W tym miejscu wywietlani s uytkownicy, posiadajcy na swoim koncie ostrzeenia dodane przez administratorw, lub moderatorw. Ustawienia ostrzee: - Zablokowanie moliwoci pisania postw po wartoci ostrzee: 3 - Zablokowanie moliwoci wejcia na forum po wartoci ostrzee: 6 - Ostrzeenia wygasaj po 30 dniach - Uytkownicy mog widzie od kogo dostali ostrzeenie: Tak - Moderatorzy mog dodawa ostrzeenia: Tak - Moderatorzy mog edytowa ostrzeenia dodane przez innych: Nie - Maksymalna warto ostrzeenia dodanego przez moderatora to: 3
Zaśmiecanie tematu zapisów na II BTD 2016. Pretensje użytkownika Max nie są zasadne i wynikają jedynie z faktu że nie zdążył zapisać się na imprezę. Mimo porządku w temacie, wpis został przez Maxa umieszczony ponownie. Wobec tego uprzedzam również że dalsze dziecinne zachowanie i zaśmiecanie forum będzie wiązało się z banem.
truskawka mac powiem tak zeby mi jebane lamusy z beemka klubu jebnely tutaj blokade bo nie mam zamaru sie juz wypowiadac w tak lamusiarskim gronie kołka różańcowego wzajemnej adoracji.
wiec lizac jak psy moje wypowiedzi bo tylko to im zostalo. koniec korzuch i dalej gadka tylko na pw. a jak nie dostane bana na SB to tylko o szmatach znaczy
"5. Nie stosuj nieuzasadnionego formatowania czcionki: nie pogrubiaj całego tekstu (pogrubienie stosuje się dla wybranych, ważnych fragmentów tekstu) i nie pisz wielkimi literami (w Internecie oznacza to krzyk). Jeżeli nie wiesz, co oznaczają stosowane w postach skróty typu IMHO, LOL, AFAIR, BTW, RTFM, skorzystaj z wyszukiwarki internetowej, aby się tego dowiedzieć (akronimy)."