Witam!
Własnie trzymam w rekach kwietniowy 3 juz numer BMW Trends ....
Jest tam niżej temacik Białego o BMW Trends ale opiszmy tu swoje odczucia po tym 3 wydaniu ....
Moim zdaniem czasopismo coraz lepsze z miesiaca na miesiac ... ładne zdjecia i ciekawe opisy BMW e24 i zdjecia, a takze dane BMW 320si e90 ....
Co mnie jednak dotkneło czasopismo zykało ... aby zaraz stracic po dotarciu na strony 22-25 gdzie mamy naszego "ulubieńca" w postaci oszpeconej e30-tki z elementami e46 i e60 i niewiadomo czego jeszcze ... nie wszystkim musi sie to niepodobac ale mysle ze w beemka-klub bedzie mało osb ktore takie profanacje akceptuja ....
Redakcja BMW Trends myśle chce trafiac do czytelników 2 typów .... kochajacych klasyczne BMW i do tych drugich lubiacych festyn przez wielkie F .... a tego sie niestety nieda pogodzic ... nie wiem ile błedów jest tym razem ale napisanie że Majówka jest 26 kwietnia mozna uznać za bluźnierstwo i całkowitą dezinformacje ....
Widze że za 2 miesiace w wydaniu czerwcowym ma być opisane BMW 325iC i e39 m5 ... takze może obedzie sie bez festynu...
Wysany: 2006-04-15, 08:59 Re: Nr3 BMW Trends 2006r
Arczi e30 napisa/a:
Witam!
Własnie trzymam w rekach kwietniowy 3 juz numer BMW Trends ....
Jest tam niżej temacik Białego o BMW Trends ale opiszmy tu swoje odczucia po tym 3 wydaniu ....
Moim zdaniem czasopismo coraz lepsze z miesiaca na miesiac ... ładne zdjecia i ciekawe opisy BMW e24 i zdjecia, a takze dane BMW 320si e90 ....
Co mnie jednak dotkneło czasopismo zykało ... aby zaraz stracic po dotarciu na strony 22-25 gdzie mamy naszego "ulubieńca" w postaci oszpeconej e30-tki z elementami e46 i e60 i niewiadomo czego jeszcze ... nie wszystkim musi sie to niepodobac ale mysle ze w beemka-klub bedzie mało osb ktore takie profanacje akceptuja ....
Redakcja BMW Trends myśle chce trafiac do czytelników 2 typów .... kochajacych klasyczne BMW i do tych drugich lubiacych festyn przez wielkie F .... a tego sie niestety nieda pogodzic ... nie wiem ile błedów jest tym razem ale napisanie że Majówka jest 26 kwietnia mozna uznać za bluźnierstwo i całkowitą dezinformacje ....
Widze że za 2 miesiace w wydaniu czerwcowym ma być opisane BMW 325iC i e39 m5 ... takze może obedzie sie bez festynu...
Mnie tylko jedna rzecz zastanawia jak moga pisac ludzie o BMW jak pisza VW i innych.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A dla mnie ta gazeta to lipa
Od czasu do czasu trafi im się coś ciekawego napisać...
ogólnie mało konkretnej treści, taki świerszczyk dla nie kumatych w temacie.
sami nie wiedzą jaką droge obrać- ori, german, festyn... (oczywiście mogło by być wszystkiego po trochu ale z sensem).
O bledach itp nie ma co się już wypowiadać bo było o tym aż za dużo.
Twórcami gazety też powinni ludzie "siędzący głeboko" w temacie BMW a nie np. VW itp (tak jak już wcześniej napisał kirek )
Ogólnie uważam że gazetka bardzo fajna, sympatyczna... w sam raz do wanny lub na sedes
I nie mam zamiaru już więcej jej kupować łudząc się że bedzie lepiej bo to dopiero początki itd (bzdura)!
Po odzewie prawdziwych fanów BMW za pierwszy numer... Twórcy powinni stanąć na głowie żeby całkowicie zniszczyć cień nieufności jaki padł na tą gazete! W pełni wziąć do siebie słuszne rady osób znających dogłębnie ten temat, a skończyło się na pustych słowach, lub strzelaniu focha, że wszystim nie dogodzi i co z tego że poprawili jakies pierdółki i nie ma już aż tylu masakrycznych błędów ...
Nie wiem ale jakos nie przemawia do mnie ta gazeta. Patrze ze juz w GT opisuja lepsze bety bez festynu jak chocby piekne czarne e30 325i cabrio czy niedawno czarne e30 kombi 335i