Wysany: 2005-09-21, 09:43 BMW wypadek w Michalinie pod Otwockiem
Przed chwilą dostałem info o wypadku czarnej E30 na otwockich blachach w Michalinie, koleś wyprzedzał autobus i trafił czołowo na Civica, Civic przkoziołkował i stracił wszystkie koła kasujac jeszcze 2 auta, Zderzyli sie stronami kierowcy. Kierowca z BMW podobno jeszcze się ruszał, a z tym z civica mogło być gorzej.
mam nadzieje ze to nikt z forumowiczow.....wczoraj sie do wiedzialem o wypadku Jankesa z Poznania....tego od pieknej odrestaurowanej E30 325i m-technik II...wiem ze rozbil sie beemka ale czy ta...nie wiem...wiem tylko ze jest ostro skasowana....jemu nic sie nie stalo...tylko szwy...beemki twarde samochody ale nie pancerne niestety
ARCZI - Jankes to mój przyjaciel no na szczęscie jemu nic sie powaznego nie stało ale auto to lepiej nic nie mówic cały trud pracy ( pół roku ) poszło na marne, jak go wczoraj zobaczyłem to nie mogłem ogarnąć płakać mi się chciało... - takie ładne auto nigdy nie uderzone bez grama rdzy wszystko dopieszczone prawie wszystko nowe, ehhhhhhhhh szkoda gadać, ryczeć chce sie normalnie........
Jakbym dorwał tego barana co mu wyjechał to chyba wsadziłbym go do klatki z 100ma szczurami
Ale trzeba przyznać, że BMW to naprawde bezpieczne auto a działo sie to na trasie krajowej także nie jedzie sie tam 60km/h tylko troszke więcej!!!
Niestety w takim momencie nic nie jest ważne tylko zycie, a wiadomo mogło to sie skończyć tragicznie
BMW można prędzej czy pózniej sobie kupić, życia za każde pieniądze sie nie kupi choćby nie wiem co...........
Mam nadzieje, że kolegom z wypadku co opowiedział Łukasz tez sie nic nie stało bo tak jak mówie to jest najwazniejsze!!!
PZDR z WLKP gdzie mieszkała jedna z najładniejszych E30 w Polsce .
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-21, 10:51
szkoda jankesa - jego betka była na prawdę ładna, ale gut, że jemu się nic nie stało
Konkretnie zbite.....Beemka na dawcę kilku części najwyżej. seat Toledo jak sądzę za jakiś miesiąc dwa zjawi się na allegro jako bezwypadkowy
Ktoś wie czy cosik im się stanęło?
A co do Minibusów to rzeczywiscie spod H.Forum na Ługi (Karczew, czyli Rumunia ), ale nie radzę ich wyprzedzać, bo to straszne chamy i zdarza im się bez pardonu ruszać z przystanku i przyśpieszać jak ich ktoś wyprzedza.
A w ogóle to skąd masz te wszystkie wiadomosci Wiesiu(Wiesławo, bo tak masz Aniu na drugie jak mówił Rafał)? Od kolegów?
Oj bedzie Rafał zły, oj będzie....
A ja mu wszystko powiem...wiesz o czym
A jeśli kolo wyszedł cało z tej beemki to miał k... szczęście, bo nie wygląda ona za dobrze, ale może jeszcze da się ją wyklepać. Słyszałem, ze urbi kupił tanio auto po podobnym dzwonie i nie wygląda jakoś strasznie, tyle, że pasażzer 10 cm wyżej siedzi niż kierowca, ale co to jest 10 centymetrów, prawda?
A w ogóle to skąd masz te wszystkie wiadomosci Wiesiu(Wiesławo, bo tak masz Aniu na drugie jak mówił Rafał)? Od kolegów?
Oj bedzie Rafał zły, oj będzie....
A ja mu wszystko powiem...wiesz o czym
Po 1. wiadomosci mam od brata, bo mieszka razem z dziadkami
Po 2. na drugie imię mam Paulinka
Po3. Tylko nie mów Rafałowi, że ostatnio byliśmy w nocy razem nad Wisłą.. po co ma się denerwować... przecież my tylko na ryby pojechaliśmy... (strasznie niewygodne to tylnie siedzenie w hartge, do tej pory coś mi w kościach strzyka....)