Ja ostatno nawet nie wiem jak i kiedy skrzywilem drazek. Ju nawet dowiadywalem sie o cene w sklepie kiedy pomyslalem ze jesli skrzywil sie to i da sie go wyprostowac 8) Jak pomyslalem tak i zrobilem i smigam do dzis. Na zbieznosci nie bylem ale po prostowaniu po poboczach nie ciaga i opon nie drze takze chyba wszystko ok. Co innego jesli by ju na tym przegobie byl wycharatany wtedy ju chyba rady niema i tylko wymiana pomorze.
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
Z tego co mi kiedyś koleś w sklepie mówił LEMFORDER jest na pierwszy montaż, i polecał go bardzo.
Tylko że on to chciał sprzedać a ja chciałem kupić - także padło moje podejrzenie o stronniczość wypowiedzi.
Może jeszcze ktoś sie w temacie wypowie
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
własnie zakupiłem 2 kompletne drążki firmy MOOG ( dawniej TRW - produkcji niemieckiej ) w intercarsie za okolo 155pln/ szt
moze cos slyszeliscie o tej firmie ?
Anonymous Go
Wysany: 2004-10-08, 18:55
lamforder jest thebesciak to fabryka ktora robi dla bmw na tej samej linii produkcyjnej jak kupisz to zobaczysz , ze czesci beda mialy zeszlifowane fragmenty numerow czesci pochodzacych z katalogu bmw nabite ta sama czcionka co oryginal.pozdrowionka
e 34 2.0.88r