Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2005 Skąd: Warszawa/Piaseczno
Wysłany: 2006-03-04, 14:47
świetny temat, niekóre wnętrza poprostu cudne,najbardziej podobają mi sie całościowo pokryte skórą w jasnym kolorze, ciekawe jaki koszt obszycia cąłosci tj. foteli boczkó plastików itp., bo nie powiem klimacik wtedy nieporównywalny
Wysłany: 2006-03-04, 14:56
Piotrek E-30 napisał/a:
świetny temat, niekóre wnętrza poprostu cudne,najbardziej podobają mi sie całościowo pokryte skórą w jasnym kolorze, ciekawe jaki koszt obszycia cąłosci tj. foteli boczkó plastików itp., bo nie powiem klimacik wtedy nieporównywalny
Racja pokrycie skora w jasnym koloze jest poprostu cudne, no ale koszt napewno wysoki i to bardzo 8)
Pozdro
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Sobek{Marek} Hymm wydaje mi sie ze raczej nie wole MT II Cool
otóż to
popieram MT II
tak poza konkursem:
jak sie robi cytat juz wiem a zeby bylo: nick napisał/a : i dopiero cytat to jak moze smieszne pyt ale nie korzystalem nigdy 8)
[/u]
Wysłany: 2006-03-04, 16:25
CyRyL napisał/a:
Cytat:
Sobek{Marek} Hymm wydaje mi sie ze raczej nie wole MT II Cool
otóż to
popieram MT II
tak poza konkursem:
jak sie robi cytat juz wiem a zeby bylo: nick napisał/a : i dopiero cytat to jak moze smieszne pyt ale nie korzystalem nigdy 8)
[/u]
Ja nie mowie, ze MT I jest ladniesza niz MT II (bo nie jest) ale wydaje mi sie, ze MT I stylem bardziej pasuje do wnetrza E30.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2006-03-04, 18:43
czy taka hmm deska rozdzielcza/kokpit/layout to jest pomalowany jakims lakierem ? ze jest taki jasny czy jest z takiego tworzywa?? bardzo jestem ciekaw.
p.s. jak dla mnie to wymiata
Wysłany: 2006-03-04, 23:20
misza napisał/a:
Obrazek
czy taka hmm deska rozdzielcza/kokpit/layout to jest pomalowany jakims lakierem ? ze jest taki jasny czy jest z takiego tworzywa?? bardzo jestem ciekaw.
p.s. jak dla mnie to wymiata
Sa specjalne fabry do plastikow we wnetrzach samochodow.