Hehehe.....wkońcu sie Arczi pochwaliłeś......
Moje zdanie już znasz.....
Jest naprawde śliczna.....
Można byłoby ją niby zglebić ale że używasz auta na codzień to jest dobrze tak jak jest.....
A co do silnika,to z tego samego powodu(auta na codzień)uważam że jest bardzo dobry..... ekonomiczny i baaardzo zadbany....
A właśnie, odpowiem Ci ja na pytanie Sybir Arczi teraz jeździ na stalówkach z zimówkami....
PozdrOOfki......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
autko i tak jest troszke zglebowane i ma twarde zawieszenie, tym autkiem bede jezdzil ja ale moja zona jestw blogoslawionym stanie a potem bedzie dziecko wiec wieksza gleba jest zbedna
felgi jak juz wspomnial kordi teraz mam stalowki te co sa NA FOTACH ZALOZE NA LATO
wymiary - felgi alu 16 a opony 215/40 ale zastanawiam sie na 225/(zalezy jakie wejda)
teraz fele stalowki sa 15 a oponki 175 lub 185 na 50 lub 60 nie pamietam skleroza nie boli
autko ma maly silniczek ale jest uzywane na codzien i tyle mi wystarczy (poza tym jak zobaczylem jak to autko wyglada to nie myslalem ze silnik jest za maly, tylko jak pracuje) - a dodatkowo darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada , chociaz brakuje troszke mocy przy wyzszych predkosciach - ale da sie przezyc tylko trzeba sie przyzwyczaic i pamietac ze ze 150 do 200 km/h troszke czasu potzrebuje
_________________ Artur - Klubowicz
arczi@beemka-klub.pl ; gg:813334 ; skype: arczi_bmw
e30 316i i e30 318i - rozbite
e30 324td i e36 316i - niestety sprzedane
obecnie bez autka
Dzięki za odpowiedź z tego co piszesz wnioskuje,że felgi są 9 calowe. Nie zakładaj szerszych opon wręcz odwrotnie bo to tylko 1.6 i już na 215 jest dużo gorzej niż na serii. Co do silnika mam taki sam i nie nażekam. Miałem tak jak ty zobaczyłem samochód i już byłem pewny,że go kupie nie ważne że to 1.6. Potem byłem miło zaskoczony bo okazało się,że moje poprzednie E30 2.0 wcale nie było szybsze co było zasługą LPG. Rakieta to to nie jest ale jest całkiem ok i przynajmniej stać mnie na jazde na PB co w przypadku 2.0 było by niemożliwe. Pozatym i tak na tym forum dowiedziałem się,że liczy się tylko LANS
Semka ludzie a mi się bardzo podoba ta betka taka jaka jest pomimo ze ma tylko 1,6 pod maską , a zresztą tą betką niedłógo bedzie poruszała się rodzinka a nie jakiś kolo narwany któremu tylko konie mechaniczne w głowie i palące się kapcie
arczi, widzielismy cie z ziomalami u grabowskiego na hamowni..
pozytywne wrazenie robi. nikt nie zgadl ze to tylko 316
bardzo ladna i zadbana. na tych felgach jeszcze lepiej sie prezentuje. chociaz nie ma takiej gleby jaka lubie i tak extra wyglada. kolorek super, tylne lampy super, zadnego wiesniactwa nie widac no i wynik bardzo dobry. pozdro
. Pozatym i tak na tym forum dowiedziałem się,że liczy się tylko LANS
chyba nieco popłynąłeś posłuchaj mruczenia 6 garków a M40 i wcisnij gaz przy 2,5 a przy 1,6 i jesli nadal bedziesz twierdził, że liczy się tylko lans to gratuluje, nigdy nie będzie mniej niz 2,5 ewentualnie 3,0 diesel oj chodzi ten motorek. a E36 ładna jednak zostaje przy swoim jest dla mnie zaplastikowe. Z resztą kto zakladal post o powrocie do klasyka????