witam !
felgi takie se ... ten wzor jakos nie pasuje do e30 ! oponki troche balonowate no i ta lotka - szukaj jakis innych ladnych kolek w 16 calach ! te sa jak dla mnie porazka.
za felgi dałęm 550zł wiec według mnie nie duzo zwłąszcza jak swoje 14 sprzedałem za tyle i w tej cenie nic innego nie widziałem a co do oponek to fakt sa za wysokie wyglada jak na 15 niedługo pewnie wymienie na nizszy profil ale to dopiero po zutylizowaniu tych wiec jeszcze posmigam orjetujecie sie ile moga kosztowac 205/45/16 albo na 50 profil nizszych niechce zakładac bo boje sie zeby ich nie połamac na 14 tamtych miałem za niski przeswit bo niecałe 6.5 cm od miski (znaczy sie od osłony pod miska) bo był przód obnizony o -40 a teraz stoi wysoko wiec moze jak kaska wpadnie to zmienie oponki i moze -50 ale sie zastanawiam czy za niska nie bedzie bo na naszch drogach to łatwo miske stracic chetnie posłucham co moge jeszcze zmienic w niej w planmach sa szybki ciemne, brewki, progi ttylko jakies delikatne i podwójny wydech (po dwóch stronach) tylko narazie kaski brak.
Wracajac do felg to powiem ze według mnie lepiej wyglada na tych niz na 14bbs.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za wasze wypowiedzi
_________________ Bmw to Bmw jedyne co lepsze to inne BMW
GG 3417461
nie zajkladaj zadnych rurek z 2 stron przynajmniej jak dla mnie nieporozumienie, szukaj na llegro felg ja ostatnio kupilem borbety A za 550 zl 16 cali z tylu 9 cali szerokosci z przodu 7,5 w bardzo ladnym stanie z 2 oponami ! cierpliwosci
szybki przyciemnij ale tak troche nie na smole
zaloz oponki 195/45 albo 195/50 i bedzie duzo lepiej !
aaa to sa felgi 15"
myslalem ze 15" i nie komentowalem tego balona na niej.w takim razie faktycznie za duza ta oponka,zobacz ze przez ten balon nabralem sie i pomniejsza strasznie felge.
Autko fajne tylko tak jak piszą inni ta lotka na klapie to hmmm budzi mieszane uczucia, a i nie wydziwaiaj z wydechem, zrób dwie końcówki ale z jednej strony ja już no i te oponki niższe załóż. A ceny oponek są rożne na allegro jest dość dużo 205/45r16 i ceny zaczynają się czasem od 150 zł czasem niżej ale to wtedy opony raczej na jeden sezon, szukaj na giełdach ja np. kupiłem ostatnio Dunlopy 195/50r16 za 100 zł od sztuki a mięsa mają na 6mm.
Wojtek sorry za szczerość, ale musze przyznać że te 14 BBS byłyy 1.000.000 razy ładniesze jak te co masz teraz, Co to za firma? NO NAME?? Chyba tak Weź zrób coś z tą płetwa na tyle FEEEE!!!! Nie kombinuj z tlumikami bo to nie ma sensu. Zrób coś bardziej pożytecznego i zmień koła swojej beti. Pozdro!
Po to jest forum zeby mówic szczeze a nie sciemniac!
Czemu wam sie nie podoba ten spoiler z tyłu?
A co do tych felg to było juz o nichpisane na forum i jest lepsze zdjecie link o tego postu
http://forum.beemka-klub....&highlight=et35
i co z nimi jest nie tak??
_________________ Bmw to Bmw jedyne co lepsze to inne BMW
GG 3417461