yo!
A ile ty jeździsz tobie takie poduchy wytrzymaja sporo
pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-04-02, 23:34
korzuch nie chodzi o to ile jeżdżę, ale po jakich drogach... a jeżdżę po nich codziennie po likladziesiąt kilomertów - pewnie dla kierowcy TIRa to drobiazg... ale to inna historia
Sorry ze sie podepne ale gdzie w Wawie sprawdza mi dokladnie cale zawiezenie? Chce zmienic wszystko co tego wymaga. bylem na stacji diagnostycznej zaplacilem 50zl i gow%$# sie dowiedzialem poza tym,ze amorki mam dobre i jeden drążek kierowniczy do wyminy. Nie sprawdzali ani maglownicy ani łożysk amorków ani poduszek a tylnie zawieszenie calkiem olali.
Sorry ze sie podepne ale gdzie w Wawie sprawdza mi dokladnie cale zawiezenie? Chce zmienic wszystko co tego wymaga. bylem na stacji diagnostycznej zaplacilem 50zl i gow%$# sie dowiedzialem poza tym,ze amorki mam dobre i jeden drążek kierowniczy do wyminy. Nie sprawdzali ani maglownicy ani łożysk amorków ani poduszek a tylnie zawieszenie calkiem olali.
yo!
U mnie to jest proste jade poprostu tam gdzie mało który parch przechodzi przegląd
pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-04-03, 01:31
--==maly==-- napisa/a:
skontaktuj się z baurem - dowiedz sie czy Ci na Ostroroga zrobia taki przegląd zawieszenia