może nie kolesie z liceum ale zwykła robota żony lub dziewczyny członka tego klubu z Karlsruhe .... Gniewek wiesz jakie torty moga robić w cukierni .... jak byś zapłacił to by ci nawet beemke w skali 1:43 zrobili na torcie ...
Ostatnio tam przejezdzałem ale jakoś zadnej beemki nie widziałem!!!
ja wogole w niemczech ... fakt ze podczas krotkich przejazdów głownie autostradami nie widzialem starszych beemek .. np. e30, e28, e32, e34 .... czasami jakaś przemkneła .... ale to żadkość .. co innego nowe 7-mk, 5-tki i 3-jki
Ostatnio tam przejezdzałem ale jakoś zadnej beemki nie widziałem!!!
No ja jak bylem 2 tygodnie tam w wakacje to tez nie widzialem jakis tuningowanych aut ,jedyne co widzialem to Polo wyczesanie prysniete aerografem ale to byla tak 23 wiec zdjecie nie wyszlo. Ponoc niemcy to na co dzien maja inne auta a na niedziele czy na nocne scigania maja inne. Jedyna Starsza Beemka jaka dorwalem to byla 2002 której zdjecia juz zapomnialem
Dla przypomnienia zamieszczam jeszcze raz
1 2 3 4
yo!
ciekawostka znajdzcie na autobanie skode na niemieckich numerach szybciej zobaczysz ładne e30 lub starego mietka niz skode nawet super b niewidziałem w hamburgu to samo brachol mówił ze zakup skody dla niemca to wstyd
pozdro
Racja korzuch.Mój dziadek miał skodę w latach 60-tych,ale szybko sprzedał bo to straszny złom był Legenda głosi ,że zdenerwował się jak go Simca wyprzedziła-taki był streetrecingowiec
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
yo!
ciekawostka znajdzcie na autobanie skode na niemieckich numerach szybciej zobaczysz ładne e30 lub starego mietka niz skode nawet super b niewidziałem w hamburgu to samo brachol mówił ze zakup skody dla niemca to wstyd
pozdro
Akurat Skodavki widzialem
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-03-20, 00:05
nawet matizy jeżdżą - skoda, to wstyd???? - proszę Was - Niemcy, to nie debile opierający się na stereotypach (na pewno nie wszyscy ) i jeśli mogą kupić VW lub skodę o podobnych właściwościach za mniejszą cenę, to wielu na pewno wybierze skodę - ja w u Niemców widziałem skody
Tam gdzie bylem to wlasnie Niemcy zachodnie. Co prawda najwiecej skód co widzialem to bylo na Taxowkach. A mysle ze wessi predzej nie kupia skody bo oni sa najbardziej proniemieccy.
Chca byc bardziej zachodni od zachodnich z tego co widzialem