Mam do was pytanko szukam felg do swojej e30-stki. Wzór najchętniej borbet A (z płaskimi deklami) ale nie koniecznie wymagane jest tylko,żeby wszystkie 4 były 16cali 9j szerokości najlepiej et15. Na allegro nie ma nic ciekawego są tylko jedne borbet T ale ja takich nie chce na ebay.pl tez nic na swistak.pl nic wiecie gdzie jeszcze mozna poszukac takich uzywek w rozsądnej cenie? Byłem na giełdzie w słomczynie i na żeraniu tydzień temu i też nic takiego nie było.
Pokazał się dzisiaj jeden komplet borbetów A na allegro właśnie 9x16 et15 ale chce za nie 1600zł a opony są bardzo słabe więc wydaje mi się,że chce sporo.
Te są całkiem ładne faktycznie bo takie zwykłe azev bez rantu średnio mi się podobają jedyne,że odbiór osobisty a to aż w koszalinie Chyba pogadam z kimś kto targa samochody z niemcowni bo mam troche znajomych którzy się tym zajmują z tym,że nie czują na tym interesu i nie chętnie przywożą graty.
P.S. Małe OT Paweł z kąd masz takie fajne lampy? Orginał czy przeróbka i wiela to to ?
Wysany: 2005-07-23, 23:49 Re: Gdzie znaleść felgi??
--==maly==-- napisa/a:
Mam do was pytanko szukam felg do swojej e30-stki. Wzór najchętniej borbet A (z płaskimi deklami) ale nie koniecznie wymagane jest tylko,żeby wszystkie 4 były 16cali 9j szerokości najlepiej et15. Na allegro nie ma nic ciekawego są tylko jedne borbet T ale ja takich nie chce na ebay.pl tez nic na swistak.pl nic wiecie gdzie jeszcze mozna poszukac takich uzywek w rozsądnej cenie? Byłem na giełdzie w słomczynie i na żeraniu tydzień temu i też nic takiego nie było.
ja się zastanawiam nad sprzedażą ale ędzie dopiero aktualne jak znajde inne
Polerowane są bardzo ładne ale ja bardzo dużo jeżdze gdzieś tak ze 150km codziennie więc musiał bym je pucować co chwile bo osad z klocków został by na stałe
Polerowane są bardzo ładne ale ja bardzo dużo jeżdze gdzieś tak ze 150km codziennie więc musiał bym je pucować co chwile bo osad z klocków został by na stałe
a jaki to problem je pomalować? zresztą jakbys ich nie czyscił regularnie to by sie tylko zmatowiły.
Trzeba by temu misiowi wypolerować oczka i biore te felgi Moja nauczycielka ze szkoły średniej miała renault 5 z kołpakami o identycznym wzorze wszyscy padali jak podjerzdzała pod szkołe.
MAŁY zadzwoń pod ten nr tel 660 737 780 firma ALU GUM wielkopolska ma chyba borbety A wszystkie 9J zreszzta fel ma od cholery!!!
P.S. Jak spalisz laka u niego bedziesz miał rabat.(bez kitu kolo uwielbia beemki w koncu 3 miejsce w zawodach driftingowych)
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2005-08-02, 23:25, w caoci zmieniany 1 raz