Dobrze to okreslil =>beemka jakiej nie widziales
Spojlera to moze nie ma, ale zaloze sie ze neony napewno tak....... a taka byla by ladna betka gdyby nie ta kupa na około
po Lublinie jeżdziło niedawno jeszcze 7 mka e32 przerobiona na e65 ale ładna nawet była, chyba nawet bardziej mi się podobała jak orginał e65
ta fura jest gdzies z pod lublina... jak dla mnie dach byl zbyt kanciasty... ale wykonana byla naprawde dobrze w przeciwienstwie do taksy merca 124 z przodem okulara... a ta e30 jest po prostu inna... jedyny zgrzyt to przedni zderzak a jesli jest wykonana dobrze to nie wiem o co Wam chodzi... ktos mial pomysla i tyle...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-12, 00:08
wlasnie dostalem info na gg ze to moj ziomek z przed lat
ale jaja i sie dziwil dlaczego po nim tak pojechalem?
ma jeszcze e30 cabrio czerwona ac schnitzer (fanatyk e30 , szkoda ze nie w ta strone) po ktorej podobno tez mialem polewke w dziale jak zeszpecic bmw... widac ze chlopak ma glowe ale raczej nie do marki bmw ale do imprezy TUNING SHOW 8) podobno ta srebrna bedzie w gazetce ala GT lub TUNING w przyszlym miesiacu
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-03-12, 20:36
menel napisa/a:
:shock:
wlasnie dostalem info na gg ze to moj ziomek z przed lat
ale jaja i sie dziwil dlaczego po nim tak pojechalem?
ma jeszcze e30 cabrio czerwona ac schnitzer (fanatyk e30 , szkoda ze nie w ta strone)
to Go "prostuj" w odpowiednią stronę, np. ruststyle
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...