BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
drzwi
Autor Wiadomo
rogaś318 

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Wwa, Gardzienice
Wysany: 2004-07-13, 16:05   drzwi

Siema!!

Panowie!!

Drzwi kierowcy w mojej Bawarce otwierają się bez charakterystycznego oporu w dwóch miejscach tak jak to jest w drzwiach pasażera czy z tyłu... Co można z tym zrobić? Bo jak Autko stoi na jakiejś pochyłości to ( że prawa strona niżej ) to te drzwi sięsame zamykają... co nie wygląda najładniej :twisted: Może powiecie że to malutki problem ale ja lubie jak mi furka działa tak jak trzeba...

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2004-07-13, 16:14   

Prawdopodobnie rozreciał ci sie ogranicznik drzwi - to jest takie ustrojstwo przykreca sie na kilka srubek do drzwi oraz do konstrukcji nadwozia.Jak otwiersz drzwi to widac taka jakby blaszke poziomowa to jest walsnie to.

rogaś318 

Wysany: 2004-07-13, 16:19   

A to ustorojstwo to się jakoś naprawia czy szrot? Bo że ta blaszka to tak sięnad tym zastanawialem.. zaraz polece i spróbuje rozkrecić.. Łatwo to zepsuć jesze bardziej?

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2004-07-13, 16:20   

Powiem ci ze lepiej z jakies beemki to wyciagnac a jak sie rozkreca to nie wiem bo tego nie robiłem ;) - moze ktos inny w tym ci pomoże.

rogaś318 

Wysany: 2004-07-13, 16:25   

okok!! dzieki!! jutro bede jechal kolo 2 szrotow wiec moze sei cos znajdzie... ale kurde szybko odpoweidzi pojawiaja sie na tym forum :D na innym to tydzien czekalem i kupa... THX

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-07-13, 16:53   

bo to najlepsze forum :) co do ogranicznika to pewnie juz sie wytarl i tylko wymiana na nowy pomoze - to nie drogie, ja do poprzedniego auta kupilem uzywke za 15 pln

Go

Wysany: 2004-07-14, 17:07   

To jest w srodku pomiedzy zawiasami.Wyjmujesz tapicerke i wtedy mozesz sie tam dostac-na 2 srubach to siedz;)..mam jeszcze nawet zapasowy ogranicznik, czy 2 bo wymienialem drzwi;))..jak cos to daj znac-sa w stanie idealnym,swiecace i sprawne;)

rogaś318 

Wysany: 2004-07-14, 21:19   

Właśnie skończyłem wymiane. Nic mi się nie wytarło tylko nie miałem tej całej sprezyny co dociska ta "blaszke" ( czy juz plaskownik?? :wink: ) do rolek... :roll: kupilem dzis uzywke za 20 zl. Widze ze przeplacilem.. ale teraz wreszcie ladnie mi sie otwieraja i zamykaja drzwi...

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2004-07-15, 18:26   

Korzuch a dobrze masz drzwi spasowane? a morze poprostu ci się opuściły? :wink:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw