|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PODZIĘKOWANIA!!!!!!!!!
mira_croft - 2005-10-29, 19:45 Temat postu: PODZIĘKOWANIA!!!!!!!!! KOCHANI!
Ostatnio wielu z Nas sobie pomaga i kazdy chciałby to jakoś zaakcentowac..... aby nie było bajzlu i niepotrzebnych akcji osób, którym sie to nie podoba ....bedzie ten oto post ,w którym bedziecie mogli podziekowac wszystkim naszym forumowiczom za jakieś konkretne przysługi! Niech to będzie z sensem napisane: za co, dla kogo, krótkie "dziękuje"!
Pozdrawiam
Miruska
mira_croft - 2005-10-29, 19:47
Dzieki wujek von Korzuch!
Za sprzet komputerowy , który dostałam za przysłowiowego buziaka......jestem ci bardzo wdzieczna i jestem Twoim dłużnikiem!
Jak również Brunerowi i Metaldaw za doręczenie mi go do pociagu hihihi
Miruska
MrKrYH_e34 - 2005-10-30, 13:35
Hmm nie bede gorszy .. Dziekuje Koko , Blądi , Spekterowi Izie, Sanczowi i jego Ani .. Za wspaniala atmosfere na moich grilach za super spedzone wakacje z wami .. za to ze pamietacie o mnie .. za super towarzystwo za wszytko!! ..
Dziekuje darco ze podrzucil nam chlodnice ktora padla jakis czas temu u mnie na dzialce .. Pisze o tym teraz bo jakos wczesniej nie bylo na to czasu i miejsca ..
Dziekuje kirasowi za to ze uratowal mi dupe jak bylem na nieudanym spotkaniu u pewnej laski z wawki, i ze zapewnil mi transport do koko
Tak samo dziekuje Wszystkim ktorych poznalem na zlotach Jestescie super ludziska szkoda ze nie mozemy spotykac sie czesciej .. Nie bede wymienial wszystkich bo bym misial wpisac polowe ludzi z klubu Poprostu dziekuje za to ze jestescie .. pozdro !!
PepiS - 2005-10-30, 16:10
A ja dziekuje wam wszystkim, ze jestescie Do tego dziekuje za skasowanie posta z podziekowaniami dla moich rodzicow i otoczenia szkolnego Kocham Was Jestescie ZAJEBISCI
blądi - 2005-10-31, 11:11
A ja też dziekuje MrKrYH-owi, za spedzone razem wakacje, Izie i Spekterowi za to ze kiedy Kanaraka zabraklo, jezdzili z nami do Turka i razem z nami sie fajnie bawili, Ani i Sancho za miło spedzony czas w pubie i za wspanalego SYLWESTRA 2004/2005, Bobowi (chyba tak sie to odmienia ) za to że nas holował w Tarnowie, jak Kanarek nam odmówuil posłuszeństwa. Dziekuje wogóle całemu Klubowi że jest
LUKAS - 2005-10-31, 11:28
Dzięki Koko, że wziąłeś mnie wczoraj na pokład w Legionowie, normalnie zakręciło mi się w głowie
Dziękuję też Pawłowi za przejażdżkę M5 Pierwszy raz miałem problem z oderwaniem głowy od zagłówka
Pscolka - 2005-10-31, 20:28
No to i ja chce podziekowac... von Korzuchowi za to ze jest super i za przesyłke (pan listonosz doniosl pomimo ze Ci sie ulice pomylily, pewnie jakis bardziej kumaty byl )
pozdrawiam
MARTINEZ - 2005-11-05, 22:35
Podziekowania dla KOKO za niezbedne czesci do mojego autka.
DZIĘKUJE KOKO!!!!!!!!!
MARTINEZ - 2005-11-05, 22:40
PODZIĘKOWANIA DLA GŁOWY ZA POMOC PRZY NAPRAWIE MOJEJ BAWARKI(POTYM JAK MIAŁA ZDRZENIE Z JELENIEM )
DZIEKI GŁOWA!!!!
cinek_sw - 2005-11-23, 14:45
Chciałbym podziękować Nokermanowi za tak specyficzne ale zarazem z humorem i skuteczne przyczynienie sie do akcji świątecznej dla dzieciaków z Domu Dziecka.......
Super pomysł Rafi 8) 8)
BTW - i nie piszcie że Nokermana posty są zbędne, bo nie są.......
pozdro
jesli chcecie zobaczyć więcej wejdzie Tutaj
MrKrYH_e34 - 2005-11-23, 18:11
Dokladnie dołącze sie do wypowiedzi cinka Nokre jestes NAJ jak powiedzialem myslalem o tej akcji ale Twoje tematy mnie na maxa zmobilizywaly hehe naj bardziej mnie rozbroil ten na humorku hehehe mam nadzieje ze znajda sie ludzie ktorzy wplacą nawet małe kwoty
GLOWA - 2005-11-26, 15:14
WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA :
MARCINABMW
KIRASA
PAWLA_E30
DARCKO
BAURA
DOMINIKA
i
DRENCROMA ZA SZCZERE CHECI SZUKANIA POMOCY POZA GRANICAMI KRAJU
BEZ KTORYCH MOJA BETKA BY NIE JEZDZILA, PONAD MIESIAC CZASU POSTOJU W GARAZU, MNOSTWO NERWOW STRESOW NOCY NIE PRZESPANYCH I WOGOLE.....
BEZ WAS PANOWIE NIE DAL BYM SOBIE RADY!!!
DZIEKI WIELKIE!!!
metaldaw - 2005-11-30, 16:24
W tym miejscu chciałbym podziękować następującum osobom:
- MARAS
- BRUNER
za ich ogromną pomoc i towarzystwo przy oględzinach i spawadzaniu fury - pomogli mi dokonać dobrego wyboru - WIELKIE DZIĘKI
Takrze chciałbum podziękować koledze ChriS-owi za cenne infotmacje na temat fury która mnie zainteresowała a w rzeczywistości nie spełniała moich oczekiwać - ChriS dzięki tobie nie marnowałem paliwa na darmo -WIELKIE DZIĘKI [/i]
Rafał - 2005-11-30, 17:08
ja chce podziekowac wszystkik kt wsparli mnie telefonicznie i nie telefonicznie (szukanie lawety) po moim ostatnim wypadku
chce tez podziekowac mojej dziewczynie za to ze ....................
i za to ja bardzo kocham
wsztstkim wam chce podziekowac ze to ze nadal mimo przeciwnosci tworzycie ten klub !
SmasherE30 - 2005-12-05, 23:41
Ja chciałbym podziękowac PawłowiE30, że sie stara chłopak i szybciutko po zlocikach zapewnia nam powtókę wrażeń w postaci dobrego materiału video niczym świeże, ciepłe, nieodgrzewane bułeczki
BADYL - 2005-12-09, 16:14
Wielkie podziekowania dla PAFICIA_E30 który zrobil nam gratista w postaci pieczatki klubowej.
GLOWA - 2005-12-17, 01:56
YOYO
MARCINKU
KIRASKU
PAWELKU
DARECZKU
DŁUGO BEDE PAMIETAL TO CO DLA MNIE ZROBILISCIE
DZIEKUJE
slawo - 2005-12-17, 17:10
A ja po raz kolejny dziekuje DOMINIKOWI !
Domin stanal na glowie i poruszyl ziemie i poczte polska zeby naoliwic moja szpere.
Po prostu dzieki stary!!! nie wiem jak Ci sie odwdziecze!!!
Gość - 2005-12-21, 21:56
Poraz kolejny podziekowania dla DARCO !
za 19-sto godzinny maraton relaksacyjno-chirurgiczny na sercu mojej Pani !
P.S. C.D.N
blądi - 2006-01-02, 10:09
A ja Dziekuje wszystkim tym ktorzy, byli na sylwku i zmyli sie bez pozegnania z organizatorem!!! (to naprawde nie bylo przyjemne)
za oddanie kluczy od pokoi osoba trzeciem (zamiast odpowiedzialnej za to osobie)
DZIEKUJEMY!!!!!
a teraz przyjemniejsze podziekowania
dziekuje Izie za organizacje
dziekuje Dorotce za superrrrrr bigos
Pawciowi za to ze uzyczyl Betki do przewozu zakupow
i wielu osoba ktore przyczynily sie do tego (czyli wszystkim) ze bylo zajefajnie
korzuch - 2006-01-10, 07:24
yo!
Chciałem podziękować(łącznie z fräulein Moniką) Herr Brunerowi i jego kobiecie za zajebistego sylwestra kto nie przyjechał niech oczywiście żałuje
pozdro
MrKrYH_e34 - 2006-01-10, 20:54
Ja chcialem podziekowac mirusi za to ze mianowala mnie modem na humorku .. i od razu chcialem przestrzegac wszystkich ktorzy maja zamiar robic tam burdel i siac niepotrzebny haos .. Nastaly nowe dni dla naszego forum hehehehe oczywiscie zartuje, i naprawde szczeze dziex mirus ;*** i ogolnie jak juz pisze to jeszcze dziekuje wszystkim ze jestescie )
Darek W-wa 735 - 2006-01-11, 18:11
blądi napisał/a: | A ja Dziekuje wszystkim tym ktorzy, byli na sylwku i zmyli sie bez pozegnania z organizatorem!!! (to naprawde nie bylo przyjemne)
za oddanie kluczy od pokoi osoba trzeciem (zamiast odpowiedzialnej za to osobie)
DZIEKUJEMY!!!!!
a teraz przyjemniejsze podziekowania
dziekuje Izie za organizacje
dziekuje Dorotce za superrrrrr bigos
Pawciowi za to ze uzyczyl Betki do przewozu zakupow
i wielu osoba ktore przyczynily sie do tego (czyli wszystkim) ze bylo zajefajnie |
Wybacz Marciu,ale gdy ja z Agatką odjeżdżałem,to organizatorzy spali,więc siła wyzsza,że bez pozegnania i klucze oddałem komu innemu.Choć mogłem powiesić na klamce pokoju nr 1 lub 2
aniavectra - 2006-01-13, 15:20
Martuś,
Nie gniewaj się
Jak wychodziliśmy była Iza a Ciebie nie widzieliśmy, byłaś cały czas zajęta
Przecież wiesz, że byśmy się pożegnali....
Ja również dziękuję i Izie i Spekterowi i Tobie (wiem, że miałaś mnóstwo pracy) i Koko i Kępkowi i wszystkim, którzy Wam pomogli
MrKrYH_e34 - 2006-01-15, 23:02
Na poczatku dziekuje Koko i Bladi za odbior mojej skromnej osoby z dworca zachodniego wczoraj tj w sobote ok 10 rano..
Pozniej dziekuje Koko, Kirasowi, MC, Sancho Ani (czyli jego kobiecie), Marcinowi BMW, i Darco (ktory chcial lecz nie dotarl bo mial pilna sprawe), za to ze przybyli do pubu "Nowy Bolek" i bardzo sympatycznie spedzili ze mna tam swoj cenny czas ..
Impreza powiedzialbym kameralna na poziomie tzw spontan bez jakichs tam glupich scen i wyglupow .. poprostu takie male spotkanie
Jeszcze raz wam wszystkim DZIEKUJE !!
PS Chcialbym takie spotkanko powtorzyc piszcie na pw gdzie i kiedy a napewno przyjade .. pozdro !!
aniavectra - 2006-01-16, 18:26
oooo....
ładne rzeczy ..... a podobno była to impreza tylko dla facetów????
pozdrawiam
BADYL - 2006-01-21, 22:53
Wielkie podziekowania dla Darco za jego prace i pomoc przy wymianie zawieszenia w mojej Zosi przy -15 stopniach i ciagłych opadach sniegu.
8) 8) 8) 8) 8) 8) nalelezy sie piwo nawet niejedno 8) 8) 8) 8) 8) 8)
MARTINEZ - 2006-01-22, 20:54
DZIEKI GŁOWA!!!
za pomoc przy wymianie linki gazu o godzinie 24 8) i pozyczenie piecyka
aaa.. i DZIEKI DAZIU za linke 8)
nie moge pisac co chwile podziekaowani dla tych co powinienem bo zaraz bym dostał bana za nabijanie postów.
DZIEKI KIRAS
wiesz za co (jeszcze tego nie odebrałem )
poprostu dziekuje wszystkim ze jestescie
Dominik - 2006-01-26, 00:25
Wielkie dzięki dla Pawła-E30 za pomoc gdy byłem w potrzebie. Ciepło się robi na sercu w ten mroźny czas, wiedząc, że można na Was liczyć
dankam - 2006-02-06, 00:00
a ja chce podziękować all za tak miła atmosferke na forum pozdro
PEACE | BMW FOREVER
Gniewek89 - 2006-02-08, 20:09
Wielkie dzieki dla RoboCopa za to że powiedział adminowi o tym że nie dotarł domnie mail z aktywacja. Wielkie dzieksy Rob Fajknie jakby uruchomic mozliwosc dawania pochwal
ChriS - 2006-02-12, 17:30
Dzięki Czaja,że pomogłeś mojemu bratu z gazem w jego beemce.Niezły z Ciebie fachowiec
Pozdrawiam.
KotSylwester - 2006-02-12, 18:09
Dzięki Darek 735 za podwózkę do blacharza i miłą pogawędkę w drodze powrotnej
Pogode mieliśmy super;)
Pozdro!
MrKrYH_e34 - 2006-02-12, 21:27
Ja chcialem podziekowac ... kolejny raz Kiraskowi ze odebral mnie z dworca zachodniego ... Koko i Bladi za goscine zimne drinki i gorace kobiety ... I calej masie ludzi z ktorymi sie tak super bawilem w Bolku !!!!!!
korzuch - 2006-02-14, 15:04
yo!
Żyjąc w kraju korupcjonogennym chciałem serdecznie podziękowac za łapówe herr Brunerowi w formie "grubej koperty " i super zawartości
pozdro
MARTINEZ - 2006-02-16, 16:43
DZIEKI GŁOWIE!!!!
za pomocy przy wymianie silnika w walentynki do 4 rano
DZIEKI PAWŁOWIE30!!!
za pomoc w uzbrojeniu silnika nastepnego dnia
DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI,
Pawel-e30 - 2006-02-16, 18:31
Spoks dłubanie przy m20 to sama przyjemność a jeszcze większa jak się pomaga koledze
MrKrYH_e34 - 2006-02-20, 21:41
Chcialbym podziekowac MC za organizacje sobotniego baletu .. za rezerwacje lozy .. za ustawienie ochrony .. za uspienie czujnosci wlasciciela i jego obslugi ... za wspanialy balet za wszystko !! oczywiscie nie zapominam o innych moich b bliskich znajomych z ktorymi sie przepieknie bawilem ... ktorzy mnie wykorzystali wtedy gdy przyciaganie bylo ode mnie silniejsze .. Wiele cieplych slow cisnie sie na usta .. mysle ze wszystko co chcialem powiedziec to przekazalem kazdemu z osobna w Bolku a Tu dzieqje oficjalnie wszystkim ** JESTESCIE ZA...CI !!!!!!!! ps. czekan ma kolejna impreze!!!
wrona - 2006-02-21, 11:20
wielkie dzięki dla Grzesia za błyskawiczny zakup i przesyłkę niezbednych elementów elektronicznych
korzuch - 2006-02-24, 17:02
yo!
danke for von Baura on wie za co
pozdro
PS danke for von bob from otfosk za donaldy na gumy
sybir - 2006-02-27, 09:20
Wielkie dzięki dla Darco, Głowy i Martineza za pomoc. Zmieniałem w czwartek
wieczorem klocki i za mocno dociągnąłem śrubę od zacisku i się urwała. Ale ze mnie
leszcz.
No i klapa bo rano wyjazd w trasę. Darco miał śrubę, Głowa ją znalazł w garażu
klubowym, a Martinez o 12 w nocy mi ją przywiózł ! Mało tego Martinez pomagał mi
jeszcze z półtorej godziny wyciągnąć resztkę złamanej śruby mimo że na rano
miał do pracy. Niestety nie udało się nam, i następnego dnia kupiłem na szrocie
używany kompletny zacisk no i nie wyjechałem w trasę, ale widocznie tak
miało być bo wszystko się tak układało żebym nie jechał. Wyjechałem później.
W każdym bądź razie jeszcze raz wielkie dzięki i pozdro. Jesteście wielcy.
sie ma
KotSylwester - 2006-03-04, 15:39
DZIĘKI WIELKIE Lord Łukasz, za wysłanie perdółek do pasów.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze do Torunia to chyba pół bagarka browarków musze przywieźć...
korzuch - 2006-03-06, 22:13
yo!
MC dzieki za smyczki sa wypas zajebiste jeszcze raz dzięki
pozdro
Goliat - 2006-03-07, 18:20
Wielkie podziekowania dla Nokera za podeslanie dobrego miejsca na odpoczynek i szalenstwa.
Pozdro
Baur - 2006-03-08, 12:22
Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co..
Menel - 2006-03-08, 18:39
Baur napisał/a: | Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co.. |
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie?
Pawel-e30 - 2006-03-08, 19:00
menel napisał/a: | Baur napisał/a: | Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co.. |
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie? |
dzięki chłopaki
Kolegą trzeba pomagać
Bruner - 2006-03-09, 10:18
Dzieki dla Chrisa za blotniczek w kolorze bronzitbeige metalic, chyba jednak unikne wizyty u lakiernika
korzuch - 2006-03-12, 20:39
yo!
Sosen dzięki wielkie za uszko do zderzaczka
pozdro
BADYL - 2006-03-13, 22:56
A ja podziekuje wielkiemu ziomowi MC oraz Sylwii za całonocne spedzenie wieczoru 8 marca za nocna jazde do ciekawych miejsc
WIELKIE DZIEKI ZIOMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BADYL - 2006-03-13, 23:12
Chciałbym rownierz podziekowac kilku osoba które przysyłaja naprawde świetne materiały na nasza strone główna i przeprosic ze narazie powstał mały zastuj w klejaniu koljenych ale problemy zdrowotne.
Menel - 2006-03-18, 20:59
Bruner , wielkie dzieki za przywiezienie mi z Trojmiasta za free dwoch blotnikow do mojego roststyla
Maras , sa oki wiec tez dzieki.
korzuch - 2006-03-20, 07:24
yo!
Noker dzięki za kajdan na szyje
pozdro
Grzesio - 2006-03-23, 16:58
Podziękowania dla Spectera za przechowanie mi fury i opiekę nad nią, oraz za pomoc w znalezieniu mieszkania w Wawie
piotr323 - 2006-03-23, 21:41
WIELKIE DZIĘKI dla Brunera za kilka rad jak kupić auto oraz dla Menela że podał link do 'ładnego kąska",
dzisiaj kupiłem E30 323 '86, po dwugodzinnym oglądaniu przez kolegę mechanika, foty dla przypomnienia ( niestety jeszcze z netu ):
Bruner - 2006-03-27, 03:39
Dzieki dla Darco za odbior i zaopiekowanie sie "przesylka"
slawo - 2006-04-02, 17:25
Wielkie podziekowania dla Chrisa - za prezent w postaci opon na lato - oraz ZA CAŁOKSZTAŁT!!!
Pawel-e30 - 2006-04-03, 17:31
Wielkie dziękuje dla Marcina (MARTINEZ) i dla Wojtka (GLOWA) za pomoc w przetransportowaniu mojej beemki w niecodzienny sposób na praking
ChriS - 2006-04-08, 21:03
Dzięki slawo za ekstra maglownice do mojej beemki.
BADYL - 2006-04-11, 18:02
Wielkie dzieki AMBITNY za nadanie tematu polerowanie felg.
Baur - 2006-04-12, 15:10
Wielkie Dzięki dla Głowy i Pawła e30 za pomoc w zrzuceniu skrzyni !
duchPW - 2006-04-13, 09:45
dzięki Paweł za sprężyny - sam bym nie dał rady
Rafał - 2006-04-13, 15:08
pioter
za te kilka litrow paliwa i troche opon
chyba 1 raz "szperales" swoim samochodem siedzac na miejscu pasazera
łukasz
za to ze jesteś
xxxxxx
xxxxx xxx xx xxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxx xxxxx xxx x xxxxxxxxxxxxx
mod edit:ale jaja stary
duchPW - 2006-04-13, 15:14
zdażyło mi się wcześniej, ale nie często, bo rzecz jasna wolę sam likwidować bieżnik
Sosen - 2006-04-13, 15:40
Dziękuję sąsiadowi, że mnie nie zalewa. Aha, przecież ja mieszkam na samej górze, ale i tak mu dziękuję hehe
BADYL - 2006-04-18, 18:33
Wielkie ogromne podziekowania Smasherowi za pomoc w wniesieunku tony gratów do mieszkania - DZIĘKUJE!!!!
yoshi - 2006-04-20, 13:06
Dzieki dla Grzes-O za bezinteresowne przetransportowanie mojego reksa z Sulejówka na Zacisze
Mc - 2006-04-22, 11:41
Ogromne podziękowania dla Koko za dłubanie przy moim pojeździe... teraz śmiga jak strzała...
Dziękuję też Gerardowi i Daziowi za "sprzęgło"...
Marcin - 2006-04-24, 11:41
Wielkie dzieki dla Slawo za pomoc w zorganizowaniu potrzebnych czesci.
DZIEKI
duchPW - 2006-04-25, 09:55
Wielkie Dzięki dla Piotrka (z Krakowa) za poświęcony czas i oblukanie felg - jeśli kiedykolwiek będziesz w potrzebie, to też możesz liczyć na mnie
pozdro
Daniel - 2006-04-25, 12:32
Dzięki dla MARAS-a za ludzkie traktowanie innych. Niby nic, a tak niewiele. Wysłał mi część do auta (maglownica) pomimo, że nie zdązyłem jeszcze uregulowac opłaty za nią!!! Więcej takich na tym forum!!!!!
David - 2006-04-27, 13:03
W I E L K I E dzieki dla menela za black hella (nawet mi sie zrymowalo)
Pawel-e30 - 2006-04-30, 08:00
Dzięki Rafał tobie i twojej siostrze za pożyczeni anteny na toruń
piotr323 - 2006-04-30, 19:03
Dziękuję Adrianowi E30 za załatwienie miski do M20 i jego koledze Puz- owi za pomoc oraz Stach-owi mechanikowi Lubicza ( ma nicka ale nie znam )
bez was pewnie zapłakałbym się na śmierć po utracie miski przez staruszkę M20B23
BIG RESPECT FOR YOU
oby więcej takich ludzi na forum, zapiszcie ich na siłę do S.O.S. -a heheheheeh
PS. Maras też stanął na wysokości zadania mimo że się nie udało, pozdrawiam
RoboCop - 2006-04-30, 19:55
Podziekowania za Toruń, zacznę od płci pięknej
Basi "SKORPIONOWEJ" (ależ to zabrzmiało ) - za poratowanie kawą
Chrisowi za płytę z katalogami,
Menelowi za drinka (sztuk jeden )
Marasowi za przywiezienie mi kolejnego gadżetu do mojej wciąż doposażanej bestii
Mr Kryha [/b]za niespalenie mi ww gadżetu[b] (niezły ubaw mieliście ze mnie - wybaczam - ale następnym razem zajadę Cię czarną muzą, już ściągam nowe kawałki:wink: )
Korzuchowi za zdziwienie jakie mnie ogarnęło jak zobaczyłem Jego "padaczkę e36" (nie podniecaj się, byłem już trochę wstawiony, może Ty mnie zaprowadziłeś nie do swojego auta - w każdym razie nieźle)...
...............................................................................................................................
Rafał - 2006-05-01, 10:36
Pawel-e30 napisał/a: | Dzięki Rafał tobie i twojej siostrze za pożyczeni anteny na toruń |
spoko zaden problem
antene podrzuc na zoliborz tylko wczesniej zadzwon do marty zeby byla w domu
MrKrYH_e34 - 2006-05-01, 10:53
Ja chciałem podziękować wszystkim tym, którzy ze mną porozmawiali, którzy mieli cierpliwość słuchać mojego słowotoku myślowego, który czasem schodzi całkowicie na inny tor Nie będę tu wymieniał ludzi, dla których te podziękowania, bo jest ich mnóstwo!!! A nie wymieniając kogoś mógłbym go urazić tak wiec, DZIEKUJE ZA POSWIECONY DLA MNIE CZAS.. ZA PRZEMIŁĄ ATMOSFERĘ.. OGOLNIE ZA WSZYSTKO POZDRAWIAM!!
Pawel-e30 - 2006-05-02, 08:28
Rafał napisał/a: | Pawel-e30 napisał/a: | Dzięki Rafał tobie i twojej siostrze za pożyczeni anteny na toruń |
spoko zaden problem
antene podrzuc na zoliborz tylko wczesniej zadzwon do marty zeby byla w domu |
Zadzwonie zadzwnie
korzuch - 2006-05-04, 06:34
yo!
Wielkia podziękówa za balet i nocleg dla Mister Sosena i jego kobiety
pozdrowienia od korzucha i moniki
RoboCop - 2006-05-04, 11:41
a ja się zastanawiałem, gdzieś Ty znikł
happygirl111 - 2006-05-05, 19:15
Wielkie dzięki dla Darca. Chłopak ma naprawde dobre serduszko. Dzis przygarnal malego kotka ,którego zauwazylismy koło garazu na żeraniu. Kotek nie miał sie gdzie podziac widac było ze nikt sie nim nie opiekowal a jego brat lezal obok przygnieciony kamieniem .
RESPECT For u Darco .
Arczi e30 - 2006-05-06, 07:00
WIELKIE PODZIęKOWANIA DLA CHRISA!!!
Za poskanowanie ( ponad 50 stron ) i przesłanie mi na płycie prospekty BMW z Wyposazeniem dodatkowym do e30!!!
Wielkie dzieki Chris!!!
mira_croft - 2006-05-06, 13:07
dla Korzucha wielkie BUZI za opracownie na Toruń ID i wykonanie ich i dowóz..pozdrawiam
Miruska
MARTINEZ - 2006-05-06, 22:26
podziekowania dla GŁOWY za pomoc przy zakupie kompa
i BRUNERA za chec pomocy z Kołobrzegiem
Bruner - 2006-05-10, 21:41
Spozonione podziekowania dla Marasa za cierpliwosc i pomoc przy ogadaniu rozmaitych wrakow beemek
Dzieki dla Korzucha za paczke z bomba
duchPW - 2006-05-16, 23:18
Dzięki Domel za pomoc w zakupie felg!!!!!!!
Rafał - 2006-05-17, 00:13
łukasz
dzieki za fajna imprezke u tosziby
Pscolka - 2006-05-22, 13:06
Wielkie podziekowanie i tysiac buziolkow dla mojego najwspanialniejszego kuzyna Brunera, za to ze mi dzis pomogles i za to ze zawsze moge liczyc na Ciebie w potrzebie
Dziekuje
Pscolka
grrubby - 2006-05-27, 19:52
[b]Witam, wielkie dzięki dla MARTINEZA I GŁOWY za poświęcony czas mojej BAWARCE.
Sam bym sobie nie poradził na pewno.
Pozdrawiam i jeszcze raz OGROMNE DZIĘKI
Łukasz - 2006-05-27, 20:15
dzięki dla Rafała (Boba) za podróż do kielc extremalną autem marki czinkłeczento super turbo LPG power
duchPW - 2006-05-30, 11:12
Dzięki Domel za zakup felg
Łukasz - 2006-05-30, 11:33
Dzięki Domel - zdrajco jeden:wink:
duchPW - 2006-05-30, 12:55
Łukasz napisał/a: | Dzięki Domel - zdrajco jeden:wink: |
a niech stracę - za odpowiednią cenę jestem Ci je w stanie sprzedać 8)
Domel - 2006-05-30, 13:28
Łukasz napisał/a: | Dzięki Domel - zdrajco jeden:wink: |
kto pierwszy ten lepszy
MrKrYH_e34 - 2006-06-05, 17:41
Chcialem podziękowac Centerowi .. Za to ze był moim przewdonikiem gdy byłem w niedziele w Katowicach .. za to ze oprowadzil mnie po lokalach .. za to ze nie chciał jesc spagetti na mój koszt , za to ze zapraszal mnie na rosolek i wiele wiele innych dzieki Center .. Jestem Twoim dłużnikiem !!!!!!!!!
duchPW - 2006-06-10, 20:53
Dzięki Wieniu z pożyczenie kasku
Menel - 2006-06-14, 15:23
8) Jak zwykle wielka dziekówa dla Pawla e30 za pomoc przy wymianie moich ROST blotnikow i wiskozy. (pomocnikiem raczej ja bylem )
Łukasz - 2006-06-14, 15:34
Chciałem Wam podziękować za to że jesteście
Rafał - 2006-06-18, 20:20
lec do tego maroka i nie zawracaj gitary !
bedzie troche spokoju
BADYL - 2006-06-18, 21:23
Zapomniałem podziekwoac Darco i Gerardowi za pomoc w otworzeniu auta i urzyczeniu kabli z pradem
dzieki chlopaki
PepiS - 2006-06-20, 10:08
dziekuje polskiej reprezentacji za cudowna gre
Bajka - 2006-06-21, 21:31
Bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy wypełnili moją ankietę na użytek pracy naukowej
Przy okazji bardzo, bardzo dziękuję dwóm osobom, bez których ciężko by mi było napisać tą pracę: Mariuszowi za wyszukanie przepisów prawnych, Smasherowi za wiele konsultacji i czasu poświęconego na rozmowy przez gg.
Dziękuję również Kirkowi za wsparcie duchowe i za te ankiety, co podobno się nie wypłacę
duchPW - 2006-06-22, 09:39
szkoda, że nie napisałaś, że to od Ciebie, bo nie otwieram załączników od nieznajomych, a nic nie wskazywało na to, że to "znajomy"
BADYL - 2006-06-24, 21:19
Ogromne ogromne PODZIEKOWANIA dla J E L I T O - Wojtek DZIEKI dobrze wiesz za co.
Jacek E30 - 2006-06-27, 10:43
Wielkie podziękowanbia dla Seby ( KICHA ) za scholowanie mnie do domu-gdyby nie Ty to nie wiem co by ze mną było-pamietaj zawsze możesz na mnie polegać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menel - 2006-07-06, 21:26
barabus, dzieki za przejsciowke do stozka 8) drugi adam slodowy nam rosnie ( poczcie tez sie nalezy za dostarczenie towaru w okolo 16 godzin )
nes421 - 2006-07-08, 20:45 Temat postu: Podziękowanie Witam
Serdeczne dzięki wszystkim którzy pomogli mi skompletować części i służyli radą przy wymianie automatu na manuala Smile
Rekinek już jeździ Smile
Jeszcze parę drobiazgów do poskładania i będzie OK
Tak to sobie wygląda
Strona na temat wymiany, jeszcze niekompletna: http://rekin28.glt.pl
Pozdrawiam
BADYL - 2006-07-09, 20:43
Wielkie podziekowania dla GLOWY za pomoc w montazu i uruchomieniu auta.THX
oxstyle - 2006-07-11, 09:04
A ja sobie podziekuje :
willi 335 - za to ze mi zaufal jako iz nie jestemm starym urzytkownikiem forum , wyslal sprezynki za pobraniem i mi zaufal Jak najbardziej jstem zadowolony z zakupu oraz z zaufania ...
SmasherE30 - za mnostwo pomocy i odpowiedzi na moje meczace pytania na GG itd ...
MARTINEZ - 2006-07-11, 15:31
podziekowania dla FOZGENA i GRRUBBEGO za pomoc w remoncie
(czyli za wyniesienie z 2 pietra z tone gruzu)
ale to jeszcze nie koniec
jutro czeka nas to samo
chetnych do pomocy zapraszam.
Rafał - 2006-07-11, 23:17
szfagrowi łukaszkowi
Bajka - 2006-07-12, 09:29
podziękowania dla Lukasa za szybciutką pomoc w odnalezieniu drogi do domu Imola Piaseczno - Góra Kalwaria (to samo powiedzieli mi pracownicy Imoli, ale pomyślałam, że coś ściemniają )
MARTINEZ - 2006-07-13, 08:51
DZIEKI DLA FOZGENA i GRRUBBEGO ZA POMOC W REMONCIE
(NASTEPNA TONA GRUZU NA DOLE)
Rafał - 2006-07-15, 15:32
wielkie dzieki dla Fozgena i Asi za super imprezke
MARTINEZ - 2006-07-15, 22:40
Rafał napisał/a: | wielkie dzieki dla Fozgena i Asi za super imprezke |
tak tak ja tez dzieki jeszcze raz dla FOZGENA I ASI i obecnym na imprezie
Rafał dlaczego tak wczesnie zgasłes??
wrona - 2006-07-21, 21:26
Wielkie dzięki dla MARASA i jego PANI za przetransportowanie niezbędnych drzwi z Gdańska do Warszawy. pozdrawiam serdecznie i życze miłego wypoczynku
BADYL - 2006-07-22, 19:12
Wielkie podziekowania dla GRZESIA za mały transport moich bambetli do mieszkanka - bronek sie należy
Grzesio - 2006-07-23, 21:14
Darco & Gerard wielkie dzięki za pomoc przy wyjęciu rozrusznika i za poświęcenie mojej beemce niedzielnego wolnego czasu, THX Panowie
MARTINEZ - 2006-07-25, 07:18
JESZCZE RAZ PODZIEKOWANIA DLA FOZGENA ZA POMOC W REMONCIE.
I Z GÓRY PODZIEKOWANIA DLA PAFCIA BO DZIS PRZYJEDZIE.
ide sie biore za robote
korzuch - 2006-07-25, 07:34
yo!
Bruner dziekuje za piczke
pozdro
Łukasz - 2006-07-25, 07:56
do piczki masyri..... korzuszku...
BADYL - 2006-07-26, 19:45
Dzien dobry chciałem podziekowac SOBIE za to jaki jestem uparty w dażeniu do celu i podziekowac SOBIE ze mam tyle siły aby SAMEMU malowac i urzadzac chałupe.
DZIEKI KIREK JESTES WIELKI.
nokerman - 2006-07-26, 22:10
skąd ta frustracja kirek??
źle kolor na lamperie dobrałeś??
Bruner - 2006-07-26, 22:27
Dzieki dla Slawa za wczorajsza "akcje maska"
MARTINEZ - 2006-07-26, 23:42
DZIEKI DLA GŁOWY ZA POSWIECENIE SWOJEGO CZASU I POMOC W ZAKUPIE NOWEJ BAWARKI DLA MOJEGO SZWAGRA
mira_croft - 2006-07-28, 21:28
Za tłoki...od LORDA ŁUKASZA .....wielkie buziiiiii
Miruska
Lord Lukasz - 2006-07-31, 12:52
Cytat: | Za tłoki...od LORDA ŁUKASZA .....wielkie buziiiiii |
Sorki że tyle to trwało
MARTINEZ - 2006-07-31, 20:56
WIELKIE DZIEKI DLA PAFCIA,FOZGENA I GŁOWY ZA POMOC DZIS PRZY REMONCIKU MIESZKANKA
Łukasz - 2006-08-01, 08:14
dziękuję Dominikowi, że bez żadnego "ale" podjechał do mnie pomóc przy aucie.
Pozdro
Menel - 2006-08-03, 00:14
dziex martizez za kawe ( dal twojej mamy tez )
Łukasz - 2006-08-03, 08:14
Dzięki dla Piotra aus dem Krakau - za obejrzenie małego badziewia, którem chcem kupić.
Dzieki!
puz - 2006-08-07, 11:22
wielkie dzieki dla Lukasa i Darco za pomoc w Borsku z przebitym kołem.
Arczi e30 - 2006-08-09, 20:10
Podziekowania dla Nokermana za wozry krzyzykow do black hella 8)
MARTINEZ - 2006-08-09, 21:34
podziekowania dla GŁOWY za pomoc w remoncie.
dokładnie za to że ze swojej bawarki zrobił auto dostawcze i woził jakies nie nadajace sie do niczego bale
Menel - 2006-08-11, 08:03
barabus, znowu dzieki ziomalu za zaufanie i taka szybka wysylke tylnej rozporki .kase dam na zlocie lub po
nerwowy46 - 2006-08-12, 13:40
CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM. JESTEM W CIĘŻKIM SZOKU ŻE OD POMYSŁU DO ZREALIZOWANIA CAŁEJ AKCJI MINEŁA CHWILA I JUŻ WSZYSTKO JEST.TO NIEMOŻLIWE ŻE SA WŚRÓD WAS LUDZIE KTORYM NIE JEST OBOJĘTNY LOS TAKICH ZWYKŁYCH OSÓB JAK JA. WIERZĘ W TO ZE NA KTÓRYŚ ZLOT POJADĘ I WYSIĄDĘ Z AUTA BEZ LASEK. ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO ABY SZCZĘŚCIE NA DRODZE NIGDY WAS NIE OPUŚCIŁO. JESZCZE RAZ DZIĘKIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!! WIELKIE!!!!!!!!!!!
duchPW - 2006-08-12, 15:00
Cytat: | WYSIĄDĘ Z AUTA BEZ LASEK | - laski w beemkach, to normalka, bo one lecą na te auta - wracaj do zdrowia i do zobaczenia na zlotach
Mc - 2006-08-13, 10:39
Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc w powrocie z Borska do Wawy...
Synia, Grześ, Karola, Koko, Monia, Gepard, Happy Girl, Darco, Ola, Darek e-39, Agnieszka i Maciek... dziękuję Wam, że mnie nie zostawiliście...
Dziękuję wszystkim za wyjazd do Borska... było super !
Menel - 2006-08-27, 02:42
wielkie dzieki Łukaszq18 za dostarczenie jedzenia o 1 w nocy na stacje gdzie stalem z laweta w drodze do domu
PAFCIO DODA - 2006-08-27, 14:42
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA GŁOWY ZA ZA POMOC W POWROCIE DO DOMU
PO PECHOWYM WYJEŻDZIE DO TORUNIA
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZA POMOC W OGARNIĘCIU CAŁEJ SYTUACJI
Gość - 2006-08-27, 21:05
Wielki PODZIEKOWANIA dla GERARDA za wymontowanie ze swojej beemki poduszki i łapy pod silnik i dostarczenie mi czesci na zlot w Toruniu jeszcze raz dziekuje!!!
Podziekowania dla DARCO za szukanie czesci i znalezienie garazu w nocy !
oraz dla KOLEGI z czerwonej E30 WT..... za użyczenie niezbednych narzedzi
DZIEKI CHŁOPAKI !
duchPW - 2006-08-30, 20:09
Dzięki Rafał za udany zlot w Toruniu i bezpieczne odtransportowanie mnie na chatę - mimo wszystko TAAAAAAAKI z ciebie Gość
Rafał - 2006-08-30, 23:44
uwierz mi na slowo -nie bylo latwo szczególnie na klatce
dzieki za super zabawe na zlocie
szczególnie dla "dziewczyny z compakta" za śniadanie
....i oczywiście kolacje
Domel - 2006-08-31, 08:12
Kosa, wielkie dzieki za lampe Jestes de beściak
pzdro
Arczi - 2006-09-02, 20:05
Chcialem bardzo podziekowac Domelowi za pomoc i przyjazd do mnie pod Poznan
Wielkie dzieki jeszcze raz. odpuscilem sobie jednak i dojechalem do WAWY, poprawie to na miejscu
Jednoczescie chcialem przeprosic MrKryha za to zesienie odezwalem ale wlasnie z tego powodu ze trafil sie Domel
Dzieki chopaki za zaangazowanie
SOS dziala rewelacyjnie !!!!!!!
pozdrawiam
Pułkownik Zuber - 2006-09-15, 18:56
Serdeczne dzieki dla Henry'ego za FACHOWĄ POMOC i CIERPLIWOŚĆ jaką wykazał się odpowiadając na każde moję pytania ("lamerskie" niekiedy no coż)... ale to w końcu On jest fachurą od prądu i dobrze że tak jest
Dzięki jeszce raz Henry
Przemass - 2006-09-17, 18:22
Wielkie dzięki za wybadanie mojego nowego nabytku
Jeszcze raz wielkie dzięki i do miłogo spotkania przy %
Piotrek - 2006-09-21, 20:51
Pioter_W dzięki za poradę , jestes wielki
antimatter - 2006-09-30, 01:17
w tym miejscu naprawde WIELKIE DZIEKI dla Glowy i Baur'a
nie dosc, ze pomogli mi z naprawa paru rzeczy w swoim wolnym czasie, to jeszcze nie zostawiaja mnie na pastwe innych serwisow i wykazuja chec walki z jePIPnymi wibracjami w mojej E34.
dzieki nim auto jest gotowe na jutrzejsza bardzo dluga podroz
dziekuje jeszcze raz
Bruner - 2006-10-03, 18:37
Dziekuje Budkowi za zawiezienie szwagra do slubu piekna E38
Piotrek - 2006-10-03, 19:18
Dziękuję mojemu ziomalowi z Tarnowa Davidovi za pomoc w załozeniu rozpórki
David jeszcze raz dziękuję
MARTINEZ - 2006-10-04, 11:55
CHCIAŁEM P[ODZIEKOWAC MOJEJ ANIA ZA WSPANIAŁĄ CÓRE
http://forum.beemka-klub....p=146793#146793
BADYL - 2006-10-05, 19:02
Wielkie podziekowania dla Alexjeja za reanimacje mojej Zosi.
DZIEKI!!!!!!!!!!!
antimatter - 2006-10-05, 20:31 Temat postu: PODZIĘKOWANIA! raz jeszcze, bardzo DZIEKUJE Wojtkowi-GLOWIE za wczorajsza naprawe mojej Love
facet jest mega cierpliwy i jak pewnie wiekszosc wie - a jak nie wie, to sie dowie - posiada naprawde duza wiedze o mechanice BMW
GLOWA - 2006-10-08, 01:35
WIELKIE DZIEKI DLA PAFFCIA_E30 I DODY ZA POMOC I WSPOLNIE SPEDZONY CZAS
FAJNIE JEST MIEC PRZYJACIOL
JESZCZE RAZ DZIEKI WIELKIE:)
pzd
kuzyn - 2006-10-11, 12:58
Podziękowania dla Marcin e30 za fotki "kabli" i zdalną pomoc w
rozwiązywaniu problemów z podłączaniem szyb elektrycznych
pozdro
SmasherE30 - 2006-10-13, 12:11
Wielkie... ale to WIELKIE... ale to OGROMNE DZIĘKI dla Kirka
On wie za co
Wie jakie to ma znaczenie
Wie też dlaczego ma to takie znaczenie
Michał ... RESPECT
Rafał - 2006-10-13, 14:15
dziekuje Marcinowi za zlocik
Menel - 2006-10-13, 20:10
osz ty !
az musze podziekowac najwiekszej wazelinie zlotu - rafalowi za to ze moglem popatrzyc na podziekowanie w realu w niedziele
ChriS - 2006-10-17, 17:37
Mira dzięki za projekt flagi
kuzyn - 2006-10-18, 14:23
Wielkie dzięki dla Henry'ego za całą akcję "zaślepka"
pozdro
Piotrek - 2006-10-18, 22:17
Dzięki dla Korzucha za miejsc w domku, zapomniałem az wstyd
Grzesiu jestes friend przez duze F
SmasherE30 - 2006-10-19, 20:09
W tym miejscu pragnę podziekowac ludziom ktorzy przyłozyli się do tego że moja furka wygląda jak wygląda i bangla jak bangla:
- Dominikowi, za pomoc przy skłądani usilniczka
- Lukasowi za jego pomoc i za to, że ma bardzo gościnnych rodziców i wiele weekendów spędziłęm u niego w ogródku dłubiąc przy swoim autku.
- Konradowi - MAXowi oraz Kirkowi za wsparcie psychiczne.
- Łukaszowi Michalikowi, koledze z ekipy Mińska Maz. za poświęcenie z jakim jako specjalista od spraw lakierniczych polerował mi autko oraz za wszelkie rady i wskazówki.
- Wszystkim kolegom z klubu którzy znieśli moje natłoki pytań.
- kumplowi z uczelni Marcinowi "Hoinie" za fotki (które niebawem tu zagoszczą),
- Heńkowi za bezinteresowną pomoc i wysłanie mi lampy,
- Baurowi za części które jeszcze gdzies tam leżą ...
- Tomkowi 82 za udostępnienie kanału,
Oraz wszystkim Tym których pominąłem, a którzy pomagali mi dbac, poprawiac i ostatnio wskrzeszac to auto. BÓG Wam Zapłac w funtach brytyjskich
Bajka - 2006-10-20, 12:51
Wielkie dzięki dla Kirka za gościnę
metaldaw - 2006-10-20, 16:22
Chcialem w tym miejscu zlozyc oficjalne podziekowania dla Brunera za pomoc jakiej mi udzielil... bedac w Szkocji nie jestem w stanie zalatwic wielu spraw w kraju... na szczescie Bruner byl pomocny i naprawde wiele mi pomogl...
WIELKIE DZIEKI BRUNER
Melis - 2006-10-27, 20:22
ja z tego miejsca chciałbym podziekować panu policjantowi z Włocławka za to że mimo szczerych chęci wkur... mnie gatką na sam koniec docenił moją kulture osobistą i zaangazowanie w bajer i miomo całkowicie mojej winy podarował mi wszystko!!!
Są jednak dobrzy i mądrzy policjanci!
urbi - 2006-10-28, 17:25
stokrotne dzieki i poklony dla ... Menela za finlandie
korzuch - 2006-10-31, 07:59
urbi napisał/a: | stokrotne dzieki i poklony dla ... Menela za finlandie |
he he he he
yo !
ja również chciałem podziękowac za wóde paniczowi menelowi brakło juz
aloha
ChriS - 2006-11-05, 13:08
Wielkie dzięki dla slawo za gratisową klapę do mojej e30
Lord Lukasz - 2006-11-13, 20:02
Podziękowania dla MIKI-ego za klameczki
Ola - 2006-11-19, 01:05
Dziekuje wszystkim ktorzy zjawili sie na BARDZO waznym walnym zgromadzeniu super ze sa w KLUBIE osoby na ktore mozna liczyc.Ciesze sie ze sie spotkalismy i duzo rzeczy zostalo omowionych.Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE!!!
I ogromne podziekowania dla Kirka ze impresssske!!!! Rowniez bylo fajnie....Kiras mam nadzieje ze ze wszystkim dasz sobie rade... jak by co dzwon!!!!!DZIEKI!!!!
Pscolka - 2006-11-19, 19:05
Dziekuje Marasowi za zabranie mnie na poklad do i z Wawy.
Wszystkim ktorzy byli za powazne potraktowanie sprawy.
Lukasowi za przejazdzke i fajna zabawe Białą.
Kirkowi za impreske (szkoda ze nie moglismy zostac dluzej)
Niech wam to Pan Bog w dzieciach wynagrodzi
Pscolka
Bruner - 2006-11-20, 01:24
Dzieki dla Marasa za zabranie mnie do wawy, dla Chrisa za powrot (sory za przymulanie pod koniec ale bylem wykonczony), Kirasa za bibe i dla wszystkich ktorzy byli
BM 6 - 2006-11-20, 18:02
Dziękuję Wam wszystkim, którzy Walne Zgromadzenie potraktowali na poważnie, zjechali z odległych miejscowości, bo jest to naprawdę bardzo ważna, poważna i historyczna sprawa.
Jestem z Was dumna, że nie wyszła z tego jakaś wielka lipa, jak niektórzy przewidywali.
Cieszę się, że jestem w tak doborowym towarzystwie. Jesteśmy klubem rozsądnych ludzi.
Pozdrowienia i całuski - M.
Piotrek - 2006-11-22, 23:53
Pioterowi_W za wszelka pomoc w sprawach formalnych
bracie jak się spotkamy to czuje ze się nizle zabrzdyngolimy
Menel - 2006-11-22, 23:57
Piotrek napisał/a: | Pioterowi_W za wszelka pomoc w sprawach formalnych
bracie jak się spotkamy to czuje ze się nizle zabrzdyngolimy |
to samo napisze bo ziomal ciagle mi pomaga w sprawach prawniczych...nawet jak nie bedzie pozytywnego efektu to normalnie jestem jego giermkiem i jeszcze cos !
MARTINEZ - 2006-11-23, 17:30
.......................................
Melis - 2006-11-25, 07:28
Ja również z tego miejsca chciałbym podziekowac temu ziomkowi za pożyczenie chrunhla dzieki, któremu mogliśmy wyruszyc w droge (przez piekło ) po silnik do buni... zakończony sukcesem po 24h maratonie.
raz jeszcze...DZIEKI PUZO!!!
Kosa - 2006-11-27, 11:07
WIELKIE WIELKIE WIELKIE i jeszcze raz WIEEEEELKIE dzieki dla henry'ego
za sprzecik, jeszcze nie odebrany ale wkrotce do mnie przyjedzie
dzieki takim ludziom jak Ty wraca wiara w człowieka i w to forum
jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam z Wrocławia
ps. mam nadzieje ze uda mi sie odwdzieczyc jak tylko znajde co trzeba
pozdrawiam
Melis - 2006-11-27, 15:22
Duze brawa dla Lorda Lukasza za bezcenna pomoc teoretyczna w SWAPowaniu z M10 na M20 B23!!!
Bruner - 2006-12-04, 21:08
Wielkie dzieki dla Henrego za pompe paliwa - paczka doszla, jutro montuje
nokerman - 2006-12-04, 23:24
no właśnie a'propo Henia
pragnę serdecznie podziękowac za komplecik fajnych żaróweczek :D
BADYL - 2006-12-08, 09:09
Wielkie ogromniaste DZIEKI ZIOMKI za holowanie mojego auta dzieki ze przyjechaliscie nocna pora
Dzieki Paweł_E30,Baur,Madej i Smasher.
puz - 2006-12-08, 10:02
Mega podziekowania za pomoc w odzyskaniu felunku od firmy kurierskiej wielkie dzieki paniczu el Menello spoko ziom z Ciebie przy okazji stzrelimy kilka flaszeczek rozowej
Pawel-e30 - 2006-12-08, 12:47
Spoks kirek życze szybkiego powrotu na droge
kafarek - 2006-12-11, 16:06
Ja robię podziękowanie dla BOR'a za komplecik chromowanych zderzaków do mojego złotego szerszenia Wypolerowane i założone. Świecą się jak psu jajca .
Pscolka - 2006-12-11, 23:22
WIELKIE podziekowania dla Darka za odwiezienie mnie taki kawal drogi do domku
Polecam sie na przyszlość
buziaki
Pscolka
Ola - 2006-12-12, 15:19
Bardzo dziekuje Chrisowi za piekny plakacik
Czekalam z niecierpliwoscia,przyszedl wczoraj,zaraz go powiesilam na honorowym miejscu.
Jestem bardzo mile zaskoczona bo nie spodziewalam sie ze bedzie tak pieknie wygladal.Szkoda ze nie moge miec calej galerii.
Jeszcze raz dziekuje.
puz - 2006-12-12, 21:15
wielkie dzieki dla Melisa za uzyczenie jego trumniaka, ładnie sie zwija ten grzechotnik pelen kufer 4 gady na pokladzie a rwala do przodu hoho
jeszcze raz wielkie dzieki
Piotrek - 2006-12-15, 09:44
Chciałem podziękować Nokerowi i Kafarkowi za zmiany na forum , chłopaki przez miesiąc wprowadzili więcej innowacji niż reszta przez dwa lata.Panowie z miłą chęcią odwiedzam teraz forum i jestem mile zaskoczony innowacyjnością oraz Waszą pomysłowością..
Brawo!!!
duchPW - 2006-12-15, 10:23
aż się ślisko i ciepło zrobiło
BM 6 - 2006-12-15, 16:34
....... Oby nas tylko śnieg nie zasypał całkiem z głowami ....... hi, hi .....!!!
Yakuzatti - 2006-12-16, 21:48
Chlopaki, naprawde kawal dobrej roboty Macie u mnie dobrą...
...finlandie za 3.50
[ Dodano: 2006-12-17, 17:59 ]
Chcialbym podziekowac centerowi za szoferke. Dzieki za wszystko co dla mnie robisz. Za to , ze pomagasz mi przebrnac przez moj zbyt mlody wiek.
Polejcie mu!
MARTINEZ - 2006-12-17, 23:25
podziekowania dla HeMP-a za znizke w pizza hut!!
dzieki stary super sprawa
BADYL - 2006-12-17, 23:26
MARTINEZ napisał/a: | podziekowania dla HeMP-a za znizke w pizza hut!!
dzieki stary super sprawa |
Tak dokładnie dzieki HeMP,dzieki martinez za wyżerke :D:D:D:D:D:D:D
Dominik - 2006-12-18, 00:18
Dzięki dla Nokera za pomoc w nierównej walce z opornym m20 do 5 nad ranem. Nie wiem stary jak Ci się odwdzięczę...
Melis - 2006-12-18, 01:19
A ja chciałbym podziekowac wszystkim za tą/taką niedziele!!! WIELKIE DZIEKUJE!!! super sprawa
kafarek - 2006-12-18, 12:06
A ja bym chciał podziękować... Ale to w kolejności:D
Wszystkim, co wzięli udział w akcji dla Domu Dziecka, wszystkim tym co razem z nami tam byli. Brunerowi, Sławowi, Chrisowi, Puzowi i Melisowi za wspólny trip do stolicy. Panu z jakiejś towarówki przy zjeździe na Toruń za uświadomienie mi, że E30 też ma dobre hamulce . Jakimś chłopom z Laguny za to, że znają swoje miejsce w szeregu, oraz mega śmiech i nie tęgie miny jakie zrobili na podjeździe (316 łoi wszystko ) Ciemnozielonej i czerwonej bumie za tasowanie i zabawę na przedmieściach Wa-wy . Bobowi za pokaz jak się rozgrzewa zimny silnik w bumie ze szperką No i w końcu podziękowania dla Puza i Melisa za robienie za zajączka w drodze powrotnej Za wspólne towarzystwo w drodze powrotnej na pomorze. Mirze za to że siedziała cicho (to ona powinna podziekować nam za naukę spania w aucie ) i panom tajniakom za kipisz o 4 nad ranem. Taaa... wczesna godzina, beemka kręcąca się po osiedlu i te inne sprawy . No i Bruniowi raz jeszcze za wspaniałą organizację zbiórki
Było mega truskawkowo
BM 6 - 2006-12-18, 16:33
KOCHANI!!! Jesteście wielcy!!!
W imieniu Zarządu podziękowania wszystkim za okazane serce. Coś mi się wydaje, że jesteśmy wspaniałą rodzinką spod znaku śmigiełka.
>Niech mówią, że to nie jest miłość< ..... ale jest to na pewno dużo większe uczucie pomóc bliżniemu w potrzebie.
BADYL - 2006-12-19, 09:21
Dzieki Darco za oponki zimowe.
slawo - 2006-12-19, 11:38
i ja chcialem podziekowac wszystkim ktorzy byli w niedziele....
glownie najwieksze dzieki dla Chrisa za....wszystko, sponsoring, pilotarz...towarzystwo, długo by tu pisac - po prostu DZIEKI
Bruner - za zorganizowanie tego wszystkiego....
kafarkowi, melisowi, puzowi i brunerowi za niezly pokaz jazdy w obie strony
mamie Brunia za snadanie i kawe....
Jackowi za to ze przyjechal az z Katowic zeby wspomoc akcje
dzieki wszystkim ktorych nie wymienilem a byli w niedziele!
super bylo brac udzial w tej akcji i znow Was wszystkich zobaczyc!
evil - 2006-12-21, 13:47
a ja chciałem podziękować Filonowi za remont silnika w Beacie...
wrona - 2006-12-21, 13:58
Wiekie dzięki WSZYSTKIM, którzy przyczynili sie do tego by w moim samochodzie zagościło i przede wszystkim ożyło nowe serduszko. Jeszcze raz DZIĘKI.
Pozdrawiam Wrona
MARTINEZ - 2006-12-21, 16:31
dzieki dla PAFCIA za preparat do skóry
pozdro
ubott - 2006-12-21, 22:13
1. Wielki podziekaowania dla Rafala WOTfock za pomoc przy wyciagnieciu silnika, przy uzbrajaniu i wielu innych rzeczach.
2. Wielkie dzieki dla Wrony11 za wsparcie duchowe i intelektualne.
Pozdro
Łukasz - 2006-12-22, 10:19
DZieki PioterowiW na okazanie mi i przewiezienie mnie swoim nowym e36. Pioter ten M40 całkiem nieźle idzie w tej trójce!!!!! Chyba miała jakis tjunink w Niemczeh!!!
duchPW - 2006-12-22, 10:43
ten samochód nie jest taki nowy
Melis - 2006-12-28, 02:27
PioterW duże dzieki!!! za pomoc w walce z edukacyjnymi złodziejami...
korzuch - 2006-12-28, 09:22
El Menello: WIELKIE DZIEKI DLA LORDA LUKASZA ZA SRODKOWY TLUMIK DO MOJEJ NIUNI.
Pawel-e30 - 2007-01-06, 14:01
Chciałbym podziękować klubowiczą za wyrażenie zgody na zamieszczenie mojego baneru na forum.
ps: Niektórzy z was już zdążyli skorzystać z moich usług myślę że są zadowoleni pod względem ceny i usług.
duchPW - 2007-01-06, 16:38
... oby były inne powody żeby się spotkać, choć życzę dużego ruchu w interesie
Lord Lukasz - 2007-01-09, 15:27
Podziękowanie dla KAMILA-E30 za tarcze do mojego prędkościomierza
Goliat - 2007-01-12, 13:51
Serdeczne podziekowania dla Nokera za pomoc techniczno-informatyczna
Pozdro
urbi - 2007-01-13, 22:46
dzieki dla ADIego za pomoc w ustawieniu kompa ! dzieki niemu mogeprzegladac bezstresowo forum
BADYL - 2007-01-14, 21:25
Wielkie podziekowania dla MAKa - Michał - juz ty wiesz za co pozdro740 i kupuj bawarke zeby zasilic nasze szeregi
Sosen - 2007-01-14, 23:43
Dziękuję Chrisowi za gratisa w postaci dyferka do mojego potworka.
marekfl - 2007-01-18, 21:01
Wielki Wielkie podziekowania dla:
Brunera - za jego bezinteresowna pomoc przy finalizowaniu kalendarza. Naprawde bez jego pomocy bym sobie nie poradził. Bruner idzie do ciebie <piwko> odemnie.
Yakuzattiemu - za jego duży wkład przy projektowaniu kalendarza.!
Wszystkich którzy wzieli udzieł w tej edycji!
Wszystkich którzy wspierali mnie!
Wszystkich którzy byli przeciwko
BADYL - 2007-01-23, 23:17
Wielkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee podziekowania dla mariusz szkocja chłopak jest tu od niedawna a juz mi pomogł w sprawie która meczyłem od POŁ ROKU nalezy mu sie krata BRONKA odemnie.
DZIEKI,DZIEKI,DZIEKI 8) 8) 8) 8)
sybir - 2007-01-25, 11:49
Podziękowania dla Koko i Marka za pomoc późnym wieczorem i
dla Darco za felgę. Jak to dobrze mieć przyjaciół.
sie ma
Bruner - 2007-02-03, 17:25
Wielkie dzieki dla Dominika za kilka cennych wskazoweki za cierpliwosc
MARTINEZ - 2007-02-05, 21:02
DZIEKI DLA KUKI ZA LINKA Z FELAMI
DZIEKI NIEMU NABYłEM SUPER FELE POZDRO
duchPW - 2007-02-08, 22:23
dzięki kiras za świece do mojej kombiaczki
[ Dodano: 2007-02-09, 11:45 ]
... i za ramki pod tablice
ChriS - 2007-02-09, 20:24
Dziękuję Henremu za szyberdach do niebieskiej
kuzyn - 2007-02-10, 23:12
mega podziekowania dla Henry'ego za bezcenną pomoc
GLOWA - 2007-02-11, 01:07
SIEMA
MARTINEZ PRZYJACIELU CHCIALBYM PODZIEKOWAC CI ZA WSPOLNE WOJARZE PO POLSCE W POSZUKIWANIU BETKI
DZIEKI ZA TOWARZYSTWO
POMOC W ZAKUPIE
I WG ZA MILE SPEDZONY CZAS
NAPRADWE JESTES NIEZASTAPIONY
DZIEKUJE
ps. dobrze ze wzielales deske fajnie bylo popatrzec jak latasz bokami na stoku ale pamietaj ze gdyby nie lancuchy to bysmy nie wjechali na ta gore
ps2. przy najblizszej okazji opijemy nowy zakup
marekfl - 2007-02-15, 09:27
Siemka
Wielkie dzięki dla panicza Korzucha
za nalepki klubowe dostałem i przykleiłem tym razem z własciwej strony
Robsy-M-Technic - 2007-02-15, 17:48
Ja bym chciał podziękować JackowiG za wyprowadzenie mnie z błędu odnośnie zakupu black hella.Dziękuje i pozdrawiam
Lord Lukasz - 2007-02-16, 08:23
Podziękowanie dla Center-a za eskorte przez Katowice do szpitala na Ligocie, bez niego bym pewnie krażył pół dnia po Katowicach.
LUKAS - 2007-02-16, 08:59
Wielkie podziękowania dla Kosa i Piotr_323 za obejrzenie autka we Wrocławiu
Tym wieksze ze to nie auto dla mnie, a dla znajomego wiec jeszcze raz wielkie dzieki
Jesteście naprawe GIT MALINES
Łukasz - 2007-02-16, 09:30
Dzięki Rafał, że nie bałeś się wpuścić mnie wczoraj za kierownicę swojej srebrnej strzały Jak dobrze było poprowadzić po półrocznej przerwie E30
dzikus - 2007-02-18, 21:58
Dzieki dla --==małego==-- za przeprowadzenie przez zawiłości zakorkowanych warszawskich ulic w piątkowych godzinach szczytu...narka do nastepnego razu
Yakuzatti - 2007-02-18, 23:02
Dzieki Rafałowi za wszpolne chwile spedzone w srebrnej, za upojne chwile podczas zdobywania rond bokiem w WOTwocku i za Basshuntera z subwoofera
urbi - 2007-02-28, 00:48
Wielkie ale to wielkie podziekowania dla Jacka z Poznania za odebranie moich gratow (drzwi x2 + progi itp ) od swojego kolegi z gostynia i przywiezenie ich w moje okolice ! Milo sie przy okazji rozmawialo ! mam nadzieje ze bede mogl Tobie jakos pomoc ! pozdro i do szybkiego zobaczenia
frantic - 2007-02-28, 00:55
wielkie dzięki dla Wiechue30 i Jurka za pomoc, części, porady techniczne i inspiracje.
Buła - 2007-03-03, 18:28
Dziękuje LUKASOWI za wielką pomoc przy kupnie samochodu dla mnie. Za transport , oględziny i Twój stracony czas.
Nie wykręcisz się od tego żebyśmy browarka wypili
BM 6 - 2007-03-05, 18:18
Bardzo dziękuję Kirkowi za przysługę. Mam nadzieję, że to nie przeze mnie "padło" Ci łożysko w samochodzie???
Shreku - 2007-03-06, 08:07
Wielkie dzięki dla Przemassa i Tomcata444 (chyba tylkooni) za fachowe obejrzenie dla mnie autka
i od razu za porady jakich mi udzielili
sybir - 2007-03-08, 01:32
Podziękowanie dla Grzesia za pomoc przy mojej betce.
sie ma
Justa E-30 - 2007-03-09, 19:41
Wielkie dzieki dla DZIKUSA za pomoc w dojechaniu na przysiege w Toruniu i za podrzucenie plytek ze zlotu
Gasper - 2007-03-09, 19:43
Wielke "Dziękuję" dla Przemassa za zakupienie dla mnie dyfrów
wrona - 2007-03-12, 19:01
WIELKIE DZIEKI dla ubotta za pomoc w wymianie elementow zawieszenia w moim autku
Przemass - 2007-03-18, 20:34
Dzięki dla Gaspera zakup detali do mojego kombi
ubott - 2007-03-19, 18:21
Wielkie dzieki dla menela za:
- pomoc przy szukaniu autka
- sprezynke do mojej betki
jeszcze raz dzieki szefie
Bruner - 2007-03-21, 00:16
Wielkie dzieki dla Boba za dmuchawke
Lord Lukasz - 2007-03-23, 08:27
Wielki dzięki dla ADI-ego z eskorte przez Zabrze do szpitala, dzięki niemu i wcześniej Centerowi bezpiecznie i bezproblemowo objechałem śląskie szpitale i moje dziecko jest po udanej operacji i ma już zdrowe serce
duchPW - 2007-03-25, 06:03
Dzięki Ubott za odbitki
LuKaSzQ18 - 2007-03-27, 15:17
dzieki dla menela za dobra wódeczke
korzuch - 2007-03-27, 15:56
yo!
wielkie dzieks dla Nokermana za pomoc w odbiorze i zakupie oraz wysyłke moich nowych "persów" do lansowozu
Menel - 2007-03-27, 21:47
LuKaSzQ18 napisał/a: | dzieki dla menela za dobra wódeczke |
taaa, to dla Ciebie wielkie dzieki ze zalatwiles mi te springi od tego cwaniaczka i w dodatku przywiozles do Warszawy
[ Dodano: 2007-04-01, 00:15 ]
WIELKIE DZIEKI DLA REKINA Z PIASECZNA ZA WYMIANE WSZYSTKICH SERYJNYCH SPRINGOW NA CZERWONE -60/60
(do domu dojechalem i miski nie urwalem)
metaldaw - 2007-04-02, 16:19
Wielkie dzieki dla Marasa za odebranie mnie z lotnicha i odtransportowanie do domu - milo bylo chociarz podczas transpotru pogadac... szkoda ze nie starczylo czasu na jakies piwko .... ale co sie odwlecze...
Wielkie dzieki dla Kafarka za dowiezienie mnie swoja siodema na lotnicho - fajnie bylo poogladac swiat z wnetrza twojego nowego nabytku szkoda tylko ze zabralko wewnatrz lodowki z zawartoscia
Adi - 2007-04-02, 21:56
Wielkie dzięki dla skotniola za dyfer a że daleko do siebie nie mamy to musimy kiedyś
Pozdro!
skotniol - 2007-04-03, 05:11
oby długo służył
Pozdr 8)
duchPW - 2007-04-03, 15:02
Dzięki dla Radka (KotaSylwestra) za dekielek
KAMILOS - 2007-04-15, 21:27
Wielkie dzięki Ubott za części do mojej bawarki
Łukasz - 2007-04-21, 21:14
Wielkie dzięki dla PIOTRA KWK za obejrzenie auta, zaoszczędził mi od groma drogi, odwdzięczę się!!!! Pozdro!!!!!!!!
Menel - 2007-04-22, 23:04
Dziekówa dla Wrony za profesionalne krzyze do Black Hella
Dzieki dla Rekina z Piaseczna za udostepnienie garazu juz nie pierwszy raz. Spokojnie mozesz zakladac w nim mini firme dla dobrych znajomych tym bardziej przy swoich zdolnosciach
emaloo - 2007-04-23, 11:16
Wielkie dzięki dla Domela za przygarnięcie mnie na wypad na drifta!
Mam nadzieję, że zdążymy coś przed Twoim wyjazdem...
pozdro!
BADYL - 2007-04-24, 14:38
Dzieki Maciek za czesci z ASO - pozdro
r3kin - 2007-04-24, 17:47
Wielkie dzięki dla Menela za dystanse .
Shreku - 2007-04-24, 17:59
Dzięki wielkie dla R3kin'a za zmianę sprężyn w mojej czarnulce...
MrKrYH_e34 - 2007-04-28, 20:02 Temat postu: Ogromne podziekowania dla zbysiu78 Kiedy chcielismy wyjechac z poznania do torunia na zlot chcialem sie troszke pobawic na partkingu i padl mi dyfer .. i zbysiu78 JAKO JEDYNY !! z ok 15 aut zaproponowal pomoc .. zalatwil hal , zaciagnol mnie pod blok i zabral mnie i moja kobiete na zlot .. zbysiu WIELKIE DZIEKI !!!
MARTINEZ - 2007-04-29, 18:29
wielko dzieki dla SKORPIONÓW za za sniadanko i herbatke.
KOCHAM WAS!!!
TYLKO DZIEKI WAM Z GłOWA DOJECHALISMY DO DOMU
BUZIAKI DLA WAS!!
Monika - 2007-04-29, 21:40
Serdeczne podziękowania dla ekipy, z którą wracałam w sobotę do Warszawy, dzięki chłopcy za wzięcie mnie pod opiekę, bez Was droga zajęłaby mi ze trzy godziny dłużej
pozdrawiam Monika
fil - 2007-05-02, 08:32
Wielkie dzieki puz'owi !!!! za to ze poratowal mnie tak deficytowym towarem jakim jest prawy blotnik do e36 coupe.i to jeszcze przywiozl do Katowic
Bruner - 2007-05-02, 08:49
Dzieki dla Robocopa za obejrzenie fury
Lord Lukasz - 2007-05-02, 15:27
Wielkie dzięki dla kolegi MIKI-ego z lampe do e30, dostałem lampe z wkładem od żarówek za symboliczną kase i do tego gratisowa wysyłka, jeszcze raz wielkie dzięki
Bruner - 2007-05-04, 22:23
Noker - dzieki za cierpliwosc i za pomoc przy poszukiwaniu fury
Martinez i Sarna - za wskazowki dotyczace TDS-a
Pscolka - 2007-05-13, 17:43
Dziekujemy Edzi i Slawkowi za bardzo mila goscine i bardzo dobry obiadek.
M&M
slawo - 2007-05-13, 18:04
Pscolka napisał/a: | Dziekujemy Edzi i Slawkowi za bardzo mila goscine i bardzo dobry obiadek.
M&M |
cala przyjemnosc po naszej stronie
KAMILOS - 2007-05-13, 20:59
Wielkie dzięki dla Wrony za załatwienie głowicy do moje beemki i dla Marzeny za przywiezienie busem ją do Warszawy
Pozdro
majfer - 2007-05-15, 13:32
Chciałem serdecznie podziękowac i zarazem pochwalić postawę Pavcia, Głowy i wielu innych chłopaków z Warszawki i Wołomina
Jak to bywa 13, w samym środku Warszawy pękł mi przewód od chłodnicy
zaczołem więc szukać pomocy wśród Klubowiczów z wynikiem tak pozytywnym że do dziś jestem pod wielkim wrażeniem !
Przy szybkiej organizacji Pavcia i Głowy oraz wielu innych kolegów samochód został odreanimowany i mogłem śmigać dalej 8)
Dlatego też chciałem za okazaną pomoc Podziękować na ramach Forum !
Mam nadzieję że spotkamy się w Rzemieniu wtedy będę mógł podziękować osobiści
Dzięki chłopaki jesteście WIELCY
brain69 - usunięty - 2007-05-24, 14:36
dzięki dla Jacka z chorzowa (3'er) za części i za wszystko co robi bo dobry chłopaczyna jest z niego
mariusz szkocja - 2007-06-03, 01:59 Temat postu: podziekowania witam
chcialem wszystkim zyczliwym na forum podziekowac za to ze pomogli mi we wszystkich sprawach zwiazanych z forum , za to ze poparli nie w staranich zostania pelnoprawnym klubowiczem .Za to ze moglem sie wypowiadac na forum , byc z wami (wirtualnie) , smiac sie z dobrych tematow
pozdro dla wszystkich
Mariusz
Aberdeen
Szkocja .
Wielka Brytania
Gasper - 2007-06-04, 17:54
Dziękuję BOR-owi za poważne podejście do sprawy naszej wspólnej transakcji oraz wielkie dzięki dla JackaE30! Bez niego daleko bym nie zajechał, a to właśnie dzięki niemu podczas moich ostatnich zakupów do BMW wszystko zatrybiło jak w szwajcarskim zegarku
Oby więcej takich Beemkowiczy jak ci dwaj u góry
Łukasz - 2007-06-05, 08:04
Danke schon fur Martinez za obejrzenie i obśmianie pewnego parcha z wąską lampą no i za przejażdżkę białym Junakiem pod chatę
HeMP - 2007-06-05, 08:06
Łukasz napisał/a: | Danke schon fur Martinez za obejrzenie i obśmianie pewnego parcha z wąską lampą no i za przejażdżkę białym Junakiem pod chatę |
to co stalo pod M1 ?
RoboCop - 2007-06-05, 16:57
Bruner napisał/a: | Dzieki dla Robocopa za obejrzenie fury |
ehhh... dawno tu nie zagladałem - nie ma sprawy
dzięki dla Jacka e30, za załatwienie gumek
slawo - 2007-06-13, 13:50
Wielkie dzieki dla kafarka i brunera
Chlopaki zrobili kupe kilosow zeby zalatwic dla mnie sprawe
baaardzo dziekuje
PS. Worek na trupy jest bomba
kavka - 2007-06-13, 17:34
Wielkie dzięki dla Pietrka za farbke do wskazówek
Łukasz - 2007-06-14, 07:59
Dzięki dla Adriana z Zabrza za obejrzenie auta i wyczerpujący opis!!!
BADYL - 2007-06-16, 22:11
Wielkie podziekowania dla Głowy za to ze mogłem mu pośpiewac w garażu,za udostepnienie narzedzi - yoooooo
Sosen - 2007-06-20, 18:50
Ogromne podziękowania dla Chrisa za pomoc w holowaniu mojego służbowego szrocika
Wiedziałem, że na tego gościa zawsze można liczyć
Nawet nie jęknął jak usłyszał, że trzeba pomóc. To się nazywa koleżeństwo
pozdro byku
frantic - 2007-06-22, 13:25
wielki dzięki dla Brain69 za chłodnicę, będziemy pić flaszeczkę dziękczynną już dzisiaj na Rzemieniu
nokerman - 2007-06-24, 21:36
dzięki dla korzucha za barszczyk, który z rana wypiliśmy na tarasie plebanii
Cypisek - 2007-06-24, 21:51
Chciałem bardzo podziękować Wronie i Marzenie że zabrali nas ze sobą do Rzemienia i udostępnili nam miejsce do spania! Nikt nigdy nie zrobił dla mnie więcej niż oni, wzruszyłem się
A i jeszcze chciałem podziękować wszystkim którzy uczestniczyli w moich piątkowych urodzinach .
Oraz Martinezowi, mam nadzieję że zwrócisz mi mój śpiwór : ]
ogolny - 2007-06-25, 11:01
Dziękuje organizatorom Podkarpackiego Zlotu Beemka-Klub za poświęcenie swojego czasu dla zorganizowania imprezki dla Nas (Klubowiczy,forumowiczy).
DZIĘKUJEMY,DZIĘKUJEMY,DZIĘKUJEMY,TAK SIĘ BAWI BEEMKA.
brain69 - usunięty - 2007-06-25, 17:16
dzięki dla wszystkich którzy byli w rzemieniu za super zabawę, szczególne podziękowania dla organizatorów za profi obsługę i za zorganizowanie sponsorów salcesonik pierwsza klasa
dzięki jeszcze raz
lesiek - 2007-06-27, 10:46
Wielkie podziękowania dla brain'a69 i brn'a69 za udostępnienie łóżka, a innym razem podłogi (nie pytajcie dla czego... ) za nocleg i ogólnie za dni spędzone w Krakowie I oficjalnie przepraszam za tą blachę obok balkonu (Wy dokładnie wiecie o co chodzi )
Jeszcze raz dziękuje
Łukasz - 2007-06-27, 14:07
dzięki dla KWK Piotra za pomoc przy oglądaniu wspólnym auta pod Częstochową, szkoda, że to nie było to....
brain69 - usunięty - 2007-06-27, 14:38
dzięki dla urbiego i dakara za zaholowanie mojej e34 na stację i za pozyczenie na paliwo
ubott - 2007-06-28, 20:00
Wielkie dzieki dla Henka za poswicony czas przy telefonie i przekazanie mi informacji dzieki ktorym moje zegary znowu dzialaja...
jeszcze raz dzieki i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
slawo - 2007-06-30, 10:22
wielkie podziekowania dla adama (bmwm) za zalatwienie w super cenach czesci z serwisu oraz dla puza
dzikus - 2007-07-01, 22:32
Wielkie dzieki dla Kirasa za super mocna kawkę i goscinę...i za test zawieszenia w mysiadle...i jeszcze dle kogoś za coś, ale dla kogo i za co to wie zainteresowana osoba....
Piotrek - 2007-07-01, 22:48
dzięki dla PioteraW za porady podatkowe
BARABUS - 2007-07-02, 21:53
Mega wielkie podziękowania dla TOMCATA za dostarczenie felg z Zielonej Góry pod Poznań... , pozdro ziomie... jestem twoim dłużnikiem
korzuch - 2007-07-02, 22:49
yo!
dziekuje Skorpionom i całej reszcie za impreze
[ Dodano: 2007-07-03, 15:01 ]
yo!
bym zapomniał chciałem podziękowac puzonikowi za kable i oko do mojego trupa poratował mojego kebaba dzieki
duchPW - 2007-07-03, 20:45
ja też dziękuję Skorpionom za imprezkę, a przy okazji Basi za lekcję wychowania (człowiek sie uczy całe życie - jakby nie patrzeć, to miałaś rację) oraz za przyjacielską postawe w pewnej sprawie - cieszę się z tego bardzo
i wielkie dzięki dla Karoliny i Rafała, że mi udostępnili miejscówę do spania
a korzuchowi nie dziękuję, bo jak była akcja wieczoru, to sie do mnie obrócił owłosioną dµpą i nie był to akurat najfajniejszy widok w życiu
Skorpionka - 2007-07-08, 12:09
MY DZIĘKUJEMY WAM WSZYSTKIM ZA TO , ŻE JESTEŚCIE!!!
CHRISOWI ZA ZROBIENIE PUCHARÓW NA RZEMIEŃ, PANICZOWI KORZUCHOWI ZA ID, DYPLOMY I PODZIĘKOWANIA - BUZIOLE GRUBEMU- ON WIE ZA CO
I WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ - JESTESCIE WIELCY
RoboCop - 2007-07-08, 14:48
skorpioni!!! - Zlot w Rzemieniu, to był mój nafajniejszy weekend w tym roku
CHWAŁA Wam za to
i oby częściej
Marzena - 2007-07-10, 15:20
Wielkie podziękowania dla cypisków za najwygodniejszy stolik do spania
Lord Lukasz - 2007-07-14, 10:25
Znowu wielkie dzięki dla ADI-ego z transport z Zabrza do Bytomia w poszukiwaniu prowadnic zaworowych do mojego m20
Yakuzatti - 2007-07-14, 19:07
Wielkie podziekowania dla braina69 za trzydniowy nocleg w cielpym mieszkaniu, bumerowy klimat przez caly okres trwania "imprezy", mase wiedzy technicznej i za wszystko co dla mnie robil
Brain, dzieki!
urbi - 2007-07-15, 01:39
yo brain i brn - tez dzieki za wszystko !
hehehehhe bylo "JAK U MAMY" ... zianie nieprzecietne
krzysiek e34 - 2007-07-15, 17:36
Dzieki Adi za pomocną dłon przy zmianie dyfra
Gasper - 2007-07-16, 22:20
Wielkie dzięki dla JackaE30 za transport moich części do Polski. Była tego chyba tona
slawo - 2007-07-17, 11:19
po raz kolejny....wielkie podziekowania dla Dominika....On wie za co
Menel - 2007-07-17, 21:32
Ogromna dziekówa dla r3kina z Piaseczna za wymiane przednich amorow .
Pozdro ziomal
KWKPiotr - 2007-07-21, 16:12
Serdeczne podziękowania dla Slaw-a za to że załatwił ( w dobrej cenie ), odebrał, obejrzał i wysłał mi chłodnicę.
Chłodnica jest sprawna, ładna i tania ! Odpadło mi wiele kłopotu związanego z szukaniem załatwianiem itp!
Teraz jedyny płyn jaki będę dolewał to piwo do szklanki Slaw-a gdy się spotkamy
kamil.k - 2007-07-22, 07:31
Wielkie dzieki dla marka za kable do soczewek
slawo - 2007-07-22, 11:06
ogromne podziekowania dla sosenki - Kasiu jeszcze raz bardzo ci dziekuje za Twoja pomoc!
MARTINEZ - 2007-07-22, 11:59
Podziękowania dla wszystkich klubowi czy.
za lekcje kultury i zasad
dla 10ciu osób dzięki którym przestałem być KLUBOWICZEM(i wiele zrozumiałem)
dla 7miu że nie zainteresowali sie problemem i nie mieli zdania i klikali na "nie wiem".
a w szczególności dla tych z którymi rozmawiałem i patrząc mi w oczy mówili jedno a na forum robili drugie.
Szczególne podziękowania dla Kirka za całokształt.
pozdro dla 9tki osób które głosowały za tym abym pozostał
r3kin - 2007-07-22, 14:26
Podziekowania dla Ubota za siłowniki centralnego zamka.
KAMILOS - 2007-07-22, 21:19
Wielkie dzięki dla Rekina za zacisk i magiel do mojej beemki
Bajka - 2007-07-23, 15:59
wielkie dzięki dla Kirka za piątkową gościnę... za to, że oddał swoje łóżko... a jego łóżko wyglądało tak
dzikus - 2007-07-23, 20:34
Przyłączam sie do podziekowań Kiras... ...następnym razem pijesz do końca i bez sciemniania...
lesiek - 2007-07-25, 09:41
Wielka dziekuwa do Wrony za goscine i nakarmienie głodnego
Dla żony Wrony - Marzeny za dostarczenie mnie do Radzynia w jednym kawalki i wogole za caloksztal wam dziekuje
Pozdrawiam
Bagor - 2007-07-26, 01:08
Wielkie dzięki dla Lorda Łukasza za markowe części w świetnych cenach
Kosa - 2007-07-30, 14:06
Wrona dzięki za lampki
Bruner dzięki z przesyłkę
pozdro
sasqaczking - 2007-07-31, 16:04
Wielkie podziekowania dla WRONY za zrobienie mi BLACK BOSCHY (i to na kacu ) jeszcze raz dzieki oraz pozdrowienia dla MARZENKI
MARTINEZ - 2007-07-31, 16:08
Wielkie dzięki za wstępne sprawdzenie stanu jakości betki do sprzedania w Kielcach!
betka zgodna z opisem HENREGO i sprzedającego
betka została kupiona
dzięki HENRY pozdro
Henry bardzo mi przykro ale na kawkę nie zajechałem o strasznie nam sie spieszyło.
henry - 2007-08-01, 17:48 Temat postu: *** Witam Dzieki ,że wszystko sie udało i jesteście zadowoleni.A co do kawy ..................z fuchy wróciłem wczoraj po 22-ej , czyli i tak byłem "nieosiągalny" ......Pozdrawiam .......Heniek
oprych525i - 2007-08-01, 19:19
Wielkie dzieki dla MARTINEZ za znalezienie czasu , chec pomocy koledze w
potrzebie , chwilowa zamiana przeplywek i juz blizej do postawienia diagnozy.
Trzeba sie koniecznie ustawic na jakies jak na Płowieckiej kiedys.
Ps. Niechcesz sie zamienic na felgi
ChriS - 2007-08-01, 19:59
Podziękowania dla Menela za pomoc w szukaniu przesyłki dla mnie.
Skorpionka - 2007-08-05, 21:55
Wielkie podziekowania dla Zioła 56, za bardzo miłe popołudnie w Krakowie. Oprowadzenie po dotąd nie znanych,a bardzo ciekawych miejscach. Za pyszna i kawe i równie pyszny deser Z jego dżentelmeńska postawe i wogole za wszystko.
Dziekują
Anitka i Basia Skorpionowe
PS. Specjalne podziekowania od Skorpiona za opieke nad dziewczynami
Robsy-M-Technic - 2007-08-05, 22:00
Podziękowania dla Wrony za po pilotowanie i dostarczenie mi wspomagania do mojej beemki Pozdrawiam.
Miro - 2007-08-05, 22:04
Dzieki BOGUŚ za m-techa.
Menel - 2007-08-05, 22:11
OSTRY , wielkie dzieki za uzyczenie 740stki do slubu mojej kolezanki i za niezly lans podczas slubu
[ Dodano: 2007-08-05, 23:47 ]
sasqaczking - 2007-08-06, 14:25
Wielkie podziekowania dla UBOTTA za odstapienie mi chlodnicy oraz za przyspawanie nowego tlumika koncowego
Lord Lukasz - 2007-08-11, 10:56
Mega wielkie podziękowania dla Wrony za wkład do soczewki
Sosen - 2007-08-11, 22:11
Sławo, dzięki że zawsze o mnie pamiętasz
Bruner - 2007-08-15, 22:05
Chris, dzieki za wycieczke do Kielc
Oraz dla Piotra 1, Frantica, Lukasa I jeszcze raz Chrisa za miejsce na prawym fotelu i mozliwosc zasmakowania sportowej jazdy
ac_kotlet - 2007-08-16, 14:13
Podziękowania dla Mariusza ze Szkocji za info o 740i
yoshi - 2007-08-16, 15:36
dzięki dla Rafała, bez którego moje ele szybki leżały by nadal w kartonie
Miki - 2007-08-18, 19:44
chcialbym bardzo podziekowac dla Grzesia za jego stara przeplywke z dostawa do domu
Skorpionka - 2007-08-19, 21:25
Chcialam podziekować Zioło 56 oraz Eweliny za super weekend w Krakowie, pełen atrakcji , pozostawiajacy wiele wspomnien. Za to ze odstapił mi swoje łozko, a spał na kanapie Za pyszne sniadanie i wogole za wszystko
Równiez podziekowania dla Brain69 i Brn69 za super piatek dla MŁODEGO za to ze znosił moje gadanie hehe Ogólnego i Agaty za przyjecie w domu i superr zabawe przy grillu i radiu VoX
Dziekuje Anitka
Adi - 2007-08-20, 08:03
Wielkie podziękowania dla Frantica za płytkę z filmem
slawo - 2007-08-23, 19:50
kolejne wielkie dzieki dla chrisa, za wydech, za gwint!!!
ogolny - 2007-08-23, 22:21
henry-dzięki za odwiedziny w hotelu.Jesteś O.K.
ogolny - 2007-08-24, 15:04
Ktoś tu jest zazdrosny
krzysiek e34 - 2007-08-24, 16:02
podziekowania dla Waklera za awarie nogi na ostatnim spotkaniu literackim
krzysiek e34 - 2007-08-25, 15:29
dzieki wszystkim co byli na srebrnym,za fajną zabawę
Adi - 2007-08-26, 21:51
Dzięki wielkie dla Yakuzattiego za dostarczenie z Krakowa listew i dla jego Mamy za pyszną kolacyjkę
Yakuzatti - 2007-08-26, 23:17
Wielkie dzięki dla Adiego za podwiezienie mnie pod sam dom i za wizytę na kolacji
kuzyn - 2007-08-30, 21:42
Dziękuje Pawłowi E30 za sprawną akcję "laweta"
oraz
Dzięki dla Menela za pomoc (już Ty wiesz turasie)
pozdrawiam
r3kin - 2007-08-31, 22:07
Wielkie podziękowania dla Piotrka e30 za dostarczenie mi błotnika .
Kujon - 2007-09-01, 23:17
Ja chciałbym podziękować Kamilowi z Warszawy, Ostremu oraz pozostałej warszawskiej ekipie za bardzo sympatyczne przyjęcie mnie dziś w związku ze ślubem Mariusza i Asi
Dzięki chłopaki
brain69 - usunięty - 2007-09-03, 03:03
dzięki dla urbiego za udostępnienie komputera i kawe
BADYL - 2007-09-03, 08:15
A ja dziękuję Marasowi za wożenie moich 4 liter obie strony,Marioli i Heneremu za telewizor 106 cali i niezła obsługe gastronomicza.
Dzieki dla Budków za stołek z autoalarmem i niezła wyżerke.
PS.Waszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BM 6 - 2007-09-03, 15:17
Naszym wspaniałym kierowcom.....SOSEN, PIOTR_1, NERWOWY, HENRY..... w ich wspaniałych maszynach... za równie wspaniałą, emocjonującą jazdę.....wielkie, ogromne podziękowanie.
"Babci Basi" ... tej od BUDKÓW - Niezabudków z Gdyni buziaczki za wspaniały placek ze śliwkami, podobno z grilla, zrobiony "na prędce" - rewelacja!
ogolny - 2007-09-03, 15:52
Dziękuje zarządowi za obcinke
High-Tech - 2007-09-03, 16:11
A ja dziękuję dobrym duszkom, którzy odprowadzili mnie pod domek 24.
DZIĘKI.
Yakuzatti - 2007-09-03, 17:51
Wielkie podziękowania dla Belisamy i Boba za wożenie mojego tyłka w obie strony, nocleg w domku w Borsku oraz w Warszawie.
Dzięki dla Lukasa, za konkretną jazdę powrotną
I jeszcze raz wszystkim tym, bez których ten zlot by się nie odbył
Skorpionka - 2007-09-07, 16:39
Wielkie dzięki dla Hartge za naprawy w samochodzie
Wielkie dzięki dla Puza za części do autka
urbi - 2007-09-07, 16:48
spoko ja dziekuje siostrze za obiad przedwczoraj ... do dzis mnie na nogach trzyma !
dzieki dla wszystkich za wszystko szczegolnie dla brajna i brn za zabranie mojego dupska do borska, dla korzucha za barszczyk w ciezki sobotni poranek, dla chrisa za zagotowanie wody i uzyczenie kubka, dla nerwowego i jego kobiety za poranne jadlo, korzucha za millery, fajki i towarzystwo, dla kirka za to ze czasami na mnie czekal jak biegal na swoich dlugich nogach po osrodku, dla kogos za super winko w butelce po oranzadzie, dla organizatorow za zorganizowanie i dla wszystkich innych o ktorych nie napisalem a przyczynili sie do tego ze tak milo spedzilem (nie zdechlem z glodu i pragnienia) pierwszy weekend wrzesnia w borsku wielkie podziekowania ! jestescie wszyscy wielcy
SZACUN !
frantic - 2007-09-11, 23:12
dziękuje Ubotowi, Ogólnemu i Lukasowi za pomoc przy zakupie, oględziny, i przywiezienie mi zawiechy z Warszawy
ogolny - 2007-09-12, 19:26
Henry,Ubott,fantic- dzieki za wszelkie wskazówki co do gazu ale i tak nie rabota.
Bruner - 2007-09-18, 11:15
Dzieki dla Kafarka za uzyczenie dupowozu
Łukasz - 2007-09-18, 11:17
Brunerowi i Marasowi wielkie dzięki za wiedzą co
sasqaczking - 2007-09-18, 16:04
Chcialbym serdecznie podziekowac UBOTTOWI za reperacje rozrzadu w mojej bejcy
Jeszcze raz wielkie dzieki
BM 6 - 2007-09-23, 19:50
Podziękowania:
- dla Yaku za szatę graficzną na dyplomy i ID I Mazowieckiego Zlotu BEEMKA-KLUB,
- dla Korzucha za dostarczenie na czas dyplomów i ID,
co widać na zdjęciach w relacji ze wspomnianego zlotu.
RoboCop - 2007-09-25, 11:53
Wielkie dzięki dla PUZA i BRUNERA za części
a OGÓLNEMU za przywiezienie...
kafarek - 2007-09-25, 19:38
Podziękowania dla Kirka i Pscolki za dach nad głową i pilotaż po Wawce. No i Marasowi z połową za wyśmienirte towarzystwo
ubott - 2007-09-29, 21:41
WIELKIE DZIĘKI dla sasqaczking'a za pożyczenie samochodu z hakiem!!!!!!!!!!!
oraz dla wrony za cały dzień ciężkiej pracy przy wyciąganiu motorka
JESZCZE RAZ DZIĘKI!!!!!!!!!!
ogolny - 2007-09-30, 08:10
Wielkie dzięki dla puz-a za autko
chris-dzięki za naklejiki i gadżety
BADYL - 2007-10-01, 10:52
Dzieki dla LUKASa od mojej siorki juz ty wiesz za co hehehehe
Pscolka - 2007-10-01, 18:39
Dziekuje wszystkim którzy byli na naszej (mojej i Brunera urodzinowej i Edzi imieninowej) imprezce za super mega fajna zabawe
Dziekuje również za prezenty
Ps: po kotku, pszczółce, swince i krabiku teraz choduje slimaka mam nadzieje ze tym razem nie zdechnie i nie peknie z przejedzenia hihi ( kto byl wie o czym mowa )
ps: kto ma zdjecia to ja poprosze najpierw do ocenzurowania
Pablo325i - 2007-10-01, 18:46
dzięki dla Ubotta za jeżdzenie za miską olejową dla mnie
Buła - 2007-10-03, 20:00
Dziękuje Lukasowi i lysemu174 za pomoc przy wymianie paska rozrządu.
lesiek - 2007-10-07, 14:33
Wielkie podziękowania dla Jerzego za dociagniecie mnie do namiotu Dla Kamila328 za śmiertelną dawkę humoru, dla Yakuzattiego za podtrzymywanie towarzystwa dla Jamesa za spodnie ( nie wnikajcie w szczegoly ) Dla XEONA za pomoc w rozstawiu namiotu i poczestowanie browarkiem Dla żony/dziewczyny Kujona za rundke cabrio wokol rynku Ale Alexiliego za poranne driftowanie (o 7 rano )
Ale nawieksze podziekowania dla organizatorow za wspaniala impreze
Dziekuje rownierz wszystkim o ktorych tu nie napisalem, ale jak sobie przypomne co sie dzialo wieczorem, to napisze więcej
Yakuzatti - 2007-10-09, 18:29
Wielkie podziękowania dla (Tanów 2007) :
alexila i zioła za inicjatywę podrzucenia mnie do Tarnowa.
Alexil, dzięki za grzanie w nocy w aucie, za poranną sesję driftu po mieście.
lesiek, za towarzystwo w i świetny klimat na imprezie,
James, za chętną jazdę o 7 rano za driftującym alexilowym 325i
xeon, za jazdę w cabrio na pasażera, pomoc przy rozstawianiu namiotu (bez % się nie odbyło) i ogólnie za sporo informacji odnośnie Twojego motoru w cabriolecie
Kujon, Kamil, Kamil328, wiechue30, xeon, Ania, Kruszyna, alexil, za konkretnie spędzony wieczór/noc.
I tym wszystkim kogo nie wymieniłem, a przyczynili się do tego, że tak miło spędziłem czas - DZIĘKI!
center - 2007-10-12, 16:47
dzieki wielkie dla BRUNERA za oprowadzenie mnie z ekipa po gdansku i wyslanie na molo w sopocie, dawno nie bylem nad morzem i brakowalo mi tego..nie ma co, na wakacje do sopotu bedzie trzeba wpasc
korzuch - 2007-10-21, 17:47
yo!
Dziekuje za wzmianke w BMW TRENDS dla SKORPIONÓW respekt i szacunek za pamięć
Kujon - 2007-10-22, 12:32
a ja dziękuje Łukaszowi z Tarnobrzegu , za dostarczenie do mnie nie małej przesyłki z Warszawy
lesiek - 2007-10-22, 18:05
A ja dziękuje temu wyżej, czyli Kujonowi Za wysłanie mojego plecaka, co go nie umyślnie (czyt. po pijaku ) zostawiłem w ośrodku (jak to Yaku nazwał) pod Jabolami podczas zlotu w Tarnowie
Dziękuje Ci Kujonku jeszcze raz masz u mnie duuuuzy browar
sybir - 2007-10-29, 20:45
Podziękowania dla wiechue30 za prezent w postaci głośniczków
sie ma
Skorpionka - 2007-10-30, 21:00
Wielkie podziekowania dla Zioło 56 za cudowna niedziele, za tą naszą 4 randka(przed nami jescze 46 ), która odbyła sie w wyjatkowych okolicznościach, bo na stadionie Wisły podczas meczy Wisły z Legią. Wrazenia niesamowite, mam do dzis wspomnia, dziekujemy CI za wszytsko.
Ja szczegolnie za ta hebratke ananasowa w wielkim kubku z Kłapouchem
i ta refleksyjna muzyke
Dziekuje Anitka wraz z mama i tata
[ Dodano: 2007-10-30, 21:28 ]
Andrzejku bardzo Ci dziękuję za niezapomniane chwile na stadionie Wisły.
Miałam okazję być po raz pierwszy na takim meczu i po nim zostanę chyba kibicem Wisły. A to wszystko dzięki Tobie
Jesteś wielki
Basia.
orzel811 - 2007-11-12, 22:57
wielkie podziękowanie dla wrony
za zrobienie krzyży( które są rewelacyjne )do black helli oraz za ogólną pomoc stokrotne dzięki
pozdrawiam
Grzesiek - 2007-11-17, 12:08
wielkie dzieki dla WRONY za swietnie wykonana black helle i UBOTA za zakupy w ASO JESZCZE RAZ DZIEKI CHLOPAKI
ziolo56 - 2007-11-25, 14:15
podziekowania dla ogólnego za pomoc w naprawieniu czegos co ponoc jest nie naprawialne..
hehe polak potrafi...
metaldaw - 2007-12-08, 19:53
Wielkie dzięki dla MARASA za odebranie nas z lotnicha oraz za dowiezienie nas na nie kilka dni później.
Podziękowanie dla Brunera za zrobienie zakupu i dostarczenie towaru.
Dzięki dla Kafarka, Brunera i Marasa za udaną imprezkę po której cały następny dzień dochodziłem do siebie ale tak to jest jak chce się nadrobić zaległe spoty
Wielkie dzięki dla was chłopaki i do zobaczenia
Justa E-30 - 2007-12-17, 22:59
Chcialam serdzecznie podziekowac
MAREKFl jeszcze raz dzieki za plytke z programami
Pozdrowionka Justa
korzuch - 2007-12-23, 10:36
dziekuje za pomoc w transporcie gratów dla CHRISA dzięki kolego jakos sie zrewanzuje w miare możliwosci
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-12-23, 10:47
Chciałem podziękować dla Wrony i Yosiego za teoretyczną pomoc w montażu elektrycznych szyb i lusterek. DZIĘkI
Dziękuje również dla WÓJA za pomoc w montażu. luster, szybek alarmu i centralnego.
casus maximus - 2007-12-31, 10:53
chcialem serdecznie podziekować ogólnemu, markowifl, adammowi, pietrkowi za przybycie z tak daleka na ślub moj i justyny. bardzo miła niespodzianka. jeszcze raz wielkie dzieki.
ps. jesli kogos pominałem tzn ze w ferworze walki nie zauwazyłem, ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie gdyz bylem dosyc spiety.
marekfl - 2007-12-31, 10:55
casus maximus napisał/a: | chcialem serdecznie podziekować ogólnemu, markowifl, adammowi, pietrkowi za przybycie z tak daleka na ślub moj i justyny. bardzo miła niespodzianka. jeszcze raz wielkie dzieki.
ps. jesli kogos pominałem tzn ze w ferworze walki nie zauwazyłem, ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie gdyz bylem dosyc spiety. |
Piotrek cala przyjemności po naszej stronie ze moglismy tam być
Pietrek - 2007-12-31, 11:40
Dziękuje serdecznie Ogólnemu za transport do Częstochowy i spowrotem
ChriS - 2007-12-31, 17:10
Slawo dzięki za nowe życie mojego komputerka
Bartas - 2008-01-02, 21:18
A ja jestem dozgonnie wdzięczny koledze BMW za zajefajną podsufitkę (w dobrej cenie ) ze wszystkimi dodatkami, bajerami itd od Em Trzy do mojej niuni
WIELKIE DZIĘKI
lokiecgb - 2008-01-14, 08:18
wielkie dzieki dla PUZA za podeslanie schematu do mojej m52 .
wykazal duzo cierplliwosci co bedzie mu wynagrodzone przy pierwszej okazji
[ Dodano: 2008-01-14, 08:21 ]
osobne podziekowanie dla luk325 bez niego maszyny bym nie odpalil .
Gasper - 2008-01-14, 11:37
Dziękuję Tomcatowi, Dori, Mario z żonką i Ciechanom za wielkie wsparcie w sylwestra. Nie wiem co by było bez Was...
Bruner - 2008-01-15, 17:32
Wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy pomogli mi w poszukiwaniu auta, za ogledziny, cenne rady i wskazowki, i wypatrywanie godnych uwagi sztuk i znoszenie mojej upierdliwosci
Melis, Casus Maximus, Maras, Jaqub. Grzesio, Yoshi, Lukas, Przemass, Mucha, Cyryl - chyba nikogo nie pominalem
nokerman - 2008-01-15, 18:12
Bruner napisał/a: | chyba nikogo nie pominalem |
mnie - wspierałem cię Duchowo
BARABUS - 2008-01-15, 19:43
Podziękowania za pomoc techniczną dla BMWM oraz PUZa
.... to dzięki waszej pomocy w końcu odpaliło M20B25 teścia
Bruner - 2008-01-15, 21:09
No i oczywiscie podziekowania dla Nokera - za duchowe wsparcie w trudnych chwilach
Melis - 2008-01-19, 22:56
Chciałbym podziekowc PUZowi za transport i Adrianowi (nałóg jeden... )za sprawy montażowe i w powrotnej stronie równiez ale i tak musiałem jeszcze 0.5 kupić w G-D zeby sie dobic
Lord Lukasz - 2008-01-20, 12:52
Mega Wielkie podziękowania dla Grzesia i Cypiska ze transport felg dla mnie z Wawy do Sanoka
Yakuzatti - 2008-01-20, 12:55
Wielkie dzięki dla Belisamy i Rafała za transport z centrum Wawy do domu, 3 noce na łóżku, obiady itd itp
Nie wiem jak Wam się odwdzięczę!
i dla Nokermana za transport z Wawy do Otwocka! Tobie też stawiam
pozdro!
Kosa - 2008-01-21, 12:23
Wielkie PODZIĘKOWANIA dla AdrianaE30 za listewki
BM 6 - 2008-01-21, 16:40
Yakuzatti napisał/a: |
i dla Nokermana za transport z Wawy do Otwocka! Tobie też stawiam
pozdro! |
No, no!!! Coś podobnego!!!......... A w Telewizji mówili, że ..... to wiagra stawia
Yakuzatti - 2008-01-21, 18:41
BM 6 napisał/a: | No, no!!! Coś podobnego!!!......... A w Telewizji mówili, że ..... to wiagra stawia |
Ha ha ha
cedro23 - 2008-01-24, 00:19
Ogromne dzięki dla PUZA i ŁOKCIA dzięki którym po swapie podłączyłem Ews i bestia ożyła...auto stało miesiąc w warsztacie i nie umieli zrobić a tu prosze pomoc z forum okazała sie bezcenna auto po paru minutach było gotowe do jazdy
frantic - 2008-01-28, 09:13
podziękowania dla zioło56, młodego, wiechue30 za wycieczkę do Bełchatowa po mój nowy nabytek
Bagor - 2008-01-28, 13:56
Podziękowania dla Adminów za to, że dzięki nim odpoczniemy na jakiś czas od "mądrości" leśka
Marzena - 2008-01-30, 09:29
Wielkie dzięki dla ubota i bobów za pomoc przy złomku
wrona - 2008-02-03, 19:21
wielkie dzieki dla cypiska za pomoc w trasie, wlozeniu i zdjeciu jednego szrota z laweciaka
pozdro
mattim_bmw - 2008-02-03, 19:46
Wielkie dzieki dla Szef_22 za odstapienie Mtecha, bo okazało sie sie kupilismy go i czekamy za tą sama przesyłka od tego samego łepka mega debil sprzedaje ta sama rzecz dwum osobom naraz, ale nie przewidział ze obie osoby sie znaja . Kolega odstapił od zakupu, dzieki wielkie ze pomogłes to załatwic
pozdro
Mlody - 2008-02-03, 20:19
Wielkie dzieki dla Markafl za transport do wyrazowa
lesiek - 2008-02-04, 10:23
Dziękuje brainowi69 za transport z domu do wyrazowa i spowrotem
Cypisek - 2008-02-04, 10:31
wrona napisał/a: | wielkie dzieki dla cypiska za pomoc w trasie, wlozeniu i zdjeciu jednego szrota z laweciaka
pozdro |
Wielkie dzięki dla Wrony za podwózkę do Lublina
Bajka - 2008-02-06, 09:48
Wielkie dzięki dla Lukasa za szybką diagnozę telefoniczną usterki w czerwonym paraliżu
kafarek - 2008-02-06, 13:45
Podziękowania dla Barabusa za komplet tarcz, klocków i okładzin potrzebnych do hamulowania w mojej Etce
Podziękowania dla Puza za oryginalną gaśnicę i mocowanie pod sportsitze do mojej 7er
Podziękowania dla Przemassa za cynk o lampach do wąskiej
lokiecgb - 2008-02-06, 13:50
wielkie dzieki za wysoka frekwencje na BMW WINTER CUP . DLA WSZYSTKICH KTÓRZY DOTARLI .
BM 6 - 2008-02-08, 19:26
Podziękowanie dla NOKERMANA za ciekawe informacje o BMW w dziale Newsy.
http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=28785
Przemass - 2008-02-09, 10:29
Wielkie yo dla Boba za miłe spotkanko
rogaś318 - 2008-02-10, 10:54
Wielkie DZIĘKUJĘ dla Bajki i Lewy'ego!!
Dziękuję za pamieć i życzenia!!
center - 2008-02-11, 00:20
dziekuje Centrum Powiadamiania Ratunkowego w Katowicach i policji, dzieki ktorym spod numeru 112 szybko i skutecznie spelniajac swoj obywatelski obowiazek przyczynilem sie do zlapania 2 zlodziei radj samochodowych
jestem z Policji i z siebie dumny
takich reakcji zycze kazdemu, 15min poswieconego czasu, 2 kradziei mniej na ulicy..
Adi - 2008-02-13, 17:58
Podziękowania dla Lorda Łukasza za części i ich transport do Zabrza
Lord Lukasz - 2008-02-14, 09:23
Polecam sie na przyszłość
Przy okazji podziękowania dla Xeon-a za eskorte przez kraków
Adi - 2008-02-14, 19:24
I jeszcze podziękowania dla Centera za płytkę z wakacyjnego spotu
center - 2008-02-20, 23:36
wielkie dzieki dla Marcina, ktory nawet nie pochwalil sie ze pracuje w bawarii w katowicach i dzisiaj go tam przyfilowalem i dostalem super znizke
jeszcze raz dzieki, bede tam teraz czesciej wpadal
slawo - 2008-02-22, 15:11
WIELKIE DZIEKI DLA SOSENA!!!!
za goscine i za prezent !
dzieki przyjacielu
[ Dodano: 2008-02-24, 14:56 ]
OGROMNE PODZIEKOWANIA DLA BOBA ORAZ BELISAMY ZA SZYBKA POMOC
jestescie super, bez was dziewczyny usiadly by tam i plakaly!!!
jeszcze raz dziekuje w swoim i ich imieniu!!!!
G-R-Z-E-Ś - 2008-02-26, 10:03
Wielkie dzięki dla wiechue30 za dyferek ! I znowu moge smigać
jaqub - 2008-03-02, 22:48
DzieX dla Grzesia za lansik po miescie w jednej z najladniejszych e30 4d
Grzesio - 2008-03-03, 23:27
jaqub napisał/a: | DzieX dla Grzesia za lansik po miescie w jednej z najladniejszych e30 4d |
To była dla mnie przyjemność
Pietrek - 2008-03-04, 10:35
Dzięki dla Cypiska za znaczki !!
Bajka - 2008-03-04, 18:30
Wielkie dzięki Henremu za gościnę przez weekend, markowifl za profesjonalne oprowadzenie po mieście i sesję w CKmie , adammowi za pełnienie funkcji kierowcy (następnym razem jeździmy taksówką i tańczymy disco! ), a także Lukasowi za tradycyjnie ekstra podróż, super zabawę na torze pomimo awarii, śniadanie do łóżka i wymianę termostatu, pozycji oraz naprawę kontrolki ręcznego i bycie mechanikiem on lajn
ogolny - 2008-03-05, 07:09
Podziękowania dla ziolo56 i G-R-Z-E-S ka, za wspólny wypad do knajpy.
G-R-Z-E-Ś - 2008-03-05, 09:33
ogolny napisał/a: | Podziękowania dla ziolo56 i G-R-Z-E-S ka, za wspólny wypad do knajpy.
|
Wiesz że zawsze możesz liczyć na mnie
jaqub - 2008-03-08, 09:12
MEGA DZIEKI dla GRZESIA za opieke i transport moich feleczek
Grzesiek - 2008-03-09, 13:17
Wielkie dzieki dla WRONY za telefoniczne stwierdzenie usterki
kafarek - 2008-03-09, 14:54
Wielkie dzięki dla Sosena za poratowanie i ekspresową wysyłkę zacisku do mojej 7er
Idealnie bracie!
henry - 2008-03-14, 18:27 Temat postu: special ....Specjalne podziękowania dla LUKASA za załatwienie , kupno i dostawę loco mój garaż specjalnych długich "szpilek" 100 mm do mojego "wyscigowego" Fiaciora.....Miło liczyc na prawdziwych przyjaciół z Klubu PZDR - henry
KAMILOS - 2008-03-17, 00:45
Wielkei dzięki dla Tigre0070 za graty do mojej beemki.
Pozdro
ubott - 2008-03-17, 09:48
wielkie dzieki dla Lukaszka320 za kolka do polatania bokiem!!!
jaqub - 2008-03-17, 16:24
dzieX dla LESKA... on wie
Łukasz - 2008-03-17, 16:31
Rafał und Karolina - dzięki za pomoc przy kupnie Małej Białej
ogolny - 2008-03-19, 06:32
frantic dzięki za fajere do mojego SEX AMBULANSU
Bajka - 2008-03-20, 13:06
Mariolce (BM6) za niedzielną kolację. Od niedzieli wiemy z Lukasem, że poza nalewkami można u Mariolki dostać i inne przysmaki
slawo - 2008-03-23, 01:40
Wielkie dzieki dla Puza za kawke oraz poratowanie czesciami do beemki!!
prawdziwych porzyjaciol poznaje sie w biedzie!!!
jeszcze raz dzieki !
Bajka - 2008-03-24, 16:59
Podziękowania dla ubocika za polerkę moich felg i sobotnie spotkanko z tym jakże miłym, sympatycznym, skromnym, uczuciowym i jak to było dalej?! człowieczkiem
jaqub - 2008-03-27, 23:33
MEGA DZIEKI dla DANIELa325
slawo - 2008-03-31, 13:25
wielkie dzieki dla chrisa za graty do beemy
oraz naklejke
henry - 2008-03-31, 18:06 Temat postu: Prezesowi RN .........A ja dla Slawo specjalne podziekowania za piekny gong do mojego OBC II. Normalnie chce sie zyc , jak sie mamy takich przyjaciół ............Dzieki Sławku ............Pozdrawiam - Heniek
BIZON - 2008-04-02, 19:41
Wielkie Dzięki dla Kacpra 525 (kfas-a) za skrzynie którą musiałem wymienić w trasie!
Ale także wielkie dzięki dla RoboCopa za zaangażowanie i pomoc we wszelkiego rodzaju info itd. dzięki dla Tomcat-a944 za tel., dzięki dla PUZ-a za info o skrzynce, no i dzięki za chęć pomocy dla Yakuzatti-ego.
Bez nich chyba bym popłynął z kasą...
grrubby - 2008-04-13, 18:50
A ja chciałbym podziękować marselowi 2279 - dzięki stary za pomoc,za swój stracony czas dla mnie i za fachowych ludzi,którzy podpowiedzieli i poradzili co mam zrobić z tym fantem.
Jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam
slawo - 2008-04-18, 21:20
wielkie podziekowania dla andrzej walcz za pomoc w dlubaniu przy aucie!!!
piotrek528 - 2008-04-22, 14:41
Wielkie podziękowania dla Wiechae30 za super wzmacniacz i pomoc w jego podpięciu
Pozdro
tomcat944 - 2008-04-22, 17:58
hej,
podziekowania dla Bobika i Karoliny za goscine i dowiezienie na miejsce...
pozdrawiam i zapraszam do siebie....
Melis - 2008-04-28, 21:41
Duże podziękowania dla WRONY za to ze uratował mnie przed tajwanskim bublem...
pozdr
urbi - 2008-04-29, 00:55
podziekowania dla Lorda Lukasza za zalatwienie rurek do mojego wozidla
oraz zalegle podziekowania dla Tomcata za goscine w jego pieknym miescie Zielonej Gorze, podwozki i oprowadzenie po rynku ! milo bylo spedzic ten czas z Wami i do dzis bardzo milo go wspominam !
wiellkie dzieki rowniez dla Wiecha za wszelakie pomoce szczegolnie za ta po wlamie do mojej e30 ! rosnij duzy majster !
pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci wyzej wymienionych !
ogolny - 2008-04-30, 09:54
G-R-Z-E-Ś dzięki za wulkanizacje
G-R-Z-E-Ś - 2008-05-06, 17:46
Łukasz polecam sie na przyszłość
ubott - 2008-05-12, 09:06
wielkie dzieki dla chrisa za szkielka
pozdro
Yakuzatti - 2008-05-12, 09:17
dzięki dla zioła i Robocopa za transport z/do Torunia
i dla pozostałej ekipy, z którą się świetnie bawiłem!
lesiek - 2008-05-12, 13:47
Wielkie podziekowania dla wszystkich których poznałem, dla wszystkich z którymi piłem itp Później napisze wiecej
ogolny - 2008-05-13, 06:01
PODZIęKOWANIA dla :
-stekmena i mikiego za transport do domu
-PUZ dla Ciebie za zlawetowanie mojego ambulansu ( będzie dobrze)
wrona - 2008-05-13, 08:20
wielkie dzieki dla Anety i Puza za obiadek, popołudnie nad Wisłą i tonę kurzu na aucie
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-05-13, 09:34 ]
wrona napisał/a: | wielkie dzieki dla Anety i Puza za obiadek, popołudnie nad Wisłą i tonę kurzu na aucie
pozdrawiam |
jo, no i za cień
Marzena - 2008-05-13, 08:36
to napisałam ja, Marzena
[ Dodano: 2008-05-15, 15:01 ]
Dzięki dla skorpionów za wielkie am, odstąpienie skóry i za całą resztę
HARTGE - 2008-05-16, 02:12
WIELKIE DZIĘKI DLA PUZA za szybką i profesjonalną naprawę naszej rządowej limuzyny
Bandit - 2008-05-18, 18:21
Jeszcze raz wielkie dzięki mareks za umieszczenie artykułu o E53
center - 2008-05-21, 13:55
wielkie dzieki dla [b]chrisa[/] za obejrzenie 7.
dzieki bardzo gdby nie Ty to rąbałbym 1000km na darmo..
jeszcze raz dzięki
ubott - 2008-05-21, 20:53
dzieki dla barabusa za kawke w niedziele
pozdro
wrona - 2008-05-25, 10:44
Wielkie dzieki dla Grzesia z Lublina za dzisiejsze zakupy na gieldzie elektronicznej w wawie
(uratowales mi tylek )
pozdro wrona
slawo - 2008-05-25, 17:41
wielgachne dzieki dla sosena za uzyczenie szpery oraz dla marcina za popoludnie spedzone w kanale i walke z wymiana!
Melis - 2008-05-25, 21:58
Podziekowanie dla PUZa za potrzebne graty i jeszcze coś z nimi zwiazane...
Dobrze ze są jeszcze dobrzy ludzie
pozdro
marcinek_89 - 2008-05-31, 12:27
Wielkie dzięki dla LUKASA za poświęcenia jego czasu przy obejrzeniu mojej beemki, a także za pomoc i doradzenie
Dzięki i podrawiam
Piotrw85 - 2008-06-09, 16:27
Wielkie podziękowania dla Lorda Łukasza za załatwienie mi części oraz za umówienie z dobrymi fachowcami auto prowadzi się teraz świetnie
Sosen - 2008-06-10, 20:17
Chris wielkie dzięki przyjacielu za prezent w postaci kompletu felg 17"!!!! Jesteś wielki chlopie!!
Pozdro
Sosen
BADYL - 2008-06-19, 15:40
Wielkie podziekowania dla DARCO za udostępnienie garażu,narzędzi oraz pomoc przy wymianie gratów w aucie.
PS.Absynt czeka
Bruner - 2008-06-30, 18:09
Wielkie dzieki dla Cypiska za oprowadzenie po Lublinie. Nastepnym razem moze uda sie zostac na dluzej
henry - 2008-07-01, 18:51 Temat postu: SPECJALNE DLA PUZ'A ...............SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA KRZYSIA NASZEGO ARTYSTY - SWAPOWICZA...........
Krzysiu , dla Ciebie ,ale również dla Anetki , Asi i Adriana za to ,że po Lesku zechcieliście przejechać przez Kielce , co pozwoliło mi :
1. Nie brac dodatkowego dnia wolnego w pracy na dostarczenie auta do Ciebie ,co w swej wielkiej łaskawości zrobiłes akurat osobiście..........
2. zaoszczędziłes mi powrotnego "tłuczenia się " ogólnie dostępnymi środkami komunikacji publicznej z Torunia do Kielc
3. Stwierdzić po raz kolejny ,że w Klubie ma się prawdziwych przyjaciół...................
Dzięki , Krzysiu jestes WIELKI.....( i mleka pić nie musisz ) Pozdrowienia dla Was wszystkich .............Heniek
Pietrek - 2008-07-02, 11:37
Wielkie dzięki dla Lorda Łukasza za pasek
Tak samo wielkie dzieki dla Frantica za sprężyny
BADYL - 2008-07-05, 22:16
I kolejny raz dzieki dla Darca za załatwienie chłodnicy.
slawo - 2008-07-07, 22:11
i znow wielkie dzieki za sosena za promocje i ratunek mojego szperunku!!!!
i kasi - za kawusie
jeszcze raz dzieki przyjacielu
henry - 2008-07-20, 19:47 Temat postu: I znów ja.......... .Dzięki ogromne dla :
Po pierwsze dla naszego najlepszego swapowicza w promieniu conajmniej 500 km od Torunia czyli dla Krzysia -Puz'a za "wszczepienie" rewelacyjnego motoru m52b28 i za dodatkowe "bajery" jak chciażby wspomaganie kierownicy ,którego nigdy nie miałem czy rewelacyjna osłona pod miskę ...........
A po drugie........Dla Anetki za popis jej mozliwosci kulinarnych ......Krzyś , tego "Skarbu" czyli Anetki , musisz teraz pilnować ...........Pozddrawiam , było rewelacyjnie !!
Ja w każdym razie jestem w ciężkim szoku znając obecne mozliwości autka .........
I będę powtarzał " KRZYSIU !!! JESTEŚ WIELKI !" - PZDR - henry
PS. I oczywiście wyrazy uznania dla całej "Krzysiowej" załogi !!
Łukasz - 2008-08-08, 12:41
Bobu dzięki za małą pomoc przy moim białym klasyku
BADYL - 2008-08-10, 22:19
Ogromne podziekowania dla METALA ze zakupił mi graty przetrzymał i jeszcze przywiózł mi pod sama chate.
Dzieki.
Robsy-M-Technic - 2008-08-10, 22:35
Podziękowania dla Cypiska za montaż oraz wyprowadzenie wiązki pod el. szybki
G-R-Z-E-Ś - 2008-08-12, 09:18
Wielkie Podziękowania dla Ogólnego i Agaty za zaproszenie na wspaniały festyn dawno tyle nie wypiłem
Mam nadzieje że to powtórzymy
korzuch - 2008-08-18, 11:58
yo!
Chciałem WRONIE podziękowac za plastik do kebaba
Skorpionka - 2008-08-18, 18:40
WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA MARZENKI I WRONY ZA ZAPROSZENIE I WSPANIALE SPEDZONY CZAS RAZEM Z WAMI I BOBEM ORAZ BELISAMĄ W RADZYNIU. OSOBNE PODZIEKOWANIA DLA WRONY ZA UMOCOWANIE CZEGOS TAM...... ZA ŚLICZNĄ KANAPKĘ I FOTELIK (udało sie Irkowi zamontować:)) ORAZ ZA WYDECH. WIELKIE DZIEKI
frantic - 2008-09-01, 23:03
wielkie dzięki za ogromną pomoc dla Tymona, wyratował nas na śląsku z niezłej opresji
dzięki stary!!
Artbrt - 2008-09-02, 11:09
A ja chciałem gorąco podziękować Franticowi, za to że pomógł mi we wczorajszej akcji
no i oczywiście zaocznie Tymonowi - dzięki raz jeszcze za pomoc chłopaki.
sasqaczking - 2008-09-06, 12:38
WIELKIE podziekowania dla UBOTTA za swap z M40 na M42
Jeszcze raz wielkie dzieki
ubott - 2008-09-07, 23:25
WIELKIE DZIEKI DLA CHRISA ZA OPONKI DO MOJEGO PARCHA
pozdro
Tymon - 2008-09-08, 09:27
frantic, Artbrt, żaden problem, cała przyjemność po mojej stronie
Mani - 2008-09-24, 09:10
Podziękowania dla Przemasa i Tomka z Zielonej Góry za oględziny auta, i zaoszczędzone kilometry... Przy najbliższej okazji stawiam
ogolny - 2008-09-30, 05:55
G-R-Z-E-Ś wielkie dzięki za usługi wulkanizacyjne
G-R-Z-E-Ś - 2008-09-30, 08:40
Dla przyjaciół wszystko
henry - 2008-10-06, 18:41 Temat postu: kolejne ........kolejne podziekowania dla Krzysztofa - PUZ'a. Dzieki Krzysiu za pomoc , inicjatywę , za pamięć - dzieki Tobie będę miał ładne , sportowe, podgrzewane fotele...........Gorąco Ci dziekuję - Heniek
slawo - 2008-10-20, 18:41
wielkie podziekowania dla Chrisa za sobotnia prezentacje 850i oraz za piekne toyo proxes do ety
ChriS - 2008-10-20, 20:34
slawo napisał/a: | wielkie podziekowania dla Chrisa za sobotnia prezentacje 850i oraz za piekne toyo proxes do ety |
E to ja dziękuję za konsultację i narzędzia do kompletu.
wrona - 2008-10-20, 22:00
a to te szczesliwe dla mnie "piekne toyo proxes"
slawo - 2008-10-20, 23:07
wrona napisał/a: | a to te szczesliwe dla mnie "piekne toyo proxes" |
haha wisisz mi 1mm bieznika przyjacielu hahaa
mozesz go pozbierac na pasie w Borsku haha
wrona - 2008-10-21, 00:24
w borsku to ja grzyby mogę zbierac
a mm gumy przeliczymy na ml płynów odpowiedzialnych za działanie błędnika
a a poza tym nie zapominaj ze jestes ZEREM
slawo - 2008-10-21, 08:37
wrona napisał/a: | w borsku to ja grzyby mogę zbierac
a mm gumy przeliczymy na ml płynów odpowiedzialnych za działanie błędnika
a a poza tym nie zapominaj ze jestes ZEREM |
a do tego cyniczny i rozwydrzony hahaa
kafarek - 2008-11-08, 20:48
Ja wielkie podziękowania składam na ręce Chrisa za B6... Większe jednak za ich bezinteresowną przywózkę drobne 200km Jak to się mówi, "Radość z jazdy"!
Również dla Cytryna za użyczenie (wielokrotne!) garażu i dla Brunera za jego BETY, bo dzisiaj to się z pomocą nie popisał
DZIĘKUJĘ
Mack` - 2008-11-15, 17:39
Bardzo dziękuje osobie Piotrowi, a w szczególności Marcinowi za przytarganie moich bezcennych alufelg na zimę.
Ps.Wódkę trza w mordę lać smacznego.
[ Dodano: 2008-11-18, 18:39 ]
Dziękuje serdecznie WNT przy wymianie amorków z przód w moim złomie i przy odpowietrzaniu układu chłodzenia .
slawo - 2008-11-29, 21:38
WIELKIE dzieki dla Chrisa za ratunek!!! szukanie linki pol polski i transport do warsztatu!!!
Krzys jestes wielki!!!
Miro - 2008-12-09, 18:39
slawo, Dzięki za kawę na rozbudzenie i gościnę
slawo - 2008-12-09, 20:23
Miro napisał/a: | slawo, Dzięki za kawę na rozbudzenie i gościnę |
sorki ze tak troche na wariata ... zapraszam oczywiscie ponownie
Melis - 2008-12-15, 14:29
Podziękowania dla:
-BRUNERA
-SLAWA
-ADRIANA
(kolejność wg budzenia )
Dziekuję i przepraszam za ranne budzienie...
... ...
henry - 2008-12-16, 19:29 Temat postu: W ramach..... ....W ramach Towarzystwa Wzajemnej Adoracji serdeczne podziękowania dla markafl za całokształt działań przy moim nowym "rupieciu" .......Jak to miło liczyc na pomoc klubowego kolegi , gdy dookoła nikogo takiego nie mam......PZDR - Heniek
marekfl - 2008-12-16, 20:25
henry napisał/a: | ....W ramach Towarzystwa Wzajemnej Adoracji serdeczne podziękowania dla markafl za całokształt działań przy moim nowym "rupieciu" .......Jak to miło liczyc na pomoc klubowego kolegi , gdy dookoła nikogo takiego nie mam......PZDR - Heniek |
Heniu ... tak jak Ci mowilem - Ty wiesz
slawo - 2008-12-21, 22:37
wielkie podziekowania dla sosena i Kasi za odwiedziny i wieczorny lans salonka po miescie!!!! kozacka fura...chyba sie zakochalem
urbi - 2009-01-02, 21:05
dzieki wielkie dla Syntetixa za pozyczenie kola zapasowego pozdro i zyj dlugo
Marzena - 2009-01-02, 22:59
Dziękujemy za mega niespodziankę, jesteście wielcy
wrony
Cypisek - 2009-01-04, 09:59
A ja chciałem podziękować wszystkim, którzy pomagali mi przy wymianie wysprzęglika
urbi - 2009-01-23, 14:50
dzieki dla Łysego za ogladniecie autka dzieki niemu zaoszczedzilismy z kolega 400 km jazdy zeby ogladnac trupa !
niech Ci sie szczesliwie i dlugo zyje
marcinek_89 - 2009-01-24, 20:10
Podziękowania dla LUKASA za zakup dla mnie oleju do szpery
slawo - 2009-01-31, 19:07
Wielkie dzieki dla Jacka za obejrzenie,kupienie felg i wogole poswiecony czas dla mnie
a najbardziej za to ze jak zadzwonilem to nie pytal o nic ,tylko uslyszalem - NIE MA SPRAWY!
Dzieki Jacku!
MAJSU - 2009-03-07, 16:00
Wielkie podziękowania dla MajkaWWA za oponki ! Masz u mnie piwko na zlocie !
Tomala86 - 2009-03-09, 22:29 Temat postu: podziękowania wielkie dzięki za dobrą tranzakcje z marcin_e13 szybko, sprawnie i dokładnie. dzięki i polecam
Szajbaa - 2009-03-10, 10:20
Podziękowania dla Mira za kilka transporcików
tombr21 - 2009-03-18, 22:33
Dzięki wszytkim którzy pomagali przy przekładce i uruchomienia silnika w mim e28, główne prace skończone teraz kosmetyka i porządki, dziś dojechałem do domu ok 350km płynnie i niewielkim spalaniu ok 10/100km przy jeździe 100-130km/h max 180 jechałem, więcej na razie odpuściłem.
Szczególne podziękowania dla Mack` u którego to było robione i "magikom" ltórzy wyczarowali rozwiązanie problemów z elektrykom (nicków nie znam).
Pozdrówki
G-R-Z-E-Ś - 2009-03-19, 16:35
Wielkie podziękowanie dla Ubotta Jesteś Wielki
Krzysiu ty wiesz za co
urbi - 2009-03-28, 18:54
Wielkie DZIEKUJE dla Jacka z Poznania za zrobienie kilku kilometrow i ogladniecie dla mojego kolegi pewnej e30 cabrio
CRC - 2009-03-28, 23:39
Dziekuje za dzisiajsze 16 stropni na plusie, nie wiem komu, ale fajnie ciepło było
Pietrek - 2009-04-03, 16:44
Przeogromne podziękowania dla Slawo ! Człowieku nawet nie wiesz ile mi zaoszczędziłeś wydatków przesyłając krokowca na próbe , to była ostatnia żecz jaką bym podejrzewał że jest zdupiona ! Eta wyjechała wreszcie po 4 miesiącach postoju !
Misja mi się cieszy do tej pory !
wrona - 2009-04-11, 17:38
Ogromne podziekowania dla Jacka z Poznania za zakup dyferka i dla Mira za jego przetransportowanie do wawki . Wielkie dzieki
Grzesiek - 2009-04-25, 20:48
Wielkie dzieki dla PUZa za pomoc w zalatwieniu gratow do beemki. Dzieki
kafarek - 2009-06-21, 08:20
Podziękowania dla High-Techa i Bicepsa za podwózkę BBS'ów i audio dla mojego turasa z Wawy na pomorze! Z felgami nie wytrzymałem i od razu wrzuciłem na auto.. Wygląda zacnie!
Jeszcze raz dzięki!
Przemass - 2009-06-22, 22:19
wielkie dzieki dla Ciechana, Tomcat944 za pomoc w podjęciu decyzji i zakup mojego białego cuda
marcinek_89 - 2009-06-28, 10:13
Wielkie podziękowania dla WI$NIA za pomoc przy poszukiwaniu wiatraka podczas III Mazowieckiego zlotu Beemka Klub na torze w Radomiu.
ogolny - 2009-07-13, 17:54
Podziękowania dla kolegi Mecenasa za usługę lawetą - ostatnia droga IX-a
jurexxx - 2009-07-20, 18:28
Podziękowania dla kolegi Landcar za bardzo szybką wysyłkę miski do m40, która już śmiga na autku
ReNOz - 2009-08-07, 09:00
OGROMNE podziękowania dla użytkownika Valdi80 za przesłanie pięknej kierownicy do mojej e30 Dziękuję Paweł!
Pozdrawiam!
urbi - 2009-08-07, 09:43
dziekuje Bogu ze juz dzisiaj jest piatek !
Yakuzatti - 2009-08-10, 19:58
dzięki urbiemu za nocleg
marcinek_89 - 2009-08-12, 19:57
Podziękowania dla Grzesio za fotel do e30
nokerman - 2009-08-15, 14:26
Ja także dziękuję Grzesiowi G. za fotelik do E30stki
oraz podziekowania dla Sarny za pomocną dłoń w Słupsku
TheKowal - 2009-09-15, 09:56
Podziękowania dla Kruczka za sprawną przesyłkę korbek do e30 !
Koko - 2009-09-27, 23:30
Ogromne podziękowania dla ŁYSEGO który w sobotni wieczór nic nie pił i scholował moja beemke po dzwonie do radomia!!!! oraz dla AGATY za zorganizowanie tymczasowego miejsca spoczynku Glutka jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ
Przemass - 2009-09-30, 22:17
nie zartuj Konrad ze się popsulo auto
PRINS - 2009-11-17, 21:11
oki.tychy wielkie dzieki dla Oktawiusza potraktowal mnie w 100% powznie i moja prosbe. dzieki niemu nie jechalem na darmo po e30. jszcze raz wielkie dzieki
metaldaw - 2009-12-05, 19:28
Podziękowania dla kolegi TheKowal za transport z lotnicha
sasqaczking - 2010-01-14, 19:38
Wielkie dzieki dla UBOTTA za przywiezienie silnika
WNTcoupe - 2010-01-23, 01:30
Dzieki za życzenia urodzinowe
Dixi - 2010-02-17, 22:05
Bloody
Podziękowania za świetną transakcję
Bloody - 2010-02-17, 23:40
I vice versa
Pablo325i - 2010-02-19, 19:09
Wielkie Dzieki dla ziomka Jurexxx
za podanie mi adresu gdzie moge dopasowac swoj kluczyk do bebenka w e30 i zainteresowanie z jego strony czy mi sie udalo
baluciak - 2010-02-19, 23:20
dzieki maciek3er ZA CZESCI TROCHE ICH BYLO
Sosen - 2010-03-30, 19:54
Wielkie dzięki dla CHRIS'a za super szybkie i najtańsze załatwienie sprzęgiełka do babci
Artur C. - 2010-05-06, 21:07
Dzięki za życzenia urodzinowe!
Wanat - 2010-05-10, 18:39
Wielkie dzięki dla Maro za antenkę do e30!
KszyszekN - 2010-05-11, 16:02
podziekowanie dla slawek00022 za graty do m20
MARAS - 2010-07-20, 09:44 Temat postu: Podziękowania dla LUKASA Podziękowania dla kolegi LUKAS, dzięki wielkie jak zawsze na Ciebie można liczyć.
Dzięki za pomoc okazało się że sprzedający auto handlarz wogóle nie posiada go. Wystawił na sprzedaż auto, którego nawet nie można obejrzeć bo go nie ma. Co za palant.
http://otomoto.pl/bmw-330-f-vat-22-C13742399.html
Pablo325i - 2010-07-24, 00:37
MARAS napisał/a: | Co za palant | i debil hehe.
Rozumiem ze ogloszenie ma sluzyc reklamie firmy czy cus.
Niezla jazda heh
LUKAS - 2010-07-24, 05:51
MARAS, od tego są koledzy
Grzesiek - 2010-08-22, 11:12
mega wielkie podziekowania dla UBOTTA za uratowanie mi
Dzieki Krzychu
królik - 2010-08-23, 16:37
Dzięki dla Anity SCORPIONOWEJ za kawkę i ciasteczka
Sosen - 2010-09-01, 09:22
Wielkie dzięki dla Chris'a, na Ciebie zawsze można liczyc
BARABUS - 2010-09-15, 22:41
Podziękowania dla PUZa za załatwienie gwintu do E30, i Dzidziusia za poduszki tylnych amorów
ogolny - 2010-12-10, 07:27
Podziękowania dla DAMIANA z Łodzi ( komandos) posiadający e36 cabrio - za holowanie i kontakt z mechanikiem w Ksawerowie.
HARTGE - 2011-03-02, 13:38
WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA lysy174 za holowanie PASSATA, transport do hotelu, życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie, włożony trud i wysiłek w ten mroźny sobotni wieczór.
PS.
Paweł czuję się zobowiązany
WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA Henrego za użyczenie narzędzi, poświęcony czas oraz gościnę w Kielcach
PS.
Bardzo miłe że na kolegów z BEEMKA - KLUBU zawsze można liczyć
henry - 2011-03-05, 19:55 Temat postu: Dla Ogólnego .Wielkie i serdeczne podziękowania dla Łukasza "Ogólnego" za powrotny transport do Kielc po Walnym w Pabianicach I życzliwość G-R-Z-E-S-I-A ,że nie narzekał na zbyt wydłużoną trasę do Krakowa via Kielce . Nie ma to jak mieć prawdziwych przyjaciół w Klubie .
A nawiasem mówiąc dziekuję w tym miejscu Lukasowi , Cypiskowi i Centerowi za niezwykle miłe dla mnie propozycje odwiezienia mnie jak najbliżej domu po Walnym .
Naprawdę , to wspaniałe , że można na Was liczyć ............Pozdrawiam - Heniek
BM 6 - 2011-03-07, 14:38
Bardzo dziękuję Pawłowi (lysy174) za wspólną podróż z Radomia do Pabianic na Walne Zgromadzenie.
Bardzo dziękuję Michałowi (królik) za wspólną podróż z Pabianic do Warszawy po Walnym Zgromadzeniu.
Rozmowa z Wami dostarczyła mi wielu cennych przemyśleń
Skorpionka - 2011-03-20, 15:15
Ogólny i Agatka , Pawcio i Doda , Ubot i Karola dla was brak słów za spontaniczny przyjazd do mnie na 50 urodziny - certyfikat fantastyczny i jedyny w swoim rodzaju , o kfelkach nie wspomnę. Super Geriawit bardzo wam dziękuje.
BM 6 - 2011-04-01, 10:24
Z dniem wczorajszym nasz kolega Kafarek na własną prośbę przestał być Adminem i nie ma już dostępu do działu klubowego.
W związku z powyższym w imieniu Zarządu BEEMKA-KLUB składam tą drogą podziękowanie za administrowanie naszego forum.
Mam nadzieję, że nawiązane w klubie kontakty nie ustaną z chwilą rezygnacji i będziemy nadal spotykać się na forum a może i na zlotach?
Życzę powodzenia w Twoich przedsięwzięciach, pozdrawiam - M.
Dantte26 - 2011-05-25, 01:38
podziękowania dla kolegi wariata za teile do mego auta... o to chodziło...
nokerman - 2011-07-28, 14:27
Ja dla odmiany chciałem podziękować Krzysiowi 'ubot' za wyciągnięcie pomocnej ręki w tą deszczową środę.
W połowie drogi do Wawy, w deszczu wycieraczki sie zatrzymały i , Krzysiek wiedział co zrobić, podrzucił na drobne zakupy do Fusa, udostępnił garaż, narzędzia i swój czas.
henry - 2011-08-06, 18:38 Temat postu: Dla Lukasa .Dziękuję LUKASOWI !!!!!.....Serdeczne podziekowania Łukasz dla Ciebie za ogromną przyjemność przejechania z Tobą ostaniej próby na BMW Track Day w Kielcach dzisiaj . Miło jest jechac szybko autem , mając świadomość ,że prowadzi je prawdziwy profesjonalista .Obserwowałem jego "pracę" jako kierowcy , naprawdę chyba jest od kogo sie uczyć , jak się prowadzi wyscigowe auto . A i problemy driftu absolutnie nie są Lukasowi obce ...Trochę "pozazdrościliśmy" Sosenowi , no i ..troche pojeździliśmy bokiem.....Naprawdę , wiem co piszę , to nie zbiór komplementów bez pokrycia ............................
Łukasz !! Gratuluję , było to bardzo budujące i ciekawe przeżycie , pozdrawiam i dziekuję - henry
Dantte26 - 2011-11-03, 13:15
podziękowania dla kolegi NORB Norberta za idealny gumowy dolot do mego rydwanu...pozdro...i dzięki raz jeszcze...
MasterTM - 2011-12-08, 19:00
Podziękowania za udaną transakcję dla Robsy-M-Technic
BIERNAŚ - 2012-01-15, 13:50
dziękuję Cypiskowi i Karoli za nocleg, wyżywienie i pomoc w kupnie auta:)
slawo - 2012-02-20, 11:35
bardzo bardzo jak zwykle zreszta dziekuje Chrisowi za pomoc przy aucie i za odwiedziny.
Wiem ze na Ciebie zawsze mozna liczyc! DZIEKUJE
Dantte26 - 2012-07-06, 13:22
podziękowania dla forumowicza blue za udaną tranzakcję...pozdro...
ogolny - 2012-07-18, 17:22
WRONA dzięki za wszelkie rady i moje ciągłe telefony w trakcie swapu
BM 6 - 2012-08-31, 20:18
Podziękowania dla Pafcia i Dody za pieczątkę klubową wykonaną w "czynie społecznym" z sympatii dla klubu i klubowiczów.
Grzesiek - 2013-10-05, 22:38
W imieniu swoim i brata wielkie podziekowania dla Ubotta. Krzychu jestes wielki uratowales dupe mlodemu. Pelen szacun za 100% Ogarniecie tematu.
BM 6 - 2014-02-04, 17:17
Serdeczne podziękowania dla Cypiska, LUKASA i Ogólnego za pomoc w poszukiwaniu "wielkiego Graala"
ogolny - 2014-02-04, 19:03
Mam zamiar tego Graala zobaczyć !
TONY H. - 2014-04-06, 19:25
Podziękowania dla Lukasa za kilka bezcennych wskazówek przy szybkiej naprawie 318.
Dzisiaj mi zaczęła przerywać N42 b20 i po szybkich wskazówkach Lukasa podpiąłem ją pod inpe, wywaliło mi przerwę zapłonu na 3 cylindrze, dzięki dawcy 330 który czeka na swapa zmieniłem cewkę, potem dzięki następnej wskazówce Lukasa po usunięciu błędów zrobiłem adaptacje po błędach i autko już jest na chodzie
Parę groszy zostało w kieszeni i nerwów zszarganych mniej
Dzięki
TONY H. - 2014-04-28, 07:06
Podziękowania za życzenia urodzinowe dla tych którzy wczoraj pamiętali
Adam86 - 2014-04-28, 18:16
TONY H.,
Krysia26 - 2014-10-21, 11:09
wielkie dzieki dla Niuni. Zawsze moge na niej polegac!
kurczeszkoda - 2014-11-04, 12:43
a ja dziekuje za życie, które doceniajmy wszyscy
|
|