Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-04-02, 11:25
znowu jest po co nabijać posty ale i tak wolałem mieć tytuł "naczelnego nabijacza postów"
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-04-02, 12:25
Wy chlopcy jak stado dzieci z przedszkola...pani mowi "dość" ....To wy na przekór......Urbi co ci do tych żarowek??????? mnie one np. kompletnie zwisają......bo nie jest to najważniejsza rzecz na świecie....a już na pewno nie na tym forum!..........jak dzieci.....a cio to? a czemu tak? a ciemu ruziowe, a nie niebeskie?
A ty Robek byś dzieciom przykład dawał a nie jeszcze zachęcal do klepania postów tego typu
Miruska
a mi są obojętne czy są żarówki, czy ilość postów czy cokolwiek innego, a takimi tematami to nic, tylko posty się nabija...........................dajcie juz na luz z tymi żarówkami.....
Nie kumam o co wam chodzi. Pojawia się coś nowego na forum to chcemy wiedzieć, co w tym złego? Ten kto je wstawił od razu powinien napisać co to jest, a nie się czepiacie że pojawia się cos nowego a my się pytamy co to. A jak się nie pytamy to się okazuje że mamy wszystko w ... poważaniu.
Darco napisał:
Cytat:
kurcze jest 5min i już pytania ...
to ja mam pytanie ... co oznacza guzik WYSLIJ ?!
bo chyba co poniektórzy za często go używają
Co się denerwujesz, jak pisałem wyżej, to chyba dobrze że się interesujemy co się dzieje?
Ostatnio zmieniony przez KotSylwester 2006-04-02, 18:43, w caoci zmieniany 1 raz