e36 alpina ktora chyba znowu wygrala na najladniejsze auto zlotu ?
koles ta apina byl na auto tuning show pila 2005 ktory jest opisany w ostatnim gt (lipiec sierpien)
tam to moze i pasuje do tych autek pomalowanych w 2 kolorach,napompowanych,kupa szpachli itd... jeszcze mu brakowalo napisow na boku z literek japonskich
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-07-03, 23:41
tak!
rok temu jeszcze mial w miare kolor ale obklejony byl w napisach zeby wiecie..kazdy wiedzial ze tam nie ma 1.6 tylko napewno niby alpina...
szpaner
KREW MNIE ZALEWA JAK O NIEJ MYSLE...
ale coz..to tylko " POLSKA nie elegancja francja "
Dla mnie to po prostu bezguście nie mające umiaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomo kasa sie liczy w tuningu ale tu mamy typowy przykład, że na to poszła co nie powinno......
Nie oszukujmy sie gdy mamy do czynienia z autem, które ma dwa kolory no i w tym zawarty jest srebrny to już mamy do czynienia z prawdziwą wiochą do tego dochodzą lampy LEXUSA, jakies tam mega z saturna wloty po boku, jak robili rundke po zlocie to postawa "ZIMNY ŁOKIEĆ"!!! Widać, że kolo wyznaje zasade: "IM WIECEJ TYM LEPIEJ" ,a przecież nie o to chodzi w tej zabawie
Dla mnie to ten puchar dla tego auta miał tytuł: " FESTYN WIEJSKI VIII OGÓLNOPOLSKIEGO ZLOTU BMW "
A publiczność udowodniła, że sa ostatnimi burakami.
P.S. Jakby ten zlot miał miejsce w Niemczech to na widok tego auta byłaby taka reakcja:
-Was ist das?
-Das ist E-36 ALPINA!!!
-Was nutte??? Das ist ALPINA!!! Das ist bauer-auto mensch aus Pirna!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-07-04, 00:07
"Radosna wiejska twórczość" - i mógłbym to przeżyć, bo to e36 a ta seria
nabierze dla mnie charakteru za jakiś czas, ale Panowie
Z ALPINĄ TAKICH RZECZY SIĘ NIE ROBI
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Jacku proszę nie przeceniaj Niemców! U nich rośnie liczba "tuningowców" zaopatrujących się w akcesoria z ebay....m.innymi listwy chromowane cięte z metra, przeróżne podświetlane pierdy, neony, spoilery, nakładki, naklejki.... szału nie ma. Nie wszyscy mają gust.
Ci normalni niemcy też się zbijają z takich cwaniaków
Ostatnio zmieniony przez Gasper 2005-07-04, 00:33, w caoci zmieniany 1 raz
nie wiesz jak to jest ja sie troszke tej ognistej wody wypije heheheh
a co do tej alpiny:
festyn jakich malo ale chyba o to mialo chodzic zeby wzbudzala zamieszanie,tak czy innaczej koles powinien za oszpecena tak pieknego samochodu isc do pudla !
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-07-04, 01:59
Nie wiem jakiego ma siusiaka, ale co roku jest z Nim inna panna,
więc może ten "samochód" ma w sobie "coś"
tylko my tego nie widzimy....
Baaaaardzo ładnie stjuningowana była też 5 e39 AcSchnicer- po prostu mnie powaliła
Skąd ludzie biorą pieniądze czas i "pomysły" na takie wynalazki
Ręce opadają...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nie oszukujmy sie, w Toruniu wybory auta zlotu zazwyczaj wygrywaly festyniarskie samochody. Tam sie po prostu podoba brokatowy lakier albo zderzaki Rieger w E30.
Gasper masz racje!!! Ale wiesz dla mnie Niemcy ogólnie to zawsze będą Ci prawdziwi Niemcy na pewno wiesz o co mi chodzi a nie jakieś tam pojazdy kosmiczne lub wodoloty albo pługi śnieżne.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
szpachlowóz pierwsza klasa a że wygrał to tylko zasługa właściceila sadysty - skoro znęca się nad furą to może tym zastraszył głosujących dzli mu wygrać by więcej krzywdy nie wyrządzał autku
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Ta "alpina" - brak mi słów... Wybór tego auta na najładniejsze, i wywiad z właścicielem nagrany na płytce dvd którą każdy dostał przy wjeżdzie - porażka ! Mam niestety wrażenie że Toruń i organizatorzyu preferują właśnie taki wizerunek BMW. I mnie to załamuje. Ta Alpina i piękne błękitne E30 z Włocławka.....
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Na zywo wygladala jeszcze gorzej niz na zdjeciach. Mam nadzieje ze to nie jest alpina, tylko sobie koles napisy nakleil, bo zniszczenie takiego auta powinno byc karalne
sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania.
Luiza zdaje mnie sie, że bedziemy gościć juz tylko na majówce celem popatrzenia co kto zrobił przez cały rok w swoich bawarach, zresztą przyjezdza wtenczas więcej konkretów niż ALA CARZONE, RIEGER ,CHOINKA no i festyny. Będziemy jeżdzic na zloty do Niemiec bo tam wiara czuje BLUESA .................................
sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania.
nie byłem więc nie kumam ale o co lata tak właściwie???
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
yo!
No jak o co 80% ludzi na zlocie szczało sie na takie wynalazaki jak ta alpina i inne badziewia pomieszane z pyłem z pola i odchodami krów a 20% to stała ekipa co jest co roku a luiza to próbuje chyba prowokowac ta alpina to porazka po całosci a to ze facet jest co roku z inna :cenzura: to chyba dobrze i tak same blondynki bez obrazu dla blond włosych pań na ATS to wygladała jak padło teraz jak jeżdzące rzygi a wiara sie sra na takie auta bo polacy mają popsute głowy przez filmy typu szybcy i wsciekli i uważają ze to jest dobry kierunek na psucie aut w ten spoósb pozdro
Wszystko wszystkim to poznańsko-germańska E30 coupe powinna rywalizować z warszawsko-germańską E30 cabrio lub tez z poznańsko-e30.de E30 cabrio a nie z tym koszalińsko-czarnobylskim ( www.wiejski-tuning.pl ) wyrobem, ale tacy są Polacy nie wiedzą co dobre- KORZUCH dobrze napisał F&F za dużo sie naogłądali!!!
P.S. Gościu opowiada, że ma tam 300 KM albo ma może ich jeszcze więcej, a pamiętam jak na majówce w 2003 roku na tych krótkich wyścigach robiła go niebieska M3 E36 3,0l z Radomia- pytam sie gdzie ta moc ?
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2005-07-04, 12:32, w caoci zmieniany 2 razy