Wysany: 2006-03-23, 18:11 KONKRETNY BALET BEEMKI ZA DARMO WEJDZ !!
Siemanko. Ci ktorzy sluchaja radia RMI ( http://www.rmi.fm/ ) wiedza conieco o imprezie organizowanej przez Lecha i przez to radio...
Impreza nazywa sie "LECH PARTY GENERATOR" aby sie tam wkrecic trzeba wyczaic "tematyke zabawy" ostatnio byl np szpital .. i wszyscy uczestnucy bawili sie w lekarzy i pielegniarki oczywiscie ..
a JA ( moja skromna osoba) wyczailem ze mozna by zrobic KLUBOWA BEEMKOWA impreze .. aby wkrecic sie na balet wystarczy za jakies grosze wyslac smsa do radia ... tylko narazie nie wiem na jaki numer i o jakiej tresci .. ale dowiem sie i dopisze ..
PS Lech sponsoruje sale jedzenie picie muze wiec czego jeszcze wiecej potrzeba jesli zawalimy ich pomyslem zrobienia imprezy bmw to moze sie uda pozdrawaim
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wysany: 2006-03-23, 19:53 Re: KONKRETNY BALET BEEMKI ZA DARMO WEJDZ !!
MrKrYH_e34 napisa/a:
Siemanko. Ci ktorzy sluchaja radia RMI ( http://www.rmi.fm/ ) wiedza conieco o imprezie organizowanej przez Lecha i przez to radio...
Impreza nazywa sie "LECH PARTY GENERATOR" aby sie tam wkrecic trzeba wyczaic "tematyke zabawy" ostatnio byl np szpital .. i wszyscy uczestnucy bawili sie w lekarzy i pielegniarki oczywiscie ..
a JA ( moja skromna osoba) wyczailem ze mozna by zrobic KLUBOWA BEEMKOWA impreze .. aby wkrecic sie na balet wystarczy za jakies grosze wyslac smsa do radia ... tylko narazie nie wiem na jaki numer i o jakiej tresci .. ale dowiem sie i dopisze ..
PS Lech sponsoruje sale jedzenie picie muze wiec czego jeszcze wiecej potrzeba jesli zawalimy ich pomyslem zrobienia imprezy bmw to moze sie uda pozdrawaim
I co mega wielka impreza integracyjcna ala wystepy goscienne w Bolku?????????????To ja jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hmm motyw jest taki ze to radio i LECH wybiera lokal .. nie wiem gdzie byl ostatni balet ale albo w Poznaniu albo gdzies pod poznaniem .. radia mozna sluchac tez przez neta linka podalem wyzej pozdrawiam .. wiecej info wlasnie w tym radyjku ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Bo jakby była imperzka taka jak w bolku to też byłbym zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................
PozdrOOfki....
A o której impreze w bolku mówisz bo od wigilii cie duuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooo ominęło.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-03-24, 08:09 Re: KONKRETNY BALET BEEMKI ZA DARMO WEJDZ !!
Kordi impreza na ktorej byles to jest naprawde kropla w morzu .. wszystkie ktore byly po wigilii byly tak wypasione ze ja sie niektorych super akcji wstydze do dzis hehehe .. Pioter to radyjko ma przepiekna muze .. teraz jest tam na topie Armin Van Buuren on dopiero wymiata ... PS myslalem ze balecik darmowy wzbudzi troszke wieksze emocje .. ale sie widac mylilem hehe pozdro
Wzbudza wzbudza nie tylko emocje - ja sie pisze jakby co.