BMW E30 325i 1988r 180PS
Czarny metalik
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, wspomaganie.
AC Schnitzer S3 (oryginalny pakiet zewnetrzny)
CHIP ( drugi na wymiane ENZO w domu )
Shadow line
Czarne sportsize / recaro
Czarna podsufitka
Lusterko wewnetrzne M3 z lampkami
Check computer
Sportowa skorzana kierownica 30cm
Przednie lampy Black Hella
Twarde,niskie zawieszenie (-70/50 opcja zimowa) ( opcja lato -80/60)
Alu 16" 215/40
Srodkowy tlumik od 323i , koncowy ERNST
Rozporka przednich i tylnych kielichow
Troche fotek wkleje bo nigdy sie nie afiszowalem wiec nadrobie zalegly czas...
Pare fotek z pamietnego zlotu BMW SPORT. Pierwszy i ostatni....
Troche fotek aktualnych robionych przed sprzedaza , obnizenie zimowe czyli -70/50 ( przez cala zime przelatalem na tych letnich oponkach bez zadnej wpadki codziennie jezdzac do pracy.
nie nie wiem dlaczego skora wyszla granatowa bo ogolnie jest czarna.
na pedalach widac rdze, to efekt zdemontowania pedalow Schitzera na sprzedaz rok temu.
klima
na tej fotce widac ze sko*wysyny dziabneli mi dekielki !
Rozporka robiona przez ziomka z Otwocka/Wiazownej. Sprawowala sie wysmienicie przez 2 lata.
Tylna robiona przez Barbi niestety miala zle wykonczone konce i trzeba bylo szlifowac boki, poza tym zrobiona z rury szwowej wiec lipa.gdybym wiedzial to bym nie kupowal.
Krzyz germanski musi byc !
Kiedys na 17"
Wiekszosc wysmieje moj plan ale musze kupic do swojej nowej takie BRA:
Fotki ktore pozostaly z ostatniego torunia , ja i robocop :
Beemka sprzedana ( w ciagu paru godzin od wystawienia ogloszenia a dzwonia po dzis dajac zaliczki ) raczej w dobre rece, nie bedzie wies i agro tuningu.Nawet bedzie latala po rodzinnym miescie Warszawa.
na tyle starczy, sadze ze przez rok nic nie wkleje nowego .
Co do najwiekszego minusa zaliczam waskie fele ale ostatni rok moze dwa byly nie zaciekawe w moim zyciorysie.Na torun lub tarnow(skorpions party)postaram sie wykazac.
Pzdr
MENEL miałeś wypas auto, prawdziwy german (no może większy rant na feldze), ale i tak miód malina. Jak się sprawowała czarna skóra latem w połączeniu z kilmą Jajek nie gotowała Żebym znalazł amatora na swoją białą strzałę, ewentualnie troche grosza przy duszy sam bym ją kupił.
Menel napisał/a:
Troche fotek wkleje bo nigdy sie nie afiszowalem wiec nadrobie zalegly czas
- a to dlaczego jak miałeś czym. Trzeba było się chwalić.
Najważniejsze żę trafiła w dobre ręce.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Zdjęcia sygnowane przez BKS , nie no Menel wsypujesz twarde narkotyki do tej Finlandi z plastiku Wstawiam któreś zaraz na tapetę , bede mieć polew przez tydzień
Zdjęcie twojego samochodu sygnowane przez BKS BEZCENNE, za wszystkie inne zapłacisz kartą MAsterCard
Oj Jacek dlaczego sprzedales ? myśle że nie pójdziesz tą drogą którą poszli niektórzy z forum i nie kupisz e36, co by nie było znikają z forum ładne e30 i to akurat mnie nie cieszy
No i wreszcie w calej okazalosci ja zobaczylem....i jedno mi sie nasowa...UREM jest!
Nie wiem na co ja zamieniles ale jak miales takiego kozaka i zmieniles....to jednak nie chce wiedziec na co... pewnie wiekszy kozak POCHWAL SIE wreszcie!!!!
pięknie zachowana fura, nie ma sie do czego przyczepić nawet
co do BRA, to nie widze powodu do śmiechu
małe pytanie: czym sie różni środkowy wydech w 323i od 325i?
Fajna była , szukałem kiedys tematu o twojej etrzydziestce i nie znalazłem, teraz dopiero widze że nie było
Fotki z Tarnowa widziałem juz w relacji ze zlotu, godnie wygląda na zdjęciu razem z tą Roberta Piękna sztuka była, żal dupe ściska że poszła w inne ręce. Miała stajla , nie ma co, ciekawe jestem co wymodzisz z nowym nabytkiem
Pokazuj nową furke , nie bądź baba
Menel napisał/a:
Beemka sprzedana ( w ciagu paru godzin od wystawienia ogloszenia a dzwonia po dzis dajac zaliczki )
Dawałeś ją na Otomoto czy coś innego ? Ogłoszenie pewnie juz nie wisi
Można wiedzieć za ile posza ? Powiedz chociaż że bardzo dobre pieniądze za nią dostałeś, o co w polsce trudno
Na tym zdjęciu wszyscy mówią kurde ale czad kiedyś taką będe miał
Na Twoim miejscu bym sobie wywołał fotki i oprawił w ramki , a potem na ściane
Pozdro i trzymaj sie Menelu
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-20, 18:33
yaster napisał/a:
czym sie różni środkowy wydech w 323i od 325i?
chodzi o to, że wydech od 323 był bez katalizatora i miał 2 wloty i 2 wyjścia, więc świetnie pasuje do 325 po wycięciu kata i można go łatwo dostać
betka poszla w dobre rece, przynajmniej takie sprawial wrazenie kolega. mieszka po tej samej stronie wisly co ja.jest podobno na naszym forum ale tylko czyta tematy.
co do tego ze bede plul sobie w gebe po sprzedazy to moze i fakt.. trudno,czasami takie czasy przychodza.
ktos o klime i skore pytal wiec w zime skora faktycznie zimna a nie mialem podgrzewanych siedzen, w lato goraca ale tylko na poczatku.nabicie klimy starcza na jeden sezon .
fele faktycznie srednie , kasy brakowalo na lepsze.
na spocie BMW SPORT to ciagle obgadywali niskie zawieszenie smiejac sie ze tym nie mozna jezdzic po warszawie...a jednak .
zadnego przystanka nie bylo, skonczylo sie na wymianie blotnika i wahacza.reszta zostala nie naruszona czyli maska ,zderzak,lampy ,gril itd. nie mozliwe a jednak .beemki to twarde autka.