Wysłany: 2006-04-05, 20:29 Wypowiedzcie sie o tych alu: rial rs 8x15. Co z nimi zrobic?
Mam juz wypolerowane ranty i to zalamanie na ktorym sa te male srubki i nie wiem co dalej: czy malowac srodek na czarno , czy na srebrno, czy malowac to zalamanie na ktorym sa srubki pod kolor srodka felgi?
Propozycja 1
Propozycja2
Nie mam tych dekielkow-mam zwykle male(chromowane) dekielki zakrywajace srodek miedzy srubami.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Wysłany: 2006-04-05, 20:55
i tak i tak jest fajnie.ale srubki koniecznie oddaj do galwanizacji , w chrom srebrny albo w zloty.
myslales o zlotym srodku i np. zlotych srubkach po galwanizacji? i czy nie da sie dopasowac kapsli od bbsow ,rmow lub jakis innych no od audi itd ?
Sprobuje z tym dekielkiem, powiem szczerze ze oryginalne dekle sa brzydkie, jak podejdzie od bbs ow to bedzie super, a jak nie to nie wiem co srubki oddaje do galwanizacji i tez mam dylemat czy zlote czy w chrom (za duzo tych dylematow )
P.s myslalem o zlotym srodku(zloty srodek-dobrze powiedziane-takim srodkiem bylyby bbs rs ), tylko nie wiem jak to bedzie wygladac na czerwonym kombi...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051