Wysłany: 2006-09-25, 18:20 nasz klubowicz w gazecie;)
w ostatnim numerze CLASSIC AUTO znalazlem na fotce (str. 12) autko naszego przesympatycznego kolegi Heńka ktorego z tego miejsca serdecznie pozdrawiam:) uwazam ze tego typu imprez powinno byc jaknajwiecej no moze koszta powinny byc zmniejszone do minimum, aby stalo sie to jaknajpowszechniejsze.... poprostu mile spedzenie niedzieli;)
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Dzieki Jureczku , dzieki , czasem i na starość w "prasie" sie bywa........Pozdrawiam serdecznie - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
jaka starosc!! jestes mlody duchem jak malo kto!! ciesze sie ze przez to forum Cie poznalem;) i mam nadzieje ze bedziemy sie spotykac jeszcze dluuugo i ani slowa ilo kto ma lat;) serdecznosci:)
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Dzieki Wam wszystkim za zainteresowanie...............Trudno ,ale z "fiatowskiej" strony jestem "bardziej znany".......Mam w domu pokaźny plik gazet ze swoimi "dokonaniami" ( MOTOR , Moto-Express, Auto -tuning, Auto Dzis i Jutro , Trybuna Śląska, GT Classic ).........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
........Piotrus !! Widze ,że zawołanie z Tarnowa robi furorę..................Faktycznie jest super!!!!!!!!! Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz