Do odklejeni M-ki proponuje zastosować "coś "podgrzewającego-np opalarkę,oczywiście w miarę rozsądku.Nawet jak zostanie coś kleju,to łatwiej usunąć widząc co i jak.A ogólnie to fajna.Przydało by sie założyć jakieś gustowne końcóweczki na wydech.Ja kupiłem Ultera i ładnie wygląda. Denerwują mnie tylko tacy,którzy widząc rękawiczki w samochodzie,każą go wysprzątać.Panowie popatrzcie po swoich furach i dopiero oceniajcie innych.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Do odklejeni M-ki proponuje zastosować "coś "podgrzewającego-np opalarkę,oczywiście w miarę rozsądku.Nawet jak zostanie coś kleju,to łatwiej usunąć widząc co i jak.A ogólnie to fajna.Przydało by sie założyć jakieś gustowne końcóweczki na wydech.Ja kupiłem Ultera i ładnie wygląda. Denerwują mnie tylko tacy,którzy widząc rękawiczki w samochodzie,każą go wysprzątać.Panowie popatrzcie po swoich furach i dopiero oceniajcie innych.
dzięki darek a możesz zaprezentować jaki wydeszek ?:P
[ Dodano: Pią Mar 24, 2006 8:46 am ]
no oto nowe foty
co do emki to nie panikuj, jest przyklejona na taśmę dwustronną a nie na żrącą mazią która od raz z lakierem odchodzi, chyba że klapa była malowana sprejem. Bierz sie do roboty, żyłka w łapkę, odetnij a potem placem resztę kleju usuń , poprze pocieranie. potem ew. jakiś spiryt i już.
Co do wydechu , to tto jest siódemka a nie popierdółka, więc jak założysz głośny to będzie wioska.