No własnie wszystkiego najlepszejszego po raz durgi
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Korzuch wszystkiego naj naj ... mysle ze trzeba ta spawe oprzec o jakiegos literka ... ja sie pofatyguje pod wskazany adres aby go z Toba zrobic ... pozdrawiam i zycze czego sobie zapragniesz ! kase masz Kobiete zapewne tez .. auto tez posiadasz hmm wiec zycze Ci wiecej takich wspanialych nzajomych jak MY rodzina beemki pozdro i buzial
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wszystkiego najlepszego: duzo wyprzedazy, humorku (dobrego zecz jasna ) duuuuzo pieniazkow, szczescia w zyciu na co dzien.
PS korzuch wszystkiego najlepszego a w szczegolnosci zeby pies w avartarze caly czas byl taki grozny
PS korzuch jeszcze 2 lata i masz juz z gorki POZDRAWIAM GNIEWEK
słyszałem, że jesteś juz piękny, mądry, zdrowy i bogaty, więc jeśli te pogłoski sa prawdziwe, to nie ma Ci już za bardzo czego życzyć - jeśli cos z tego nie jest prawdą, to tego Ci właśnie życzę
... ale słyszałęm też, że Krecik traktuje twoją kończynę jak samicę - cóż - miłość nie radość - nie złam mu serca, bo pies, to prawdziwy przyjaciel
słyszałem, że jesteś juz piękny, mądry, zdrowy i bogaty, więc jeśli te pogłoski sa prawdziwe, to nie ma Ci już za bardzo czego życzyć - jeśli cos z tego nie jest prawdą, to tego Ci właśnie życzę
... ale słyszałęm też, że Krecik traktuje twoją kończynę jak samicę - cóż - miłość nie radość - nie złam mu serca, bo pies, to prawdziwy przyjaciel
yo!
urzędas zawsze ma swoje 5 dzienników ustaw
pozdro
PS Dziękuje i pozdrawiam wszystkich