_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja pi*.*le, autobus pokazał jak się powinno driftować. Mam nadzieję, że był pusty(no chyba że był wyposażony w kubełkowe siedzenia i sportowe pasy)
Autobus niezle wymiata
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Przed chwila widzialem niezly wypadek gosc jakies 100 metrow jechac musial pod prad po czym uderzyl czolowo w tira Hyundayem Accentem sam chyba jechal w aucie bo fotel pasarzera byl na tylnej kanapie Kierowca chyba caly. Ale jak on to zrobil to niewiem. Ci co sa Wro lub znaja miasto to mowie ze chodzi o wylot z miasta (jak do Centrum bielany)
Zdarzenie mialo miejsce miedzy Salonem BMW A McDonaldem (jak on tam jechal pod prad?? przecierz tam barierki sa dla aut z naprzeciwka Ale niewazne taki maly OT.
PS filmik kozacki
Przed chwila widzialem niezly wypadek gosc jakies 100 metrow jechac musial pod prad po czym uderzyl czolowo w tira Hyundayem Accentem sam chyba jechal w aucie bo fotel pasarzera byl na tylnej kanapie Kierowca chyba caly. Ale jak on to zrobil to niewiem. Ci co sa Wro lub znaja miasto to mowie ze chodzi o wylot z miasta (jak do Centrum bielany)
Zdarzenie mialo miejsce miedzy Salonem BMW A McDonaldem (jak on tam jechal pod prad?? przecierz tam barierki sa dla aut z naprzeciwka Ale niewazne taki maly OT.
PS filmik kozacki
a tak OT od filmu to jak bylem na slowacji to smigalem przez 5cio kilometrowy tunel pod jakas gora... max predkosc to 80km/ i zakaz wyprzedzania (kupe kamer bylo)... jechalem z opuszczona lekko szyba i albo na 2jce w granicach 6tys RPM albo 3jka tez w wyzszych... moj wydech kwasowka i ostatni przelotowy tlumik REMUS'a 2x90mm... mam filmik ale deko dlugi... MASA uwielbiam tunele
Kierowca tez cos tam musial wczesniej motac ... moze jakos zmienial pas niewlasciwie albo go gdzies mojtnelo .. bo nie wierze ze jadac prosto mozna takie cyrki wyczyniac ... podziwiam kierowce ze boczkiem nie stanooolll pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
ejjj no ale powiedzcie czemu ich tak rzucało przecież to jest ni emożliwe ziomuś sobie hamuje i nagle jeb w ściane przeciez to jest nie możliwe musiał być tam wylany prawdopodbnie olej albo cuś takiego. Poprostu niesamowite
duzo jezdze autobusem do szkoly i wiem ze czasem jak gosc jedzie szybko na prostej to caly autobus kiwa sie w gore i w dol tak te niskopodlogowe przeguby maja naprawde ten na filmiku jechal tak z 80-90 a przy tej predkosci jak najbardzuiej taki drifft jest mozliwy bez oleju czy sliskiej nawierzchni