_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Ostatnio zmieniony przez Sobek 2006-03-26, 01:03, w całości zmieniany 1 raz
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-26, 00:59
ladna, ladna... sam bym chcial taka miec
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-26, 02:39
osobiście nie lubię takich lusterek w E34 i poprzednia dokładka pod zderzak (ta zwykła) prezentowała sie ładniej, choc to może kwestia jakości zdjęć przed i po
ogólnie jednak uważam, że E34 to wyjątkowo ładne auto i nie powinno sie go udziwniać
zamiast dokładać nieskończone ilości modyfikacji wyglądu warto skupić sie na kilku - dla porównania (choć troche humorystycznego) dodam, że każdy arab nosi białą szatę i można by pomylic prawdziwego szejka ze zwykłym beduinem gdyby nie kilka szczegółów, które choć drobne - rzucają się w oko przy pierwszym spojrzeniu
Wcześniej nie było szerokiej nerki ale teraz już jest co widać na zdjęciu 2 i 3 postaram się zrobić w dzień i wrzucić w najbliższym czasie.
Co do listyw to nie jest dokładka tylko zwykły zderzak(jednoczęsciowy) na foto 1, a na pozostałych widoczny jest już zderzak od 540 gdyż mi osobiście w e34
Oj plany co do przyszłosci to ja mam
tylko nie wiem czy dalej w nia bede inwestował gdyz marzy mi sie 540 tylko i wyłacznie 6 speed ciężi temat do uryzienia ale dla chcącego nic trudnego czas pokaże.
A tak troche opisowo gdy ja kupiłem miała zawieszenie i wydech HARTGE, dzis z tego już zostały tylko spreżyny i końcówka wydechu.
W wyposażeniu ma:
elektryczne szyby- 4
elektr. szyber
Te lusterka M te są eletryczne
Fotele eletryczne + grzane - biała skóra
Wielki brak to klima
10' z tylu robi wrazenie 8)
jak juz szeroki gril wstawiles i zderzak od 540 to i inne szczegoly powinny sie w niej pojawic np. lusterka bo Mlooki tylko do trojek pasuja.
No i jest spoko! Plus za szeroką nerkę i ciemne lampy z przodu... Jak dla mnie biały kierunek na tył, felgi z pierwszej fotki i będzie gicior!!! No i brak jednej kratki z przodu w zderzaku...
Lampy na tył miałem kupowac ale wyjezdzam na dłuzej wiec narazie nei inwestuje a kratka myślałem ze bedzie pasowac z starego z zderzaka ale niestety jest inna i jeszcze brakuje nerek ale z daleka wyglada jak by były pomalowane.