Witajcie Koledzy! Użyłem opcji szukaj i nic nie znalazłem na temat blatów do zegarów E-30. Chciałbym zmienic blaty bo mam z górami lodowymi (możecie obejrzeć je na stronie beemka-klub w cześci beemkowicze) a i przy okazji chce zmienic kolor podświetlenia i wyciągnąłem licznik.Wyjąłem z niego takie pomarańczowe plastiki i obawiam się czy jak wstawie tylko żarówki to swiatło nie bedzie rozpraszane bez tych plastikowych ustrojstw:( Jeśli macie jakieś gotowe pliki z blatami to proszę o kontakt. Ja posiadam takie z logiem alpiny. Mgę komuś udostępnić jak chce Aaa i jesio jedno - jak sie robi illuminator do zegarów i co o tym sądzicie ? A może lepsze diody ? SAm już nie wiem. Bede wdzieczny za wszelką pomoc i opinie oraz foty Pozdro - YaHoo!
Jeśli chodzi o podświetlenie to rowniez wydaje mi sie ze bez tych plastikow (chyba pleksa) swiatlo nie bedzie dobre. Rzecz gustu ja bym zostawil oryginalne... a jak bardzo chcesz je zmienic to poszukaj gdzies czegos takiego w kolorze Cię interesujacym. Podocinasz tak zeby pasowała i jazda.
Jesli chodzi o zegary to mam na kompie oryginalne wzory do tych zegarow, dla waskiej i szerokiej lampy. tak wiec jesli chesz to, to zapraszam na PW.
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Łooooo!
Ale wypas, co zrobić żeby osiągnąć taki efekt??
Ja też jestem zainteresowany
... pokombinuje...jak zrobie podświetlanie (całej deski )... wiem, że było już na ten temat, ale to nie wina włącznika, zwarcie też raczej się nie robi... trzeba będzie się buju do elektryka