No no no fiu fiu fiu jak to powiedzial wróbel Ćwirek ładniusia cupejka.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Autko optycznie jest wypieszczone i zadbane, chyba że to zasługa nowego lakieru, ale jeśli jest taka od nowości to ja osobiście bym za nią dał nawet 25 tys. bo widać, że jest tego warta, bo to już żadkość a niedługo będzie rodzynkim poszukiwanym, pod warunkiem, że jest igła PERFECT, no ale dziś niestety nie kupuje lecz również sprzedaje
Autko pierwsza klasa, a w takim stanie były rok temu po 30 tys. minimum, bo reszta to sztrucle zajeżdzone i podpicowane......
Jak dla mnie to bomba perfekt i w dodatku najładniesze E36 coupe na tym forum (bez urazy dla innych, ale to moje osobiste zdanie, bo ładniejszej nie widziałem na tym forum)
tak weberti wszystkie inne to szroty jeśli nie kosztują powyżej 25tys
Ehhh ręce opadają
nie nie!!! miałem na myśli e36 poniżej 10 tys. bo to juz jest lekka przesada, nie uważasz??
są ładne e36 poniżej 20 tys. na którymi można się zastanowić, ale auta w okolicy 10 tys. to raczej sztrucel z tego co ostatnio oglądałem i najzwyklej w świecie podpicowane na sprzedaż jako bezwypadkowe i stan igła, i tu dopiero ręce opadają......a autko kolegi wyżej omawiane w tym poście robi ogromną różnicę, i jeśli wygląda tak jak na zdjęciach to tylko pozazdrościć, bo wygląda jak by dopiero co opuściło fabrykę, no ale może ja mam jakiś kiepski monitor co zniekształca defekty na igiełke hehehehe
Ostatnio zmieniony przez webretti 2006-04-01, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo ladna, nie przepadam za E36, a tym bardziej w tym kolorze, ale ta wyglada bardzo ladnie, widac ze zadbana. I wyjatkowo dobrze pasuja tu lampy od emki, fajnie sie komponuja
webretti napisał/a:
[najzwyklej w świecie podpicowane na sprzedaż jako bezwypadkowe i stan igła, i tu dopiero ręce opadają......
niestety, to chyba cecha harakterystyczna calego rynku samochodowego w polsce. Ostatnio jezdzilem z Marasem w poszukiwaniu touringa dla niego, zrobilismy kilkaset kilometrow, obejrzelismy sporo samochodow, a to co widzielismy bylo w takim stanie ze w koncu zamiast Touringa 2,5 Maras wzial coupe 1.8is. Same odpicowane szroty, w ogloszeniu stan dobry a w samochodzie np kolo cofniete 10 cm do tylu, dospawany przod, albo auta poprostu skatowane. A wcale nie szukalismy najtanszych.
nie powiem bylem nia zywo zainteresowany .. niestety po obejrzeniu jej dokladnie (nie przeze mnie a przez mojego ojca) sobie jednak odpuscilem .. poprostu jest pare rzeczy do ktorych sie bym przyczepil ..
co nie zmienia faktu ze faktycznie jedna z ladniejszych kupetek ..
ale zebym ja ja wzial to musiala by jednak cena duzo wiecej zejsc niz te 500 zeta obiecane w komisie
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
nio piekny sztuka szkoda ze tak drogo no ale w porownaniu z tymi szrotami co staoja na giledzie to ta jest malina
25tys to jest bardzo duzo nie wiem czy tyle dostaniesz
Nie lubię zbytnio czerwonego koloru w BMW bo jest trochę za jasny
jak dla mnie. (Alfa Romeo ma dużo ładniejszą czerwień). Ale ogólnie
auto bardzo ładnie wygląda nawet z tym czerwonym kolorem.
Optycznie jest dopieszczone, jeżeli techn. też to warte tej kaski.
sie ma
nie powiem bylem nia zywo zainteresowany .. niestety po obejrzeniu jej dokladnie (nie przeze mnie a przez mojego ojca) sobie jednak odpuscilem .. poprostu jest pare rzeczy do ktorych sie bym przyczepil ..
co nie zmienia faktu ze faktycznie jedna z ladniejszych kupetek ..
ale zebym ja ja wzial to musiala by jednak cena duzo wiecej zejsc niz te 500 zeta obiecane w komisie
webretti : zapraszam do ogladniecia samemu samochodu .. bo byc moze te rzeczy do ktorych ja sie przyczepilem dla innego sa nic nie wartymi szczegolami .. jedno jest pewne - z pewnoscia jedna z ladniejszych coupe na sprzedaz w chwili obecnej ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi