Wysłany: 2006-03-16, 23:41
menel napisał/a:
buahahaha, maly nie porownuj takich kibli azevow 7 calowych do swoich
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz
Hehe to na czerwono mi się podoba i przemawia za srebrnym. A tak poważnie to ilu ludzi tyle pomysłów już zgłupiałem
Chciałem zrobić ankiete ale i tak będziecie po 5 razy głosować
[ Dodano: Czw Mar 16, 2006 11:43 pm ]
Chyba,że ktoś umie zrobić vt i przemalować je na grafit i czarny.
Wysłany: 2006-03-17, 00:26
maly, nie pisz juz wiecej do mnie jak nie zrobisz czarnego srodka...
wiesz dobrze jaki styl preferuje i wiem ze ty tez ten sam bo nie wchodzilbys na cultstyle a oni maja wieksze pojecie o stylu...
wiec ...wiesz co... nawet sie nie zastanawiaj...
Wysłany: 2006-03-17, 13:35
Menel na cult style wchodze i ten styl preferuje ale bliżej mi do Bling Bling niż do rost style i czarnego matu jak w starych wołgach więc raczej będą srebrne Chyba se nie pogadamy
Wysłany: 2006-03-17, 15:35
Mały nie rób srodków na czarno bo bedzie lipa.Teraz to juz będzie za dużo czarnego.
Menela nie słuchaj bo ostatnio ma złe dni ma jakies problemy z dostawcą (Paweł-e30) substytutów
Wysłany: 2006-03-17, 16:38
maly , nie sluchaj piotrka bo...no wlasnie juz nie napisze dlaczego bo bede mial 3 ostrzezenia i lipa bedzie
bardzo fajnie to wyglada.tylko rant chyba nie poptrzebnie jest mazniety na czarno.
rant pozostał wypolerowany, porównaj sobie ze zdjęciem na pierwszej stronie
Dokładnie. Rantu nie ściemniałem. Niestety z czarnego trudno zrobić na kompie "wypolerowany" więc musi tak zostać... Chyba że ktoś potrafi to niech pokaże...
możesz na ciemny tytan, widziałem dziś mesia Ske AMG z czarno-tytanowymi felgami i wyglądał jak bandyta na 4 kołach jak nie lubię mesi - tak ten był ładny
Wysłany: 2006-03-17, 21:56
Na tych vt dalej pozostal jeden rancik polakierowany w kolorze srebrnym jak by byl czarny bylo by gorzej. Szkoda,że nie mamy tu zadnego speca od vt,zeby mi wstawił te felgi do samochodu i wtedy mozna by zobaczyc bo tak to nic nie wiadomo. Nie mam zdjęć do samochodu bo dopiero je kupiłem.
[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 1:54 pm ]
Takie same felgi tylko węższe pomalowane w kolorze czarnym. Mi się nie podoba.