Wszystkie te Wasze samochody takie ładne i wstydziłem sie dodać fotki takiej przeciętnej e39 Dbam o nią jak moge nie chce jej zepsuć niczym zbędnym. Ot moja Bunia. Strasznie sie do niej przywiązuje. Pochodzi z 2002r ma dieselka o pojemności 2,5 Wam chyba nie musze tłumaczyć że to nie TDS. To co mi sie w niej podoba: zachowana oryginalność i stan techniczny. Pod tym względem nie można jej nic zażucić. A czy e39 sie podoba czy nie to kwestia gustu. Oto mój kochany Touring :
Ostatnio zmieniony przez center 2009-01-10, 11:40, w caoci zmieniany 1 raz
jest git tylko zrob cos z tym D na tylnej klapie, bo juz jest w Polandzie
No właśnie chciałem je oderwać ale nie da sie, przynajmniej ja nie potrafie, boje sie że porysuje klape a tego bym nie chciał. Może ktoś z Was wie jak to odkleić. Może nakleić na to PeeLke??
No właśnie chciałem je oderwać ale nie da sie, przynajmniej ja nie potrafie, boje sie że porysuje klape a tego bym nie chciał. Może ktoś z Was wie jak to odkleić. Może nakleić na to PeeLke??
Bierzesz suszarke...grzejesz i odklejasz........ 8)
A Bumka śliczniutka...... 8)
Zapodaj jakies fotki środeczka......
PozdrOOfki.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Jak Ci lata ten "motór", bo to ciężkie auto przecie, konie i niutony przy jakich obrotach i do ilu kręci sie silnik i przy ilu czuć , że juz nie mam sensu krecic wyżej?
Pozdrawiam
Jak Ci lata ten "motór", bo to ciężkie auto przecie, konie i niutony przy jakich obrotach i do ilu kręci sie silnik i przy ilu czuć , że juz nie mam sensu krecic wyżej?
Pozdrawiam
163koniki dają nadzwyczaj dobrze rade. Auto ciągnie od 2tys do 4 a przy około 3 jest tak optymalnie.
M Ł O D Y napisa/a:
Suoer bardzo m isie podoba gdyby była nieco inna felga to był była miodowa ta twoja becia
Felgi teraz założyłem i mnie najbardziej pasują do stylu auta, nadają mu elegancji a przy tym 17' ładnie wyglądają. To że są takie masywne mi sie najbardziej w nich podoba.
Felgi teraz założyłem i mnie najbardziej pasują do stylu auta, nadają mu elegancji a przy tym 17' ładnie wyglądają. To że są takie masywne mi sie najbardziej w nich podoba.
masz absolutna racje...elegancka spokojna,budzaca jednak respekt beta
Sport i elegancja felgi świetnie pasują do tego modelu bo turing kojarzy się bardziej z elegancją i spokojem niż zadziornościa, felgi są idealnie dobrane załatw sobie jeszcze tylko kapselki do nich BMW bo takie dziurki nie zadobrze wyglądają.
Właśnie tu jestem strasznie zaskoczony!! Miałem kiedyś Audi A6 2.5 tdi i paliło mi 8,5 litra w mieście więc myślałem że silniki BMW są bardziej paliwożerne. Nie wiem czy mnie sie taki "dziwny" model trafił bo pali mi około 7,5 do 8 litrów w mieście!!
co do felg to tlyko moje skromne zdanie... jesli tobie sie podobaja to git bo to twoje auto, a co do spalania to chyba nei trafiłes na jakis wyjatkowy model bo gadałem z uzytkownikiem e46 330d i powiedział ze dychy nigy nie spaliła, wiec wcale te diesle nie sa paliwo zerne
Śliczna BAWARKA! Przydała by mi się taka na stare lata he he ! Rodzinne autko
Na jakie stare?? Ja mam 22 lata i wcale nie uważam że nie jest to auto młodzieżowe. Wręcz przeciwnie. Ja chciałem kombi bo deseczka w zime sie zmieści i KITE na lato, do e46 coupe bym tego nie zmieścił A teraz poważnie zaczunam myśleć o X5