Wysłany: 2006-03-15, 20:04 Na jaki kolor pomalować felgi?
Jak w temacie.
Wypolerowałem jedną całą w drugiej rant i stwierdziłem,że cała w polerce nie najlepiej wygląda.
Teraz chce pomalować środek felgi na jakiś kolor a rant zostawić wypolerowany.'
Pytanie do was na jaki kolor pomalować?
Ja myślałem nad srebrnym,czarnym lub w kolor samochodu?
Wysłany: 2006-03-15, 21:54
kamil.k napisał/a:
maluj na czarno
chyba malo osob tak ma pomalowane ...
rozowy albo kawasaki tak ma jeszcze mniej osob pomalowane... a tak serio to zalezy jak Ci sie podoba... albo klasycznie na kolor alu (jakis taki srebrny do felg) albo taki jak autko... ja bym wybral chyba klasycznie aluminiowy no ale ja mam kashmirbeige metalic...
Zgadzam sie z Xeonem. Czarna wyglada jak stalowka, biala nie do kazdego koloru pasuje (chociaz np na czerwonej becie wyglada git), srebrna przypasi do wszystkiego. Ewentualnie taki ciemny grafit jak niektore modele OZ Racing.
Wysłany: 2006-03-15, 23:07
Znalazłem stare zdjęcie felgi która teraz jest cała wypolerowana.
Ze srebrnym lakierem chyba nie było tak źle. Teraz bym chciał troszke jaśniejszy odcień.
Ogólnie jestem raczej za srebrnymi ale... Czarny środek i polerowany rant wygląda całkiem spoko i tak jak Menel napisał będzie niezły agresor... Pozatym będzie oryginalniej...
Pozatym ma być czarna nerka czarne brewki ciemne szyby czarny pas na przedniej szybie, mam ciemne lampy tylne,dymione kierunki (tak jak było kiedyś jak na zdjęciu w avantarku obok tylko zderzak w kolor) i nie wiem czy nie za dużo tej czerni może srebrne fajnie by kontrastowały.
Wysłany: 2006-03-15, 23:45
buahahaha, maly nie porownuj takich kibli azevow 7 calowych do swoich
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz
Wysłany: 2006-03-15, 23:58
menel napisał/a:
buahahaha, maly nie porownuj takich kibli azevow 7 calowych do swoich
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz
Menel juz niu\e pamieta jak auto myl codziennie i toczyl sie przez miasto na 17" 50km/h. Teraz juz nie lans tylko rust style..."Nie pamieta byk jak cieleciem byl"
Wysłany: 2006-03-16, 00:06
no wole nie pamietac lans z lata bo rdza mnie tak zaatakowala ze przeszedlem na roststyle
a ze zaczely mi sie podobac czarne fele to juz inna bajka .. "czlowiek zmiennym jest"
no wole nie pamietac lans z lata bo rdza mnie tak zaatakowala ze przeszedlem na roststyle
a ze zaczely mi sie podobac czarne fele to juz inna bajka .. "czlowiek zmiennym jest"
To brzmialo raczej "kobieta zmienna jest" o ile dobrze wiem hehe
Wysłany: 2006-03-16, 00:50
Gniewek89 napisał/a:
menel napisał/a:
To brzmialo raczej "kobieta zmienna jest" o ile dobrze wiem hehe
buahahahaha... no dobra. wyszlo na jaw wszystko to co ukrywalem przez tyle lat.
jestem kobieta