Witam. Wiecie moze cos na temat tego bmw http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1019263 . Jest juz dlugo na alegro, cena dosc znacznie spadla, gosc pisze ze idealna. Warto ja obejzec?
witaj co do tej pierwszej to ci napisze ze za te pieniadze niekupisz dobrej e30 z kazdym silnikiem nawet z 1.6 chyba ze do oplat a juz szczegolnie 2.5 tak wiec daj sobie spokoj a ta druga kiedys sam sie sie interesowalem nawet daje rade pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
ja osobiście wolałbym tą drugą poniewaz do tej pierwszej prawdopodobnie dołożysz tyle że wyjdzie jakbyś kupił tą drugą .
biorąc tą drugą zwróciłbym szczególną uwagę czy jest dobra instalka gazu ..jeśli dobra to tylko brać
słuchaj nie byłes nie widziałes tej za 2800zł czesto jest tak że ktoś musi sie pozbyć szybko auta z tego czy z innego powodu, trzeba je jechac zobaczyc, stwierdzic czy to na 100% 2,5l ... rynek samochodów jest taki jaki jest jaby wystawił cene 4000zł to by sprzedawał z pol roku .... a tej za 6000zł watpie by sprzedał wogole .... e30-tek jest jak na peczki .... i nie jest to zbyt czesto wybierany samochod przez przecietnych ludzi .... kupuja je tylko ludzie nieprzecietni
o kurde ta 1 jest jeszcze na allegro ? niedlugo bedzie rok !!! hahaha
jak szukalem auta od sierpnia to juz byla - miala inne fotki, stala taka zlochana na jakims placu ktory wygladal jak jakis zlom czy cos tutaj ja wypucowali i postawili w trawie z nadzieja ze ktos kupi. wtedy z ania wolali 5 tys teraz juz polowe z tego, nie zawracaj sobie nia gitary, jak by byla cokolwiek warta przez tan czas poszla by juz tysiac razy
ta 2 tez juz troche czasu stoi na allegro, bez ogladania sie nie obejdzie, musisz pojechac oblukac i sie przejechac.
szukaj dalej i nie napalaj sie <-- mi tez tak mowili i na szczescie posluchalem i mam teraz sliczna 320
Nie napalam sie na zadna, na razie to tylko przegladam, bo kase bede mial za miesiac. Dzieki Lord ale jak widze masz w podpisie 84, a ja chce na szerokiej w 4 furtkach. Jak ktos cos bedzie wiedzial blizej o tej drugiej to chetnie poslucham.
Urbi , ta pierwsza tez widzialem w innym ogloszeniu za 4800. Ciekawe co z nia nia nie tak.