Złodziej samochodów przyjechał do sądu... kradzionym autem
PAP
23-letni przestępca, odpowiadający przed sądem w Zabrzu za kradzieży samochodu, przyjechał na rozprawę autem, które ukradł chwilę wcześniej. Towarzyszył mu o dwa lata starszy kolega, ścigany listem gończym.
Obaj mężczyźni byli poszukiwani w związku z rozbojem dokonanym kilka lat wcześniej. Teraz trafili do aresztu. O ich ujęciu poinformował rzecznik zabrzańskiej policji Marek Wypych.
Generalnie straszne Kutafony - jak mówi pewien bardzo śmieszny kolega z naszego forum - ale poza tym jakim kurna trzeba być bezczelnym, ożesz ty orzeszku!!!!!! Fakt, pewnie każdy ma po 1,5 zwoja mózgowego i stąd wrażenie, że może nas nie złapią....
A ja bym ich wysłał do szkoły i zafundował jakies fajne wakacje, bo pewnie są sfrustrowani polskim ustrojem i napewno są bezrobotni i jak tu im nie współczuć!
O..i jeszcze kurs angielskiego i księgowości korespondencyjny bym im kupił jakby mnie było stać!
Ten koleś nie dość, że jest z mojego miasta to jeszcze w moim bloku mieszkał, na szczęście kilka pięter wyżej. Troche głupio było z nim gadać na stopie przyjaciela ...
Zresztą mechanik dobry z niego jest, elektryk też, zna się na zabezpieczeniach, więc ... co sie dziwić, a że znowu wpadł to jego problem
a ja tyz ! niedosc ze nakradnie, zgwalci, a nawet zabije to pozniej siedzi i zre za nasze pieniadze i nic nie robi ! w leb takiemu czerwonym mlotkiem i po problemie !