BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Robin ->> E36 325i
Autor Wiadomość
Robin
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-27, 19:59   Robin ->> E36 325i

Jest to pierwszy mój post tutaj więc Witam Wszystkich :)
Jest to moja pierwsza Beemka więc przygotujcie sie na niekiedy "durne pytania" ;)

Oto i Ona:

Tu prosze kliknąć ;)

Sorki ,że taka uświchtana. Jak tylko poprawi się u nas pogoda to zadbam o to. Zdjęcia robione dość na szybko bo dość mocno padało.

luk325 

Wysłany: 2006-02-27, 20:15   

Bawarka ładnie sie prezentuje na fotach. Silniczek jak najbardziej sluszny .Piszesz ze to twoja pierwsza barwarka wiec uwazaj na poczatku z tym silniczkiem :wink: . co do uwag to lampy tylne do zmiany i komin jakis taki nie wyjsciowy :evil:

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysłany: 2006-02-27, 20:15   

Napisze tylko tyle. Do zdjec jest BRUDNA!!!!! a w miescu radia stercza jakies kable!!!!!

Zrob to i wtedy chetnie napisze cos wiecej. Poza tym chetnie obejrze wiecej fotek wnetrza.

Robin
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-27, 20:50   

No wiem wiem. Do zdjęć się nie przygotowywałem. Na to będzie jeszcze czas. To zdjęcia z trasy ;) Z takim "kominem" kupiłem niestety. Jak będzie gotówka to zmienie. A w miejscu kabelków już jest ładne radyjko. Jak się ociepli to gdzieś w ładnym terenie zrobię update fotek :)
Ostatnio zmieniony przez Robin 2006-02-27, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  

Meecowhy 

Wysłany: 2006-02-27, 20:50   

gdzie jest wskazówka od chwilowego spalania ?? ?
moze ni widze bo jestem na lekach (chory) .....
pozatym fajny silniczek ... :D szkoda ze 4d

Robin
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-27, 20:58   

Był na "wolnych" obrotach. Wskazówka schowana.

Miki 

Wysłany: 2006-02-27, 20:59   Re: Robin ->> E36 325i

Robin napisał/a:
przygotujcie sie na niekiedy "durne pytania" ;)

nie ma durnych pytań sa tylko durne odpowiedzi
a moze odwrotnie? :mrgreen:
a autko fajne ale faktycznie zrob cos z tlumikiem

--==maly==-- 

Wysłany: 2006-02-27, 21:27   

Nie podoba mi się to "terenowe" zawieszenie. Dziwne bo 325 zazwyczaj już w seri były niskie. Pozatym masz jeden kierunek dymiony a drugi biały zrób coś z tym koniecznie.

korzuch 

Wysłany: 2006-02-27, 22:17   

yo!
Jak na auto z "hanysowa" to może byc witomy :D poza tym piekarnik masz jak najbardziej godny uwagi :D i sedanik :D napisz co chcesz zmienic w autku i czy bedziesz sie germanizowac :D
pozdro

Kowal 

Wysłany: 2006-02-27, 22:27   

Fajna Beti Fajna!!! Silnik jak najbardziej tak! :) Jeśli to Twoje pierwsze BMW to gratuluje wyboru i zakupu. Jeździj z głową a napewno będziesz miał wiele radochy z jazdy :D .
Pozdro!

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysłany: 2006-02-28, 00:57   

Bardzo fajna....Gratuluje zakupu i wyboru BMW..... :mrgreen:

Jak dla mnie to zostaw ją taką jaka jest.....No poza tylnimi lampami(zmień na z białym kirunkiem... :D )noi kuminem.... :P

Ewentualnie troche niżej ją i jakąś felunie zarzuć..... :D

Dobrze że 4d...... :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

GP-T1000 

Wysłany: 2006-03-01, 00:21   

Meecowhy napisał/a:
gdzie jest wskazówka od chwilowego spalania ?? ?
moze ni widze bo jestem na lekach (chory) .....
pozatym fajny silniczek ... :D szkoda ze 4d

wsakzowka spalania wczasie postoju sie chowa bo ile ma pokazywac na 100 jak stoi? :wink:
mnie bardziej zastanawia wsakzowka temp silnika, no chyba ze przed zdjeciami jechales ostro lub sie slizgales na tym prakingu bo troche wychylona ponad 90 stopni.

lepiej to sprawdz bo bmw nie lubi przegrzania. a tak autko bardzo ladne, i silnik super zazdroszcze. jedyne co to migacze 2 inne no i te z tylu pomalowane na czarno i to niezbyt starannie. a co do pytan wpadnij na to spotkanie z piekar nie masz dalego. zapraszam :)
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?p=100311

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Wysłany: 2006-03-01, 18:24   

ogolnie fajna felun mam nadzieje ze zimowy , swiatla tylnie bym przywrocil do klasycznego M3 o wiele lepiej wyglada!! a brak obnizenia w pelni rozumiem -----Takie drogi chlip

HAMANN E30 
German-Style

Wysłany: 2006-03-02, 15:16   

Bardzo ładna seria :wink:

viktor 

Wysłany: 2006-03-02, 20:05   

Z takim "kominem" kupiłem :?: niestety :?:

hmhmhmh toś powiedzioł :?

Robin
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-03, 22:30   

Wskazówka temperatury silnika w tym miejscu sie zatrzymuje. Może akurat w tym aucie. Obojetnie czy jade szybko czy pomału stoi jak zaklęta minimalnie za środkową kreską.
Auto jakoś takie wysokie mi na tych zdjęciach wyszło. Ogólnie jak dla mnie jest niskie. Ale robiłem fotki od dołu więc może takie złudzenie. Oponki zimowe jak najbardziej.
Victor , a nie kupiłem z tym wydechem ? ;)

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-06, 23:17   

a jak dla mnie taka końcówka wydechu jest całkiem spoko - sam bym sobie taką założył bez oporów - jak czytałem komantarze, to myślałem, że jakis monster sie pokaże na zdjęciach, a to zwykły owal

natomiast mam wrażenie, że ktoś nieumiejętnie zakładał białe kierunki - na odwal się i teraz są nierówno
poza tym beta jak beta - one wszystkie są ładne, choć seryjne E36 w sedanie jakos mi nie leży, ale to już zależy od tego co kto lubi - z drugiej strony BMW, to BMW i ono (jak dla mnie) przede wszystkim ma jeździć a potem wyglądać

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 23:22 ]
o wskazówce temp było w jakimś temacie na technicznym niedawno pisane - każdy wskaźnik ma prawo do marginesu błędu, a każdy silnik może mieć własną - delikatnie odmienną charakterystykę, zależną od wielu czynników - np. od tego na jakim oleju sie jeździ itp

silnik przy przegrzaniu wchodzi na czerwone pole, a na zdjęciu jest 100% OK - jeśli wskazówka się przemieszcza pomiędzy "\", a "/" to jest OK i nie ma się co przejmować

BATMAN 

Wysłany: 2006-03-25, 00:41   

Jak jeszcze swojej niuni nie mialem to bedąc w niemczech przymierzalem sie do podobnej ale ten kolor jakos mi nie leży...
Reszta jak najbardziej ok- zresztą jesli to nowy nabytek to się go dopracuje kierunki lampy itp. (życzę powodzenia)
Pozdro...

Odpowiedz do tematu