Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-08-15, 17:48 Auto Świat - używane E30 !
Polecam kupić sobie nr32/33 Auto Świata z 8 sierpnia,
artykuł w dziale "używane" o 3 e30 na 3 stronach- całkiem niezły.
Byle prędko bo to już chyba ostatnie dni kiedy leży w kioskach
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ja tez mam i czytałem.Macie racje to wreszcie uczciwe spojrzenie na E-30, napisali cała prawdę o "szóstkach" i "czwórkach" i prawde o tym ,że tak naprawde to dopiero jeździ 325........
W numerze z 1-go sierpnia ciekawy artykuł o reflektorach w wersji oryginalnej i o "podróbkach", przykladem były "soczewki" od E-30.
Potwierdzam to co tam napisane ,bo na własnej skórze przekonałem sie ile jest wart zamiennik made in Taiwan.......henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
mniw w tym arytykule zdziwily nr rejestracyjne 2-och beemek. jedna to ta na glownym zdjeciu z mechannikami a drugie foto to ten czarny sedan obok...dziwne ale numery sa takie same, pomijam fakt ze sa z bialegostoku
Dobra poglądówka o e30, jak najbardziej, małe pomyłki można wybaczyć.
Skany, skany, a nie lepiej było kupić i spokojnie na leżaka sobie poczytać papierową wersję na wygodnej kanapce, a nie wpatrywać sie w ten monitor non stop? Chyba, że jesteście uzależnieni.....
Albo ja jestem ze starego pokolenia
Ja poczytałem wersje ekranową bo ciężko mi sie podnieść z krzesła i pozatym noc juz prawie
Fajny artykuł ale jakoś dziwnie opisują wersje z wąską lampą tak jakby była dużo gorsza od tej nowszej. A wiele elementów zmienionych w "szerokiej" nie czyni ich lepszymi choćby nawet te lampy z tyłu, dla mnie wąska jest o niebo ładniejsza i wogule ten silnik 1.8 m40 taki dziwny troche jest..... ale fajnie jest, ludziska poczytają i będzie nas więcej. W październiku lawina e30 tek zasypie tarnów
bo wąska nie ma ocynku i dlatego, a poza tym dopiero w szerokiej doszli do pewnych niuansów i poprawili, wąska na pocz to w dużej mierze jeszcze e21....