Wysany: 2006-02-25, 18:38 Kolejna śmierć na drodze młodego kierowcy BMW 25.02
Witajcie.
Dzisaj o godzinie 8 rano na puławskiej przy rzymowskiego 23 letni kierowca swoją brawurową jazdą zakończył życie. Prowadził 150km/h najprawdopodobniej BMW e36 coupe w kolorze żółtym. Najprowdopodbniej bo z tego co zostało bardzo ciężko mi było określić czy to na pewno e36 i czy na pewno coupe. Relacja na TV WOT.
Wysany: 2006-02-25, 18:41 Re: Kolejna śmierć na drodze młodego kierowcy BMW 25.02
KotSylwester napisa/a:
Witajcie.
Dzisaj o godzinie 8 rano na czerniakowskiej w okolicach mostu świętokrzyskiego 23 letni kierowca swoją brawurową jazdą zakończył życie. Prowadził 150km/h najprawdopodobniej BMW e36 coupe w kolorze żółtym. Najprowdopodbniej bo z tego co zostało bardzo ciężko mi było określić czy to na pewno e36 i czy na pewno coupe. Relacja na TV WOT.
Masz złe wiadomosci : Ul.Puławska na wysokosci rzymowskiego - odbił sie od bandy i uderzył w słup wiaduktu.
['][']
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Przejeżdżałem rano obok tego samochodu i bardziej przypominało mi to Forda Focus'a, ale nie dam sobie ręki uciąć.
Jak przejeżdżałem, to była już tam straż, policja i pogotowie... obok leżał plastikowy worek... samochód wyglądał jak przewrócony na dach lowrider...
[*]
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Czasami kazdy jezdzi z duzymi predkosciami i nawet nie mysli wtedy co by sie stalo gdyby np. ktos mu wyjechal albo pies wyskoczyl jadac 130km/h wypasc z drogi wystarczy zeby trafic drzewo pare sekund i po człowieku takie sytuacje sprawiaja ze zdejmuje sie noge z gazu.
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-25, 22:41
ja mysle ze to przez nasze dziurawe drogi ludzie gina
i oczywicie brawura swoja droga
Chcialbym postawic kiedys tych wszystkich SQ^$&%$&V którzy rozkradaja kase na drogi albo robia tak ze na papierze jest 70cm asfalty a w realu jest 35 i kase dla siebie biora. A potem ludzie gina, niewiem czy ktos z was widzial jak robili droge po polskiej stronie niedaleko granicy niemieckiej w te wakacja(jak sie jedzie z niemiec do wroclawia) jak to widzialem to krew mi sie gotowała. Nasyp z piasku na to kilka kamyczkow zwirku (cieniusko) i na to jedna warstwa asfaltu. Nic tylko powybijac tych wszystkich je&%$ złodziei
ja mysle ze to przez nasze dziurawe drogi ludzie gina
i oczywicie brawura swoja droga
[*]
ludzie/ kierowcy gina na wlasne zyczenie... przykro mi ze tak mowie ale nie ma co winic stanu drog sa jakie sa... ale jak sie jezdzi po drodze o kiepskiej jakosci na ktorej jest ograniczenie do 90 lub 70 lub 50km/h z predkoscia 2 lub 3 krotnie wieksza to nie ma co pozniej obwiniac drogowcow, inzynierow, rzadu i wogle wszystkich dookola... prosze nie piszcie wiecej ze to drogi zabijaja tylko zastanowcie sie dobrze...
to było 328? Żółte? Z Otwocka? Jeśli tak - znałem gościa....
Czy to to BMW co wcześniej przez długi czas jeździło na czerwonych (zachodnich, albo celnych ) blachach i miało naklejkę (pas żółty) na przedniej szybie?
na pewno szkoda chłopaka tym bardziej ze miał dopiero 23 lata. większość z nas ma lekko nierówno pod sufitem i nie ma co zwalać na stan dróg, wszyscy wiemy jakie są wsiadając do auta zdaje sobie każdy sprawę co go może spotkać, co tu dużo gadać sam potrafiłem naginać 150 po Toruniu w listopadzie poleciałem w zakręcie sporo powyżej 100 szczęście jak cholera gdyby tam były barierki, drzewo, słupek nie było by co zbierać to robi wrażenie uwierzcie.
Wydaje mi się że Łyniu miał jeszcze nie dawno is-a
Ale nie wiem jak teraz było w telewizji widzialem z tylu dwururke....
Nie samowicie szkoda chłopaka zawsze spokojny nie cwaniakował dało się z nim pogadać...
['] ['] [']