Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-04-14, 14:40
Dzieki za odpowiedz bo zmylil mnie jeden kolo jak zadzwonilem do sklepu i zapytal mi sie czy mam 4 drzwiowke czy Coupe , wiec sie zdziwilem zlekka . Oik teraz moge szukac uzywki spokojnie i nie martwiac sie ze czasami trafi sie od sedana
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Dzieki za odpowiedz bo zmylil mnie jeden kolo jak zadzwonilem do sklepu i zapytal mi sie czy mam 4 drzwiowke czy Coupe , wiec sie zdziwilem zlekka
Pewnie szukał w kompie w jakims katalogu i poprostu musiał zaznaczyc taka opcje.
Ale jedna wazna rzecz... jesli chcesz kupic nowy błotnik zamiennkim nie oryginalny, to BARDZO TAKICH NIE POLECAM
Kupiłem kidys nówke sztuke błotnik przedni w pewnej firmie w Warszawie, kosztował 144zł. Jak sie pozniej okazalo był źle wykonany, niedokladnie i poprostu niepasowal. Tzn. mozna bylo go oczywiscie zalozyc na auto, ale wygladaloby to strasznie ...
Jesli chchesz kupic blotniik czy jaka kolwiek inna czesc blacharską to polecam tylko i wylacznie oryginaly. Nowe sa drogie ale uzywki mozna kupic w bardzo dobrym stanie
Ja tamten nowy blotnik zwrocilem do sklepu i kupilem uzywke ale ORYGINALNĄ i niebyło to tamto, musial pasowac
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-04-14, 17:26
Wiem dzisiaj dzwonie do kolesia co wystawial na allegro IGLE uzywke tylko srebny z 100 zl jak ma go jeszcze to biore . O blacharskich zamiennikach slyszalem ,ze nie pasuja dlatego o nich nie mysle a oryginal moge miec za 760 zl (kupilbym go) ale niestety potrzebuje kazdej zlotowki wiec musze poszukac uzywki
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)