tak bywa ja sam malo co raz dla faceta w Zuku drzwi nie urwalem ale w ostatniej chwili wyminalem. dobrze ze jak mowisz nic nikomu sie nie stalo bo z tej osoby moglo nic nie zostac.
_________________ www.bmw-e30.pl
Go
Wysany: 2005-08-27, 10:23
Eeetam, jakiś majster wyklepie dzrzwi i będą jak nowe
Kiedyś moja Ciocia miała dokładnie taki sam przypadek tyle, ze w Maluchu TIR nawet sie nie zatrzymał-gościu nie pomyślał, ze mogło sie komus coś stać!!!
Grunt, ze w jednym jak i w drugim przypadku nikomu nic sie nie stało.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
yo!
Perfekcyjna robota na wydymanie kasy z OC chyle czoła przed mistrzami wspaniały pomysł i robota
pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-29, 09:29
... no samochód chyba miał prawo się poruszyć - poza tym kto wysiada na ulicę beż upewnienia się, że może ... dobrze, że nikomu się nic nie stało, bo kwalifikowałoby się to do nagród darwina
Korzuch, przez Ciebie koledzy chcą mnie do psychiatryka posłać bo ja dzięki Tobie mam nawrót choroby....
Objawy rozpoznane u pacjenta:
Skupiony wzrok w monitor
Brak reakcji na bodźce dźwiękowe z zewnątrz
Nerwowe klikanie na klawiaturze.
Częste szczerzenie się do monitora
Spontaniczne wybuchy śmiechu
Powrót do normalności,
kolejny cykl szeregu w/w zdarzeń
No faktycznie ten tir bardzo blisko jechał bo cały bok przerysowany. Ja walcze z innym chorym nawykiem, czasami zapominam looknąć w lusterko jak rozpoczynam wyprzedanie
p.s. KotSylweter z którego jestes Józefowa bo w okolo Wawy są chyba 3, z jednego kupiłem moją niunie, miała czarne blachy WFN 251F, od nowości chyba tam była bo pierwsza rejestracja w PL jest 85r. może wiesz o niej coś co ja jeszcze nie wiem . Sory za OT
No dziwne, a może drzwi były zamknięte i wgniatając błotnik trochę zabrał je swoim błotnikiem. Koledze kiedyś jak jechał rowerem (szybko) pasażer otworzył drzwi. Jego rower uzyskał duże opóźnienie, bo drzwi nie wyrwały się, a rower na nich został. A on gdzieś tam poleeeciał...