Wysłany: 2006-03-07, 01:53 Kicha => BMW M3 E30 Black metalic
Witam od niedzieli 5.03.2006 jestem szczesliwym posiadaczem BMW M3 E30 Sport Evolution w kolorze czarnym. Stan jej jest IDEALNY. Jestem drugim wlascicielem w Polsce. Autko ma przejechane 1200 km. Silnik IGLA bez zadnych wyciekow. tapicerka nie poszarpana. Lakier jak nowka autko caly czas bylo i jest garazowane. Wyposazenie nie jest za bogate ale wkoncu to jest M3 wiec po co komu tam elektryczne szyby ktore tylko zwiekszaja niepotrzebnie mase samochodu. A oto ponizej kilka fotek tego pojazdu
Acha autko jest z 1987 roku i posiada silnik 2.3 -215 KM. Fele to 16 BBS RS 7.5x15
, , , , , , , , , , , , , , , .
A tutaj jeszcze kilka innych modeli BMW z mojej kolekcji:
Sa to 3 modele bburago w skali 1:24 E36 M3
Jeden model E46 328 w skali 1:24 firmy Welly
2 modele w skali 1:18 jeden to E36 325 Cabrio a drugi to E46
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Kurde Lukasz tak szczerze to jeszcze nie wiem bo samemu nie dalem rady zmierzyc za duze przyspieszenie i nie idzie poradzic sobie z utrzymaniem kiery i duszeniem na stoper. Jak zatrudnie druga osobe do tego to bede znac dokladne dane, ale musze powiedziec ze strasznie jest SZYBKIE. A co do spalania heheh
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
SEBA ma duża kolekcję beemek!!! Tej E30 M3 jeszcze nie widziałem na oczy ale nie bawem jade obejrzeć-może mi się da przejechać W sumie to się zaraziłem od niego i już zaczynam zbierać ojro na takie modele, pozdro.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!