BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
fotele kubełkowe
Autor Wiadomo
cypis
[Usunity]

Wysany: 2005-09-09, 00:11   fotele kubełkowe

nie wiem czy dobre miejsce na post jak nie to prosze o przeniesienie!!
a sprawa o tym mam komplet nowych fotelików kóblowych + szelki i ze starych foteli chcial bym zostawic rególacje wysokosci i odleglosci ( czasem moja pani jezdzi autem i nie pasujemy wymiarami:PP) czy ktos wie czy da sie to zrobic i jak bo nie chce na darmo fotela rozwalac (mowa o e30 i zwyczajnych fotelach )

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2005-09-09, 09:25   

jakas firma robi mocowania z mozliwoscia regulacji (chyba z recaro sa ale cena moze byc zaporowa)

Go

Wysany: 2005-09-09, 16:45   

ja mam u siebie fotel Bimarco i przykręciłem do niego cały stelarz z Seicento. Można sobie przesuwać do przodu i tyłu no ale regulować wysokości sie nie da. Myślę że musisz poszukać jakiegoś mechanizmu z innego samochodu i pokobinować trochę a na pewno sie uda

drencrom
[Usunity]

Wysany: 2005-09-14, 21:49   

dlaczego nie zamontujesz kubelkowych recaro ktore byly oryginalnie w e30? sam sobie sprawilem 2 tygodnie temu i musze powiedziec ze sa naprawde wygodne dla ludzi normalnej budowy.

cypis
[Usunity]

Wysany: 2005-09-14, 21:57   

hmm dlatego ze mam pełne kóbly nowe bimarko kupilem w okazyjnej cenie i szelki do tego schrota i jakos kombinuje zeby bylo praktycznie i wygodnie a autem podrózuja max 2 osoby dla tego zapadla taka decyzja. jestem dośc drobna osoba a te fotele trzymaja mnie idealnie (co przy wiekszej osobie jest tródne) a w recaro troche latam :) ))

Rafał 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2005-09-15, 02:29   

pamietaj zeby to zrobic solidnie
podczas wypadku na mocowanie "krzesla" dzialaja ogromne sily
montarz "na partyzanta" moze w ekstremalnej sytuacji tylko pogorszyc sprawe
tfu tfu

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-09-15, 08:20   

cypis napisa/a:
hmm dlatego ze mam pełne kóbly nowe bimarko kupilem w okazyjnej cenie i szelki do tego schrota i jakos kombinuje zeby bylo praktycznie i wygodnie a autem podrózuja max 2 osoby dla tego zapadla taka decyzja. jestem dośc drobna osoba a te fotele trzymaja mnie idealnie (co przy wiekszej osobie jest tródne) a w recaro troche latam :) ))

a nie da rady zaadoptowac seryjnych szyn od fotela...z beemy ??

Benek_Gliwice
[Usunity]

Wysany: 2005-09-15, 09:03   

Michał co ty wyrabiasz ze swoją niunią? Jeszcze troszkę i będzie wyglądała jak ludowy folklor :lol:
A na poważnie to posłuchaj Rafała dla własnego bezpieczeństwa staraj się nie kombinować z fotelami jeżeli nie możesz tego zrobić naprawdę solidnie bez partyzantki.
Pozdrawiam :twisted:

cypis
[Usunity]

Wysany: 2005-09-15, 09:15   

spoko spoko wszystko bedzie ze smakiem i nic nie bedzie razić nafet fotele pod kolor tapicerki i pasy :) a po za ty to robie to czego nie widać narazie koncze cała nowa zawieche (wszystko nowe amory zworznie i cala reszta bzdór + konserwacja malowanie wszystkiegi i nówka uklad hamulcowy zobaczysz zreszta :) )) potem biore sie za silnik
a ps foteli właśnie tak chcialem zrobic tylko czy z seryjnego da sie tak bebechy wyciągnąć aby rególacja wysokości zostala bo przesów bez problemu.
pozdrawiam

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: