-nie odpala na benzynie (nawet jak troche pokrece rozrusznik)
- odpala na gazie , a w trakcie jazdy przelaczam na benzyne to nic sie nie dzieje oprocz spadajacych obrotow
-wiecej grzechow nie pamietam
aha i zrobilem maly test:
odlaczylem doplyw benzyny przy dolocie i zakrecilem rozrusznikiem.
Efekt: nic sie nie dzieje w sensie nie leci wacha.
Podejrzewam ze to pompa sie skonczyla. W razie czego czy nie ma ktos do spredania pompy
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
mogl pasc jakis przekaznik od pompy - masz do niej dojscie pod kanapa - zdejmij kanape - odkrec metalowa oslone i bedziesz slyszal czy chodzi, a jak chcesz ja sprawdzic to wykrec zanurz w naczyniu z benzyna i sprawdz czy pompuje...
Anonymous Go
Wysany: 2004-08-02, 17:57 czy to pompa czy to filtr
hmm moze byc pompa
nie wiem jaki masz silnik i i z ktorego roku.ja kiedys milame e30 z 85r.mialem elektrycnz apompe dokladnie pod siedzeniem kierowcy (oczywiscie pod samochodem) no i mi teznie chcial odpalic samochod.z tym ze ja nie mialem gazu.ale problem byl smieeszny bo spalil mi si ebezpiczenik i pompa nie chodzila.wyminilem za 50gr bezpicznik no i zaczal chodzic :)to glupie spostrzezenie no ale trzweba zaczac od najprostrych rzeczy. jak pompa chodzi to halasuje
jeszcze one more queszczyn. Gdzie jest umiejscowiony przekaznik pompy???
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
drake Go
Wysany: 2004-08-05, 18:42 najpier sprawdź czy dziła sama pompa
Sprawdzenie czy działa sama pompa to nic trudnego , jesli tak ja w wiekszosci bmw pompa ummieszczona jest u ciebie pod kanapą ( w baku , trzeba odkręcić metalową przykrywkę i wykręcić po pompę ) to po wyciągnięcu pompy podpinasz do niej na "krótko" prąd i wiesz na 100% czy działa czy nie, jesli działa to ja zaczął bym najpierw sprawdzenia bezpiecznika o przekaźnika od pompy