Wysany: 2005-11-09, 17:44 Pokierujcie mnie do Kinepolis w Poznaniu.....
siema, może to troszkę zabrzmi śmiesznie ale wybieram sie w Czwartek d o Pozniania ale oczywiście nie wiem jak dojechać do Kinepolis, zawsze tylko multikino i multikino....
jade od strony Leszna i Wrocławia... chodzi mi w szczególności o to czy moge spokojnie sobie odbić w Komornikach czy musze głogowską lecieć....
dzięki za wszelkie info
pozdro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2005-11-09, 18:17
Elo Cinek w komornikach mozesz smialo zjechac na autobane pl prowadzaca do Wwa i jechac tak dlugo az znajdziesz zjazd na Bytom i Poznan-Nowe miasto. Wbijasz w ten zjazd i tam beda jeszcze 2 zjazdy. Pierwszy bedzie prowadzil na wiadukt do gory i bedzie to zjazd na Bytom i Slask (lub sam Bytom), w ktory ty nie wjezdzasz. Ty musisz kierowac sie na ten drugi ktory prowadzi pod wiaduktem i to jest ten zjazd na Poznan- Nowe Miasto. Jak juz sie pojawisz na tej trasie katowickiej to walisz caly czas prosto do Poznania tak dlugo az zobaczysz po swojej PRAWEJ stronie ASO BMW Olszowiec to jedziesz dalej prosto i wjezdzajac na ten pierwszy wiadukt zaraz za tym Serwisem bedzie na jego koncu zjazd w prawo prowadzacy na Gielde rolno-spozywcza zwana FRANOWO. Skrecasz tam i jedziesz nastepnie w PRAWO i po jakis 100-200 m bedzie skret w PRAWO ktory prowadzi wlasnie do KINEPOLIS. Zreszta jak bedziesz na tym wiadukcie to po swojej lewej ujzysz przed soba KINEPOLIS to juz bedziesz wiedzial ze musisz jechac w PRAWO.
Hmm chyba zrozumiales co tu naplodzilem jak nie to daj znac sprobuje jeszcze raz ,albo moze ktos o lepszych zdolnosciach ci to latwiej wytlumaczy ode mnie Pzdr
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2005-11-09, 18:46
Ten na Poznan -Nowe Miasto jest ostatnim zjazdemi jest on razem ze zjazdem na BYTOM. Wczesniejsze sa na WILDE , DEBIEC i nie wiem czy jest jeszcze jakis ale w kazdym badz razie ten na Poznan_Nowe Miasto jest polaczony razem ze zjazdem na BYTOM i jest ostatnim zjazdem do Poznania. Jak znajdziesz zjazd opisany jako BYTOM , POZNAN-Nowe Miasto to tam skrecasz pozniej sie rozchodzi na dwa rozjazdy 1 bedzxie na BYTOM a ty jedziesz dalej pod wiaduktem na ten wlasciwy czyli na Poznan-Nowe Miasto
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)